Men åhh! Frustration! :(

Kom nyss tillbaka till lägenheten. Tomt. Det värsta är att det slog mig att jag och Calle kommer fortsätta gå om varandra typ hela helgen! Fan också. Trött på det nu... suck... Å andra sidan har jag goa Lotta som får ta hand om mig idag, hihi. :) Vi har lunchat nu och ska kolla på film ikväll, efter jag har dansat. Måste åka om två timmar. Måste öva innan dess! Sen är det upp och jobba imorgon som gäller... och dansa... Seeen får jag några timmar med Calle, innan han ska jobba... Sen jobba igen på söndag. Men då är det inget mer än det så då jäää*rar i mig ska vi väl lyckas ses ändå?! Åhh... suck... Gissa om jag längtar tills vi bor ihop. Mmm... :) Suck. Jaja, cello nu då. Och sen iväg igen. Flänger hit och dit och tiden går och... ahh!! Fan.

En sanning eller två...

Det finns dagar i ens liv då man skulle kunna äta hur mycket som helst. Det finns dagar då man till och med gör det. Denna dag har varit (och är) en sådan dag. Simon gjorde nyss min kväll genom att bjuda mig på russin... mumma! :D

Är tillbaka i stan nu. Har varit sömnig hela dagen, men nu är jag pigg som bara den! Såklart. Så vad ska jag göra? Jag kan ju starta den där filmen vi såg igår, men som jag somnade ifrån... Antingen får jag se slutet idag, eller så får jag sova, hihi. ;)

Riktigt kul med L'Jazz ikväll! Kul att spela och kul att lyssna! Det var cellokvaretten, några afroensembler från skolan och så Lars Jansson med elever från Musikhögskolan. Trevligt, trevligt. :)

En sak slog mig på vägen hit, på bussen... Att jag lyssnar på musik på ett helt nytt sätt nu. Det är väl kanske ingen radikal förändring det senaste halvåret, men om man jämför en tid tillbaka... Kom till och med på mig att sitta och göra funktionsanalys sist jag var på Operan! Tanken slog mig att det kanske bara fortsätter och man blir mer och mer... nörd? Kan det gå så långt att man inte bara kan koppla av till musiken, utan hela tiden måste tänka på vad och varför det är man hör? Jag hoppas inte det blir så... illa! Samtidigt är det ju roligt att man "utvecklas"... :)
Jag bara tänkte...

Tänkte... En sak som jag stundtals borde göra mindre. Öppna munnen och försöka säga vad jag känner är inte alltid så lätt (inte när det gäller allt här i livet) och då är jag allt duktig på att tänkta... och tänka... och tänka... suck. Har haft en liten tänkaförmycketsvacka nu, men nu verkar det vara på uppgång. Pratade ju lite igår, he. Hrm. Anywayz.

Synd med lägenheten, Lisa... Men det kommer lösa sig snart, ska du se! :) Fortsätter hålla tummar och tår.

Ska bli sjukt gött med lite tjejlunch på stan imorgon! Weii. Sen brüdar, vet ni att ni måste hit i sommar! Måste, måste! Dricka cosmopolitans och shoppa i solskenet... hehe... mmm! :)))

Nu är det nog av artighetsskäl d (om inte annat..!) dags att ställa tillbaka russinen... Tror Simon blir glad då, hihi, om det är några russin kvar iaf! ;)

Men sov sött, alla prinsar och prinsessor!


Good night, sleep tight
Don't let the bed bugs bite



Myspys på West Coast ;)

Det ligger fortfarande en man i min säng... wiii... hehe! ;) Loverly! Så skulle man alltid ha det... :P Veta att närsom man kände för det går man bara upp på sitt rum, så får man lite kärlek och värme. :) Finemang! Hihi!
Alltid mysigt att ha Calle här... Då är det i alla fall en av oss som har tiiiden i alla fall. :) Så blir det lite varmare på rummet också, hihi.
Igår åt vi en massa köttbullar, kollade lite på TV, spelade kort, Calle lärde mig trolla (!!!) och lite så... Var på Tursiten också en stund och lyssnade på Kristoffer och Knut. Mysigt och väldigt chill... Festade till det lite med vatten vs. Sprite, hehe. Och lite pommes. ;)
Nu hade jag tänkt att gå och spela lite cello. Övade teknik igår, för första gången på en evighet!! Har fortfarande ont i fingertopparna, haha! Illa... jaja, bara att öva på. ;)
Lunchkonsert, cellokvartettsrep/gig, sedan Gbg. Fan va jag flänger! Hihi. Nåja, det går bra - och det kunde ju varit värre. Skönt att man kommer ha en fast bas till hösten iaf! Vart den nu blir... :)

Snart åker Hannapanna till Afrika för att fota, bananer och sånt, hehe... Lilla cosmotösen ut i stora världen i en hel månad. Cooolt. Vi kommer dock sakna henne på påsken... Ska tänka på dig, Fjant! ;)))
Kommer på tisdagen, har vi nu kommit fram till. Yep. I think, hehe... ;)

Öva nu då ja. Så hinner jag kanske gosa en stund innan det är dags att förbereda lunchkonserten... :)

PUSSHEJ!



----------



Hjärnan segar sig lite nu efter två timmars rep med cellokvartetten. Det var länge sedan vi var alla, men det lät riktigt bra, faktiskt! Och det var kul, som alltid. Nu vankas det ju spelning ikväll och sedan satsar vi på cellokonsert v. 19! =)))

Calle has left the building. Har varit mys att ha dig här, my love. =)
Själv ska jag ju iof sig snart in till stan igen... hehe. Nice. Kommer dock ha lägenheten för mig själv en hel del - Calle jobbar och Simon ska till Karlshamn. Så ja, det blir väl att utsätta grannarna för ytterligare lite musik! ;)))

Carl-Erik gav mig nyss en hembakad kanelbulle... Sjukt gött! Satt finfint! ;) Tackdutackdu!

Nej... packa och fixa innan det är dags att ge sig av neråt byn... och vidare söderut...

Auf Widersehen!

My week

Har nyss varit och repat med världsmusikensemblen. Kul. Ska spela på måndagens gemensamma samling här på skolan. Öva lite till i eftermiddag sen blir det nog helt okej. Kul med lite annat än klassisk musik och jazz... Faktiskt, hihi. Verkar bli fler spelningar längre fram i vår också, kul. =)

Känner mig helt mosig i huvudet idag så jag tänkte vänta lite med att öva. Ska sortera noterna som ligger spridda över min soffa nu... hehe...
Och så ska jag väcka pojken som sover i min säng, tihi! =)

Ikväll spelar två klasskompisar på lokala puben (Tursiten). Så det är bud på det. Callemannen verkade också sugen så... =) Och på lördag spelar andra kompisar på Bazar i Gbg. Bud på det med.  =)

Imorgon ska jag spela cello på en Händel-lunchkonsert och med kvaretten på veckans L'Jazz. Kul kul! Länge sedan man hade nån spelning nu... =( Hmm...

I helgen ska jag jobba min första helg på First. Spännande. =) Och dansa så klart! =)
Kommer nog vara i stan redan from fredag... Umågs med Lotta, verkar det som. Wii! Lunchaluncha...

- Mot skogen av noter nu då ja... hehe... Pöss! -


ps. Jag och Calle kanske kommer redan på tisdagen vecka 15... Hörde att det var bud på en och annan släktmiddag, hehe... ;) Så passa gärna på där mitt i veckan! :) Kram banan! ds.


Gräjt =)

Gött! Har nyss varit på möte angående vissa saker som inte flyter på så bra här... (Stod inte riktigt ut så jag mailade "the boss" och vips ett möte, hehe - en tanke på mamma korsar mina tankar, tihi... ;) ). Känns himla bra nu i alla fall. Många visa ord sagda. Bara det blir så bra som vi hoppas nu... men jag är optimist, så det tror jag nog. ;) Bättre iaf.

Calle kommer ikväll. Ska bli mysigt.
Först ska jag öva lite... nu. Cellocello...

Bubbye!


2006-03-27

Wii!!! Fick nyss 310 kronor i ersättning för mat för sökningsveckorna, då jag inte ätit på skolan... Sjukt gött! =D Trodde ju inte att det skulle vara så mycket... hehe... =P

Snart dags för satslära. Lite sådär lagom laddad... hrm...
Repa med "Den gamla blau" för första gången ikväll (cellokvartetten ska lägga stämmor på killarnas musik - konsert tisdag v. 16)...

Larsa ringde nyss: Cellolektion nästa måndag. Längtar!! =)))

Fortfarande seg och trött och lite småsjuk, men annars är det fint. Tiden rusar dock fram som aldrig förr - nästan obemärkt, huu - och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt jag ska och vill hinna..! Så länge man är pigg kan man ju dock utnyttja dygnet lite mer än vad jag gjort sista veckan, hehe... Hoppas det löser sig.

Vill hem och krama om alla vännerna nu. Gråt inte... Love ya!!! ;)

Idag åker Zara Tellander till Las Vegas... Hejdå, härliga 'sångfröken'!
Malin Zaki kommer inte heller tillbaka till oss på Dansforum... Hejdå, härliga 'dansfröken'!
Åhh...!!! :((( Attan då.

Idag regnar det. Snön försvinner. Trodde aldrig jag skulle säga det - men det är faktiskt skönt! Bara det inte fryser på nu..!! :/ Solen, kom! Våren, kom! Snälla, snälla? :))

Lektion nu då ja. Hmm.

Tiden, kom!!! Ahh!!!
Ciao... puss... bubbye! :)

God morgon!

Jag har precis vaknat. Sovit en massa senaste dygnet men känner mig inte direkt utsövd. Inte frisk än heller, men jag tror att febern är borta.

I eftermiddag ska Calle på personalfest och ikväll ska jag med en klasskompis på Operan. Undrar lite var den där dagen är... Dagen då Calle och jag inte har någonting planerat... Bara vi två... Hmm... Jag minns inte när det var så sist. Det är dags för en sådan snart, helt klart. Hmm. Nåja...

Fasen vad jag längtar efter våren också! Behöver solljus! Åhh... vill ha en lång och underbar vår! Och stekhet underbar sommar! ;)

Jag och Calle kommer förretsen på onsdagen v.15, verkar det som. Och stannar kanske till söndagen? Påsklovet, precis. :) Verkar som om det är många som är i lilla Karlshamn då med - trevligt, trevligt! :) Vi hittas på Hantverkaregatan båda två. Calles pappa och syster åker till Thailand... hihi. Låter ju sjukt gött! :P

Hoppas, hoppas det blir av att jag och Calle kan åka ner till morfar och Renate! Alldeles för länge sedan vi sågs - och jag var där... i solen... :)))

Nej, nu ska jag ta och göra lite frukost. Och försöka rensa mitt huvud på både det ena och det andra. Hrm, hehe! ;)

Ha en hyvens dag!
Bubbye...

2006-03-25

Så jäkla drygt att bli sjuk nu när Malin äntligen kommer tillbaka till Dansforum! Suck! =( Snuvig och lite febrig och dan... bläh.

Festen igår var süperkul! Verkligen goa människor! =) Hamnade bland alla medelålders desperata på Lipp sen... hehe. Men det resulterade ju i gratis vin så man kanske inte ska klaga, hehe. =P

Helt underbart vårväder idag, och givetvis måste jag vara inne... suck... Nicole ringde och ville fika, men det får bli en annan gång... Oskar mailade och ville fika, men det får bli en annan gång... Hoppas jag mår bättre imorgon bara, då jag och Victoria ska gå på balett på Operan! Attan att Calle måste jobba också... Hade ju varit gött att ha honom att pyssla om mig ikväll... hihi. =)

Fick ett fint musikalerbjudande igår... men nu verkar det som om jag hursomhelst måste tacka nej, med en förkylning som denna... hmm... Blev glad att de frågade i alla fall. Och Gud vet att jag saknar att stå på scenen och musikala...

Nej nu var inte det här kul länge. Nåt bra på TV kanske?

Ciao...

Hjärtklappning och darrningar (gahh!)

Gahh! Jag blir lite smått galen här! Hostade en massa i morse så jag tog hostmedicin, så klart... Och blir precis lika knäpp som av astmamedicinen! Hjärtklappning och darrningar... INTE ROLIGT! Gahh! Suck... Skulle bli hemskt glad om jag kunde få ner min puls tills jag ska sjunga, och om mina händer slutar darra tills jag ska spela... åååå... Bläh!

Men pappa är jättesnäll och söt. Nu när jag kollade posten var det ett paket till mig - med Pink Floyds "Echoes"! Åååå... TACK! Made my day. =D Puss!

Idag blir det sista =( sånglektionen med Zara och rep till torsdagens Händel-lunchkonsert.

Ikväll blir det Dansforum och fest hos Annica... schpännande... hihi.

Här är helt sjukt mycket snö igen. Jippie... =/ Hrm. Vackert så låt det nu ligga en stund iaf! Tack... Sen VÅR!!! Snälla?

Sjunga upp nu då... yep.
PUSS


På jakt bland småstugorna...

Wei... niiice... Klockan är inte ens tre och jag har redan njutit och slappat helt galet mycket, hihi! =D Precis vad jag behövde, helt klart. Förkylningen känns till och med bättre! *ta i trä*

Calle var ju vansinnigt seg att få upp i morse också, så jag tog mig en timmes promenad i vårsolen, mmm! =) Kollade runt här på området och lyckades hitta Jens hus! Det var åratal sedan jag var där och jag visste inte vilket hus på gatan det var (och alla ser typ likadana ut också), men jag chansade på numero 23 och det var rätt, har jag nu fått bekräftat. Vågade dock inte ringa på, för jag såg ingen namnskylt eller någon männsika någonstans... Får återkomma. =) Måste ju säga hej, juh! (Jens är pappas gamla bästis, helt galen och go - livsfarlig i kombination med far min, haha..!) =D

Nu ska vi snart gå och handla lite och hyra en film, gratis (kortet fyllt nu hehehe)... Myspys! Sen åker jag tillbaka till skolan nångång ikväll... Händel-rep och sista sånglektionen med Zara imorgon... Attan att hon måste åka redan! =( Men kul att hon få göra det hon vill! =) Nu vill jag ha frukt och film.

Puss!!!

Ofrivilligt vaken med en kopp kaffe som sakta kallnar...

Jag som tänkte ta sovmorgon... Ligga och mysa länge med pojken min... hmm... Jag var faktiskt inte alls sugen på att vakna halv åtta och inte kunna somna om! Hihi. Nåja, kan ju bero på att jag stupat raklång i soffan två kvällar i rad nu... haha. Niiice. =)
Är ganska trött, men jag tror det beror på spänningar som släppt och lite så... Så istället sitter jag här med en kopp kaffe och scones, mums. Är dock inte så bra på den här kaffebryggaren... Det blir aldrig som hos mamma och pappa, hmm... Ska njuta av det vecka 15 dock, för då har vi påsklov, wiii! =D Verkar dessutom som det är många godingar som ska till lilla Karlshamn då, så det ska bli riktigt hyvens! =)))

Det känns ganska tomt nu när allt är över... och samtidigt väldigt skönt. =) Äääntligen kan man/vi prioritera om lite! Spela och sjunga det man är sugen på, till exempel... mmm!

Frågan är vad man ska göra idag. Ska vara här hos Calle och Simon i alla fall. Och inte göra nåt musikaliskt alls. Inte på hela dagen, hade jag tänkte. Tror ni det går, haha? =P Hade planer på att ta oss till IKEA och Elgiganten, köpa bakgrejjor (värsta bagaren nu, haha) och en dammsugare (som man slipper vara två pers när man ska dammsuga..!), men det går ju inte nu när Calle är sjuk och inte ska jobba ikväll... =( Hmm. Förslag?

Vi får la se... haha, proven är i alla fall klara! Wiii! Puss hej!

Kvinnofiguren

Hej alla härliga kvinnor! Vidarebefordrar här några rader om kvinnofiguren.
Till alla vackra kvinnor ~ i women's history month:

Visste du att om skyltdockor var riktiga kvinnor skulle de vara för smala för att kunna få mens?

Det finns tre miljarder kvinnor som inte ser ut som supermodeller och bara 100 000 som ser ut som en.

Marilyn Monroe hade storlek 42.

Om barbie var en riktig kvinna skulle hon var tvungen att krypa på alla fyra, man kan inte gå upprätt med de proportioner hon har.

Genomsnittskvinnan väger runt 66 kg.

Modellerna i tidningarna är retuscherade ~ inte perfekta.

En undersökning från 1995 visar att efter att i tre minuter ha bläddrat i skönhetsmagasin och tidningar så känner sig 70% av alla kvinnor deprimerade,  skyldiga och skamsna.

För tjugo år sedan vägde modellerna 8% mindre än genomsnittskvinnan , idag väger de 23% mindre.

En lärare i engelska skrev orden "woman without her man is nothing" på tavlan och bad eleverna att sätta ut skiljetecken.
Pojkarna skrev:  "woman, without her man, is nothing."
Flickorna skrev: "woman! without  her,  man is nothing."

Puss på er, alla vackra kvinnor! =)

Färdig!

ÄNTLIGEN är alla proven färdiga!!! Skrev musikteori i tre timmar i förmiddags... och sen blev jag helt slut. Så nu sitter jag här i soffan, bredvid min förkylda pojken och hostar i kapp... puh... Han har i alla fall lovat mig att köpa vindruvor och hyra sjukfilm. Hihi. Mysmys. Känns som jag lär somna ganska så snart bara..!
På det stora hela tycker jag att det känns ganska så bra... men man vet ju aldrig... Men att jag är nöjd räcker för nuläget. Har ju väldigt soft och hälsosam inställning i år, haha. ;) Sen får vi se vad som händer... Nu känns det i alla fall bra. Fast helt slut. Och förkyld. Puh... puss!!

Över och ut!

Centrala prooooov

Whaa... helt sjukt trött jag är!! Har varit på Musikhögskolan hela dagen idag (närmare bestämt mellan halv nio och sex) och gjort en massa prov... Är nöjd på det stora hela (dagens mål uppfyllt - trött men glad =) ) men lite bitter över missen på C1-provet. Klantade mig lite väl på gehörsmecket. Rytmerna tror jag faktiskt att jag satte, men fasen va dååålig jag var när jag skulle härma på sång och piano! Vet inte vad som hände... Hoppas alla andra också var sjutk dåliga, hehe. Hoppas i alla fall att jag inte kuggade! Tänk att göra det på en sååån sak - ahhh! :/ Keep your fingers crossed. Hihi. Kändes iaf helt ok, som sagt och det har varit riktigt roligt! Kul på musikaliska hantverket där juryn diggade som bara den, haha. Och härlig grupp att jobba med på ensembleledarprovet! Och jag tog mig igen gehörsprovet och skrev på allt - var lagom skeptiskt till gehörsprov mellan 17-18 efter en heldag med prov... Blev dock sjukt stissig (vågade inte varva ner efter andra provet så jag blev helt knäpp istället, haha) och dansade loss på Nordstan på vägen hem... hehehe. =D

Imorgon ska jag vara tillbaka på skolan klockan 09.00 och skriva teoriprov (satslära) i tre timmar... Puh... Sen är det klart! Längtar vi alla, eller? Oh yeah, oh yeah. ;))) Hoppas bara jag är nöjd imorgon med..!!

Efter det ska jag kosta på mig lite piffiga grejjor till min nya frizz... hihi.
Och sen slappa!!! Stannar nog här ett dygn till och försöker kanske få en biljett till "Askungen" på Operan på torsdag kväll... :))) Och mysa med Calle och pyssla om honom. Han är förkyld - och vi vet väl alla hur det är med pojkar och karlar som är förkylda... Hehe, säger inget så har jag inget sagt. =P

Nej, nu vill jag ha en macka till. =)

- PUSS och KRAM -

Ny frizz... =) 6

Ny frizz... =) 6


Ny frizz... =) 5

Ny frizz... =) 5


Ny frizz... =) 4

Ny frizz... =) 4


Ny frizz... =) 3

Ny frizz... =) 3


Ny frizz... =) 2

Ny frizz... =) 2


Ny frizz... =) 1

Ny frizz... =) 1


New look! =D

Här är jag! Så ni inte missar mig nästa gång vi ses... hehehe.

Nöjd och glad!

Piff piff!

=D pussar Johanna


----------


C-prov i Göteborg tisdag och onsdag. Håll tummar och tår. Hade ju varit sjukt gött att prestera så man är nöjd i alla fall... mmm... ;)))


----------


Ciao!

Wiii!

Idag har jag varit hårmodell. Några frisörer som var på kurs här i götet... och ojoj, piffiga vi alla blev! =)))

Sjukt piffig känner jag mig, hihi! =P Efter att alltid har sett i princip likadan ut... bortsett från när jag var riktigt lite då, hehe... hihihi. =)

Ska lägga ut bild här inom kort, lovar.

För ni har väl inte sett mig i såhär kort och lockigt hår?? Hehehehe... Vi synes! =D

(Stack direkt till H&M efter klippningen och inhandlade diverse hårspännen och grejer. Kul kul! Måste dock införskaffa lite stylingprodukter och en afrokam... tihi!)

Cooooooooooolt! Som barn på nytt... ;)

* Fluf-Johanna säger godnatt! Puss! *

=D

Whaaa!!!

På söndag skrivs historia: jag ska klippa mig, färga håret och permanenta mig!!! Wii! Sjukt spännande! Ska vara hårmodell... =)))

Pussar!


Trött och rastlös - kan inte nästa vecka vara över snart? =)

Hela denna  veckan har varit aningen luddig... Rastlös och trött och lustig har jag varit. Har ingen koll på vare sig vilken dag det är eller vad jag har gjort. Luddig, oh yeah. Men det känns bättre nu, efter att ha suttit vid pianot ett bra tag i Sommargården och både "gjort nytta" och spelat/sjungit det jag känt för... =)  Anar att kanske det är det som är felet - att allt och alla har varit fokuserade på sökningarna nu i vår... Har inte blivit så mycket "bara för att det är kul". =( Men det tar vi igen efter nästa vecka! =) Eller ja, redan nu då kanske, hihi.
Skönt med fredag imorgon i alla fall. Ska dansa. =) Får se om jag stannar i Göteborg över natten eller om jag åker tillbaka till skolan. Lektion inför C3-provet på lördag här nämligen. Men så måste jag vara tillbaka i stan klockan två igen, för då är det dans igen! =) Hoppas nu att Malin är där...... På kvällen sen är det fest hos Teresia, wii! Söndag ska jag och karlen min försöka maka oss till Hestra och åka skidor, wii! =D Men så måste jag nog tillbaka till skolan på kvällen där igen, för att ha lektioner på måndagen. Sen bär det av till stan igen på måndag kväll och så är det då dags för de beryktade C-proven - keep your fingers crossed! =P

Börjar bli lite hungrig nu... men vad ska jag äta? Hmm... Borde satsa på att börja äta upp maten i frysen kanske, hehe...

Längtar till påsken. Gult och fint och hoppas varmt. Och med påskägg och bröllop, goda vänner och familj måste det ju bara bli übersnajsigt alltså!
Naj, nu ska jag maila!

- KÖSS -

=)

Lite feeling nu ändå... ;)

Hej hopp!

För att inte bli helt knasig åkte jag in till stan igår eftermiddag. Och köpte väskan. =))) Dubbel glädje - väska och Calle, hihi. Verkligen vad jag behövde! =) Kom tillbaka i morse (thankyou, my love) med nya krafter. =)
Fingret är inte bra än, men bättre. Svullet och ömt och med lite intressanta färgtoner, men jag kan böja det nu, ehhyy va, hehe, och lite så. Gött! =)

----------

Ibland blir jag helt överfylld med känslor.
Känslor som jag inte kan kontrollera, inte har nån koll på varför de är där...

----------

Flamenco-workshop och gehörslektion avklarade. Och så ska jag provjobba v. 13, fick jag nyss reda på. =)
Lunch om en timme och innan dess plugg... Måste städa sen också. Och gå på musikhistorian... hrm.

I'll be back...


Grymt antisväng här asså!! =/

Sebastian och jag kan bilda klubb nu, med våra naglar a la black and white... Blev dock lite orolig när han sa att han hade haft ont i en vecka... Det har jag liksom inte tid med! Det är C-prov om precis en vecka och jag hade tänkt komma i form på både piano och cello..! Åhh! Sjukt ofeeling på det här. GRYMT ANTISVÄNG! =(
Men men, jag antar att det kunde ha varit värre...
Att inte kunna spela här på skolan är inte heller någon höjdare. Med tankte på att handen hindrade mig att göra det metsa igår, så blev jag nåt så vaaansinnigt rastlös! Hehe. Eller hur, mor? =P Slutade med att jag satte på goda musikallåtar med Barbra och Julie, dansade och sjöng... Hihi! Stackars grannarm, alltså... haha. Nåja, än så länge har ingen klagat i alla fall. =P
Ska göra mig i ordning nu och satsar på att vara med på orkestern vid tio. Sen är det kör, det är ju lugnt iaf. Plugga lite teorietiska grejer sen och så lutar det åt att ta en sväng in till stan... Köpa väska... hehehe... =D

Tills vi ses igen... puss!

Jag och Rebecka, förra helgen i Malnö... =)

Jag och Rebecka, förra helgen i Malnö... =)


Fina blommorna jag fick av Calle... =)

Fina blommorna jag fick av Calle... =)


Back to childhood...

Det slog mig i helgen att man grät mycket mer när man slog sig när man var liten. Gjorde det ondare eller var det kanske för att man inte kunde så många fula ord?

I morse visade sig dock att jag fortfarande kan gråta av smärta och säga fula ord. Jag väckte nog alla i trappuppgången... För när jag skulle stänga dörren till Calles lägenhet, hamnade mitt pekfinger (högra, så det var väl lite tur i oturen) emellan... och j***lar i mig vad ont det gjorde! Tårar och svärord flödade... hrm.
Det känns i alla fall litet bättre nu. Farbror rektorn har tejpat på mig. Men urk, nageln är halvt blåsvart - och den får bara inte trilla av!! Jag tror seriöst att jag skulle svimma av själväckel... uuu... bläh!
Sjukt jobbigt att man inte kan spela några instrument! Hoppas det blir bra snart... Får plugga teorimeck så länge. Nu är det dags för lektion i satslära. (Jag förstår fortfarande inte valet av detta namn!?)

Jo, jag måste nog helt klart köpa väskan... =P

Pussen och hejet!

2006-03-12

Klockan är fyra på eftermiddagen och jag har ganska nyligen kommit hem från en fika med Nicole. Superskoj att hon flyttat upp hit. =) Vi var på Evas Paley... as always, hehe. =P

Sjukt mycket fint jag hittade på stan också! Ahh! Den ultimata handväskan (jag måste nog faktiskt köpa den... hehe) på Benetton, till exempel. Och sjukt fina kläder på både Mango och i en massa andra affärer... Blått, rött och vitt, randigt och marint - jag höll på att bli gaaalen! Och alla dessa fina vårskor! Ahh! Det enda jag intesterade i var en påse naturgodis. Hihi. Och den är nästan slut... =(

Dags att fundera ut vad vi ska laga för mat. Och kolla på "Flightplan"... =)

Puss hej!

Mjo

Kollar lite slött på Melodifestivalen... Kom hem för en halvtimme sedan... Måste ju säga att allt vad pausunderhållning varit har varit helt sanslöst dåligt! Gahh! Nu gick Carola till final. Hon är väl ingen direkt personlig favorit, men hon är ju helt klart värd det. Bra artist, helt klart, men sjukt fula kläder. Snyggt tonartsbyte också. ;)

Har varit iväg hela dagen och skippar nog den där festen ikväll... Satsar på lite soffpös och plugg. Hmm. Har dansat idag och sedan varit hos Per-Henrik med Calle. De har meckat ihop allt med hans gigantiska plasma-tv... Men det var trevligt. Och sjukt gött med hederlig köttbullar/mos-meny... hehehe.

Imorgon blir det fika med Nicole som nu flyttat upp hit. :) Sen ska jag och Calle hyra Flightplan och käka godis. Det ska bli hyvens. :P Söndagarna är helt klart veckans dagen D... mmm...

Längtar redan tills han kommer hem och kryper ner i sängen, bredvid mig... wiii... hihi! :)))

Pussen och kramen.
Over and out.

Öhh... hehe! =)

Jag gick och la mig vid halv tre i natt så jag är lite lagom trött just nu... hehe. Men det är det värt, det var en trevlig kväll. =) Jag, Åsa och Kristina var hos Tobias och drack vin och öl... =P Sen fortsatte vi ner till Kamratgården... längre kom vi aldrig. Men det var hyvens, det var det. =)
Hade ju dock varit skönt om sånglektionen var lite senare idag..! =P Men men, jag tror att en dusch kommer väcka mig ur min dvala, hihi...

Spännande med ny dansklass ikväll! Hoppas de börjar med en ny kombination, hrm... Så man sipper vara helt "off". Ska bli helt vansinnigt gött att shake what my mama gave me igen i alla fall! Var ju ett tag sen sist... Och det känns... Blir helt knasig av att bara vara still hela tiden!!

Det är ljust ute när man vaknar nu, och solen är uppe ganska så länge. Heeelt underbart! =D Behöver man...
Känns som det är påsk snart. Det är det ju nästan, nu när jag tänker efter... Åhh, påskägg... hehehe! =P Hoppas många vänner ska till Karlshamn då! Jag och Calle satsar på det i alla fall. Jag ska spela/sjunga i kyrkan kl. 10.00 på Långfredagen - så välkomna dit...hihi. =))

Duschen nu då ja.

- PUSS -

Sometimes it's important to eat something with a lot of suger in... :P

Trött och helt sjukt sugen på godis. Men nej. Får klara mig till helgen... ;P Dessutom helt vansinnigt kallt här! Huu! Var ute på en promenad förut men höll på att frysa igen! Nästan i alla fall, hihi...

Torsdagar här blir lite som en helg... Man gör vad man vill, mer eller mindre. Idag har jag pluggat en hel del. Det var ett tag sen sist... Många lektioner har gått bort och så... Så det har inte blivit så mycket annat övande idag. Maler dock lite i bakhuvudet så det är nog bäst att sätta sig en stund nu... Innan "Medium". ;) Eller om det blir öl kanske... hehe. :P Hmm. Njae...

Sånglektion imorgon, wii! Men vad ska jag sjunga? Hmm... Man har övat så intensivt på sökningsstycken/sånger nu i år så nu när man inte längre har samma press på sig, så står man där... och undrar... suck. Ganska så skönt dock. Zara har nog nåt skojsigt. ;)

Underbart att dagarna är så ljusa nu! :D Blir dock väldans mörkt på kvällarna, och då blir lilla Johanna trötter... Mysigt på mitt rum och här på skolan... men då saknar man allt en soffa, en tv och en varm brasa... Har i alla fall varmt på rummet nu. Äntligen! Tack... hrm.

Nej, öva lite nu då ja. Stilla ett ganska så dåligt samvete. Så får vi se vart kvällen leder...

Imorgon:
8.00 Frukost (tyyyp)
10.00 Sånglektion
12.30 Lunch
16.41 Tåg mot Göteborg
18.45 Dansa


Japp. Sau ä di! Köss!

ps. VECKANS ORD = PARTYPOOP (haha, love it, puss) ds.

Torsdag

Torsdag = inga lektioner = skönt = egen disposition av hela dagen :)))

Har precis avnjutit frukost och satsar härnäst på att ta mig en varm och härlig dusch, sedan öva på både instrument och teori... ;)

Morotskaka idag. Mumma hehehe. :P

Superhärlig dag igår! Och finfin start även idag, med härligt väder och goda vänner.

Bara min pojke som fattas mig...

... och en piffig frisyr! Gahh, galet trött på min utväxt nu och fy hundan så håret växer! Tihi. Very well...

Streetdance imorgon då ja. Och streetjazz på lördag. För övrigt inget planerat... Hmm... Ska kolla restbiljetter på Operan nu... :)))

Pussen och kramen.
Över och ut.

Jag har tagit guld!!!

När jag kom hem till Rebecka i lördags, efter att ha sökt Musikhögskolan räckte hon fram ett paket till mig. Hon förklarade att eftersom jag var lite skeptisk och så och inte visste hur det skulle gå (eftersom jag har sökt för övning och erfarenhetens skull i år...) med sökningarna så fick jag den här. I paketet låg ett fint guldfärgat armband och när jag öppnade förklarade Rebecka sött att: Du har tagit guld!!!

Mer guld än så trodde jag faktiskt inte att det skulle bli i år. Men... *trumvirvel*... jag gick vidare på cello i Malmö! Jag blev godkänd! Det känns verkligen helt underbart! Speciellt eftersom jag inte alls räknade med det... Känns verkligen som en sporre och något av en bekräftelse på att man gjort rätt val och att man faktiskt har potential... Yippie! :D Johanna är jätteglad och lite stolt, tihi! ;P Kul kul!
I mitt stille sinne har kanske detta varit lite av ett mål jag skulle vilja uppfylla i år, men inte alls vågat hoppas på... Så det här är skojsigt vill jag lova! Målet uppfyllt! :)))
Så nu blir det väl att fokusera lite mer på C-proven då... Har ju "bara" sett dem som övning också, men nu när möjligheten faktiskt finns... så bara måste jag ju ta chansen i alla fall! ;) Så får vi se hur långt det räcker... Om in annat så är jag ju faktiskt safe här på skolan och det är ju sjukt giddigt, vill jag lova! Men wiii, sjukt glad jag är, hehehe!! :P

Nej, det är nog dags att gå tillbaka till mina satslärastenciler då ja... hrm... och äta lite... :)
Pussen och kramen! :)))

Mozart och dammsugaren

Nu är jag tillbaka i Ljungskile och första skoldagen på länge är avverkad. Skönt och roligt. =) Har dessutom varit "duktig" och börjat röja ordentligt på mitt rum. Packa upp väskor, sortera grejer etc... Det är kul att greja lite så, det är det. =) Hihi!

Spelat och sjungit Mozart idag. Jäklar den killen fick mycket gjort på kort tid! Där ligger man i lä... hrm... hehe. Nåja. Kul i alla fall, även vår lilla sångensemble (minikör idag hehe) stundtals lät lite suspekt... he! :P

Imorgon är det dags för världsmusikensemble, gehör och klassisk musikhistoria. Torsdagen har inga lektioner utan vigs nog som oftast åt övning. Fredag sånglektion. Ska höra med Dansforum om man kanske kan hoppa på nån klass på fredagskvällarna också... Har ju missat 3 ggr nu! :( Och så har man ju 3 ggr extra också... Hoppas jag kommer ifatt i Malins klass bara!! Vill ju vara med på showen i maj... God, I miss the stage!!!

Idag har jag fått ytterligare ett par hemstickade handledsvärmare från min mor. Hon är så söt! Älskar dem - och det gör resten av skolan också, hehe... :)) "En cellist ska aldrig behöva vara kall om handen"... ;)

Åhh, idag är jag jättesugen på att sjunga klassisk sång för Monika Janner! Varför ligger Karlskrona så långt bort nu då? Hmm...

Ja, lite uppdatering från mig där ja.
Hoppas alla har det süper. Här är det gräjt. Solen lyser idag igen. :))))))

PUSS OCH KRAM

Sommarjobb?!

Wii! Det verkar som om jag har sommarjobb! :D På First Hotels G i Göteborg!
Huur skönt som helst, måste jag säga. :))) Flashigt och fint hotel med arbetstider som verkar brrra, hihi! Åhh... Och solen skiner idag så jag är på ett alldeles strååålande humör! ;)
Ska tillbaka till skolan nu i eftermiddag/kväll någon gång... :) Laddad igen. Skönt efter en liten svacka... Usch, förkylningar och tråkigt väder... :( Men nu är allt nästan jättetipptopp igen! :P Attans va gött, tjohoo, hehe!

Verkar som om det blir en "vanlig" vecka nu. Skööönt med lite stuktur på vardagen igen! :)
Och nu ska jag äntligen dansa snart igen! Saknat det massor......

Saker att ta reda på till i sommar:

1. Ska jag jobba något i Karlshamn?
2. När ska jag till Karlshamn?
3. Ska jag till Nordiska Ungdomsorkestern?
4. Kan jag/vi åka till morfar och Renate?

Åhh! Solen skiner och jag är suuupersugen på både vår och sommar! Och väskor och skor!!! Shoppa! Mamma, kom hit och ta med en massa pengar!! :PPP

Nu ska vi gå och posta brev och handla frukt.
I solen. :)))
(Kanske ska "lura med" Calle på en långpromenad också... :) Hihi, han har faktiskt sagt att jag lärt honom uppskatta promenader... Nåja, han har skrivit det iaf... tihi! Sicken goding han är... wiiiiiii!)

Johanna = glad!!!

pussar

The Darkness-konsert och helg i Malmö! :D

Jag ligger nerbäddad i Calles säng och chillar lite framför datorn. Vi har precis njutit av en delikat måltid från Smörslottspizzerian. ;) Det var dit ambitionen om föda räckte, hehe. Chill... :P
Kom till Göteborg nu ikväll strax innan klockan sex. Det har varit en helt underbar helg!

I fredags kom pappa upp hit till Göteborg. Vi hade det trevligt en stund i lägenheten och så åt vi middag på Lipp, med P-H och Mona. God I love that place! Sjuuukt god mat, hehe. Pasta från Alsace... fiiint. Mumma! :P Mätta och glada åkte vi till Scandinavium för att gå på konsert med The Darkness! Såå bra! Wiii! Tusen tack till pappan min! :) Han, jag och Calle stod där och röjde, hehe... Sjukt skoj att dansa loss till The Ark också, som var förband. Grym högstadiefeeling på det asså! :D Minns hur det var att spana in Martins... lalalala. ;) Hihihi. Som sagt: högstadiefeeling på det ja. :P
Efter det åkte vi till lägenheten och sov lite...

Jag fortsatte att sova i bilen, men inte pappa, för han körde. Till Malmö. Har varit och sökt Musikhögskolan där. Kul kul! Och jag är faktiskt nöjd med min insats så det känns riktigt bra. Hur långt det räcker vet jag ju dock inte... Men det var roligt och lärorikt så jag är bara glad. :) En underbar anledning att åka till Malmö också - så man kunde träffa Rebecka och Lisa! Hade ett helt underbart dygn! :D Bodde hos söta Rebs och mös massa. Fest på kvällen då Lisa & co joinade oss. Fasen vad man saknar sina cosmotjejer... åhh... Fina ni är! Allihopa! Förfest och sedan KB. Hade dock en liten svacka där kring midnatt... Vi kom inte in dit vi egentligen ville (!) utan kom till KB precis vid tolvslaget, vilket resulterade i ett inträde på 80 kr istället för 20... grr... Väl därinne tog de inte kort... grr... och en brud spillde nästan en hel smirnoff över mig så jag var blöööt vill jag lova! Grr! Gahh. Nåja, gott umgänge och lite dansadansa fick mig på topp igen. Dock tog dagens ansträngning och gårdagens konsert ut sin rätt så jag blev ganska trött där ett tag, hehe... Men på det stora hela var det en überkväll - som alltid när någon av tjejjorna är inblandade, tihi.
Superskoj att få träffa Lisas pojk och lite nya vänner också! :)

Nej, nu är det nog dags för en giffel ändå...
Ha det så bra! Pussar och kramar!

ps. Imorgon är det dags för sommarjobbsintervju, så håll tummar och tår! ;))) Ciao, darlings! ds.

*reklampaus*

Sitter och kollar på Medium... =)

Har nyss övat i en timme eller två... Har varit en ganska så jätteslapp dag idag så det var gött att göra lite nytta nu, hihi. Men det var välbehövt med denna dag, det var det. Sov lääänge (skönt att slippa stiga upp klockan 6 för första gången denna vecka), har sett en film (Valiant - se den! Grymma duvor! hehe), badat och haft det allmänt gött... Imorgon kommer pappa på besök och tar med mig och Calle på The Darkness-konsert, wiii! :D Synd bara att vi inte kan mysa här hela helgen. Men å andra sidan ska jag till Malmö och söka och sedan ha det göttigt med två av mina überbrüdar! ;)))

Kollar vidare på Medium... =)

--------------------

Tillbaka!

Medium är slut. Riktigt bra serie det. Den enda jag följer nu, tror jag bestämt... Och Lost... När tid finnes. ;)

Hmm... Så vad ska man göra nu? Kanske kolla på en film... Verkar inte va nåt superskoj på TV... Kommer nog hur som helst att somna här i soffan om ett tag... Så brukar det ju va, haha. :P

För övrigt så har det varit en ganska så varierande vecka. Sökningarna har varit roligt men visst tar det på krafterna. Vilket också min förkylning har gjort... Men det känns bättre idag, det gör det. :) Har försökt att ta det så lugnt som det gått, med tanke på att jag egentligen inte behöver stressa upp mig och må dåligt. Det fick jag nog av förra året, när man inte visste vad hösten hade att vänta... Nu känner jag mig relativt lugn och glad. Ångrar i alla fall inte att jag söker, det är sjukt bra och lärorikt! *tipsa* :) Och kul faktiskt... hihi. Mestadels. ;) Har varit superskönt att få vila upp sig hos Calle också. Inte kul alls att va sjuk på skolan! Orkar man inte öva finns det liksom inte såå mycket att göra, och nu har vi inte haft några lektioner, och många har varit borta... Här har jag/vi bakat och meckat och chillat och spelat spel och sånt hela veckan. Niiice. Tja, på kvällarna iaf. ;)


Åhh, galet sugen jag är på att träna! Ursäkta tjatet om förkylningen, men även den här gången är den boven i dramat! Saknar dansen och hade inte haft något alls emot att gymma lite eller springa en runda eller två... åhh... Det kryper verkligen i hela kroppen när man inte får/kan röra på sig! Ahh...
Men jag fick lite pardans här förut idag i alla fall... Shit asså, jag är ihop med världens grymmaste kille! :D Vem annars försöker pigga upp en genom att sätta på "I finally found someone" och mima och dansa... För att sedan shaka loss till "My humps"..! Åhh! :D God, I löööv him! Men pssst, säg inget att jag sa nåt om det här! Hihihi! Sen får han ytterligare tusen poäng för mysbadet... Sikken drömprins asså... wiii... hihi. Och om några timmar kommer han krypa ner i sängen bredvid mig... Shit, hur blev det så här? Hur hände det? Hur blev Johanna den käraste och lyckligaste tjejen i världen? Jag har då gått igeom alla de kärleksstadium... hehe... Oh yeah... ;)

Nej, nu ska jag inte avslöja mer! :P
Puss på er alla! Hej och hopp!


Suck.

Jag fick gå upp klockan 6 i morse, för tredje dagen i rad, för att hinna vara i skolan till 8.30. Backen upp från byn till skolan var rekordjobbig - med cello på ryggen, dator och väska fullproppad med böcker från bokrean, var det sådär lagom kul att ta sig upp för den snöiga backen. Puh. Kul att man knappt kan andas också... grr. Väl framme möttes jag av klasskompisar och en anslagstavla som klart och tydligt förklarade att jag kommer ha lektion först på fredag - och då en sånglektion (med min kraxande förkylningsröst känns det sjukt inspirerande, hrm... ehh... grr.) Gissa om jag önskade att jag låg kvar i Calles varma säng!!
Nu har jag i alla fall varit nere i byn och bokat tid på vårdcentralen. Förkylningen är lite väl dryg nu (likadan som den i somras) så det var väl lika bra att kolla upp, tyckte jag... Ska dit i eftermiddag.
I och med att jag är ganska hängig så är jag sådär lagom sugen på andra saker som mer eller mindre måste göras. Öva till exempel. Suck. Vill bara sova och mysa... Men inte i mitt kalla rum, helt ensam... :( Åh, va jobbigt allt kan vara ibland då! Nu drog jag nyss sönder en av mina favorithårtofsar också... gräjt. Grr.

I måndags var det soligt och värsta vårfeelingen. Nu snöar det massor sedan ett dygn tillbaka. Jag älskar vinter och snö, det gör jag, men nog börjar jag längta efter våren... mmm... och solen, inte minst. Helt klart att mitt humör går på solenergi. Är det sol är jag oftast glad, medan gråa dagar gör mig lite mer... mindre glad. Hm.
Ser i alla fall fram emot helgen. Ska bli lite kul med sökningarna ändå och inte minst att träffa goda vänner! :D Överväger dessutom starkt att gå på The Darkness på fredag... sjukt bra de är, vill verkligen inte missa. Kanske inte behöver vara så förödande, trots att det är sökningar dagen efter. Kanske får värsta kicken istället? Hihi. :)

Nej, nu ska jag ta och packa upp lite... och äta ett äpple... och lite så...
Åh, varför försov jag mig inte? Varför ringde jag inte nån här? Varför måste jag vara sjuk?

Över och ut. Ciao. *kram*