Tisdagsnytt

Det är tisdag kväll och om en timme är det dags för veckans avsnitt av Morden i Midsomer. Solen fattas mig, men Midsomer ger i alla fall sin del av sommarfeelingen. :)

Idag har jag torkat minibarer och fyllt dem till brädden. De nya hotellrummen kommer bli riktigt fina, tror jag. Gött att få jobba lite extra timmar också. ;)

För övrigt håller jag på att mecka ihop så att jag ska kunna ta mig till Blekinge torsdag-fredag och spela på Sailet  i Karlskrona. Dessvärre har någon stulit mitt piano-case som jag förvarade i vårt källarförråd... grrr! Inte riktigt läge att köpa nytt heller. Var ändå och kollade på stan idag - men det fanns ingenting! Eller jo, ett. Men det var liiite för dyrt... suck. Ska få låna Jossans gigantiska case i alla fall. Kan nog plats med både piano, noter, kläder och mig själv i det, hehe. ;) Nu ska bara scen och/eller PA till torsdagens spelning fixas också... puh!

E-type sjunger i skrivande stund på Allsång på Skansen och han intonerar som en kossa. Jisses! Har de inte fått nån medhörning?! Stackarn... kan inte vara kul att höra sen... Nåja, hår har han ju, det är ju lite...va?!

Nej, nu ska jag hitta på nåt.
Sedan moooord! :P

Pussen hej!

Söndag (borde det vara va? Hmm... jo..? Jo.)

Allt jag gör i sommar lyckas verkligen komma på samma gång. Alla konserter på samma vecka, allt jobb på kort tid. Puh. Igår var det både spelning och jobb. ;) Kvartett Rosett gästade Halmstad och spelade på Kafé Rotundan. Det var så mysigt där! :) Och riktigt roligt att spela och sjunga med några av Malmös hetaste puddingar, hihi. ;) Gick helt okej, en bra första konsert. :) Måste hålla detta vid liv. Bäddat för succé, känner jag! Hehe. Nåja, men lite betalda spelningar i alla fall, och det är ju sällan fel. ;)
På tal om pengar har jag (av ekonomiska skäl) idag för första gången handlat på Lidl (bortsett från en gång i Portugal, men då var det liksom sista och enda utvägen till någon form av föda och nu valde jag det faktiskt själv)! Det har varit mot mina principer, men nu när det börjar eka lite i kassan så blev det så. Och det blev riktigt billigt! Dock måste jag komplettera lite saker på ICA nu (och de lär ju kosta lika mycket som allt jag fick med mig från Lidl..!)... men innan det ska jag hoppa i duschen! Har längtat hela dagen. Har bara blivit snabbduschar de senaste dagarna. Men nu ska här njuuutas, vill jag lova! ;)) ICA stänger dock klockan sex, så tills dess måste jag va klar, hehe. :P

Annars jobbar jag numera. Hotell as always. Och spelar lite här och där. Sailet i Karlskrona torsdag och fredag (hrm, borde jag skriva det här när jag inte övat alls..?! :S fniss*) tex.

Mot kör mot skogen!
:D

Fast update.

Det är helt vansinnigt vad man blir trött när man jobbar! Det spelar liksom ingen roll hur korta passen är... Sen kan det ju iofs bero på att jag alltid sover sjukt oroligt och vaknar tjugofemtusen gånger och tror att jag har försovit mig! Suck. Funderar på en powernap...

Åker till farmor i sommarstugan ikväll. Ska bli mysigt. Synd att Calle måste åka och jobba imorgon bara... Men på kvällen vankas det teater på Marsvinsholm och det ska bli najs. ;)

Nu har jag dock en del att göra. Packa. Städa. Diska. Öva. Body Pump. Och så en eventuell power nap då ja, hehe.

Såg "Fame" igår på tv. Jäklar vilka minnen och känslor den hade med sig! Phooow... I mitt nästa liv ska jag bli balettdansös. Sen efter det, läkare.

För övrigt är det riktigt skönt att vara tillbaka i sin vardag (sort of) igen. Calle och jag har ägnat två dagar åt att städa och sortera en miljard saker, så nu känns det till och med ännu bättre här, hihi. Och Baci är söt som få. Mitt enda husdjur nu ju... :(

Men vaaar är sommaren?!?! Gahhh.
I'm going slightly maaad.... hej!!

Tillbaka

Tillbaka i Malmö efter två härliga veckor i Blekinge. Har varit gött att komma hem och bli lite ompysslad, träffa nära och kära... :) Och det har varit en av de bästa Östersjöfestivalerna! :D Många spelningar, kompisar, öl och mjukisar, haha. ;) Så roligt att träffa en massa goda vänner och bara ha det allmänt suveränt! :)

Igår kom vi hit och jag stack direkt till ett rep med Kvartett Rosett. Vi har spelning i Halmstad på lördag. ;) Calle passade på att hämta hem Baci och sedan fick vi skjuts av Erika och Staffan, som joinade oss för lite popcorn och James Bond. Väldans trevligt! :)

Idag blev det frukost på Espresso House. Chailatten satt precis där den skulle, hehe. ;) Nu är Calle på jobbet och jag ska ta itu med både det ena och det andra. Ledig idag och imorgon, sen jobba och sen Ystad en sväng. :)
Förutom att sommarvädret oftast är otroligt tråkigt, så är detta so far en väldigt härlig sommar. *ta i trä* ;)

Puss på alla som vill.
Hihi.

Veckans program:

Ikväll, tisdag (18.30): Sjunger/spelar piano på Allsång i Hoglands Park. Artister: Måns Zelmerlöf och Sonja Aldén. Karlskrona

Imorgon, onsdag (19.30): Spelar cello, med Björn Stoltz på piano/orgel, i Ringamåla kyrka

Torsdag (21.00): Spelar cello med Karlshamns Musiksällskap och dirigent/solister från Warzawaoperan, Stora scenen, Östersjöfestivalen, Karlshamn

Lördag (18.30): Spelar cello med Lost Summer Kitten, Baltic Youth Festival, piren, Karlshamn




Dags att börja med dagens övning... puh, hehe. ;)

Puss haj / Johanna!

Fredagsnytt:

Sitter i Köpegårda och inväntar Carolines hamburgare. Ska bli nice. :) Har precis fixat en facebook till Calle och innan dess spelat cello. (Konsert på onsdag..!)

Har börjat spackla de två små sovrummen nu, och det ska strax börjas målas också. Golv är utsett och ska köpas i dagarna. Blir nog nice, tror jag. :)

Igår fick vi avliva Peanut. Han hade fått cancer... :( Jobbigt, men skönt att han slipper lida mer, i alla fall. Saknar dock honom redan, kommer faktiskt bli riktigt tomt utan honom. Min lilla hårboll. :)

Kort uppdatering.
Still alive in tha woods, asså.

 ciaoooo

En hälsning från Köpegårda

Nu är vi tillbaka i Blekinge. Var allt ett tag sedan sist, så det var extra trevligt att återse våra familjer. :)
  Var hos mor och far och min finaste lilla nöt igår kväll och hade det mysigt som bara den. Ska bli gött att umgås lite mer nästa vecka. Pappa erbjöd mig en tusenlapp för att flytta hem igen, men jag nappade inte riktigt, haha. ;) Nice try there. Men det ska bli gött att bo i vårt söta lilla hus igen, laga mat med mamma och lyssna på musik med pappa...
  Men denna veckan är det Köpegårda som gäller. Idag har solen tittat fram riktigt ordentligt *ta i trä!*, och jag funderar på att ta mig ner till havet en sväng. Calle är ute och går lös med trimmern... Ska verkligen bli kul att se det här stället när det är klart! Kommer nog bli superfint, misstänker jag! Men än är det inte riktigt klart... hehe. ;) Så nu ska jag se vad jag kan göra för att hjälpa. :)

Imorgon ska jag ta mig in till stan igen och gå på Annelies body jam. Finally! :D Ska bli rrroligt. (Miss you!)
Måste ringa Björn med och fixa reptid inför konserten nästa onsdag, annars är det inte mycket inbokat denna veckan. Och det är SKÖNT! :))

Jobbade på ett nytt hotell i söndags. Var supersköj! Verkligen. Hoppas få komma tillbaka snart, men det verkar ju som om det inte skulle va några störra problemos... whii. I like. ;)

Hej hopp, heute leute!
Pussar och kramar.

// Johanna

Friday

Varför allt regn?!

Tråååkigt.
Men ändå lite mysigt, måste jag säga...
Men jag vill sola och bada och bli brun som ett a*!!!

Grr.

Jag gör det bästa av situationen och tar tag i en massa saker idag. Städar oh diskar, sorterar och övar.
Känns bra. Men tiden rinner iväg och jag förstår inte riktigt hur helgen ska räcka till!

En fin regnkappa hade suttit fint... :)
Mina prickiga stövlar underlättar ju dock en hel del. Det är bra.

Back to business, hejdå!

På gång

Nyss hemkommen från en mini-semester hos farmor i sommarstugan i Ystad. :) Det var såå skönt. Längtar redan tillbaka. Snaart. Så snart vi klarat av Blekinge. ;) Men först en vecka i Malmöland.
  Övasövasövas, måste det göras denna vecka! Sex spelningar på väldigt kort tid, med olika med musikanter på olika ställen, så det gäller att sätta repertoaren nu och öva in den! Inte mycket tid kvar nu, slog det mig idag...! :S Men det ska nog gå bra, det hoppas jag. :)
  Såå glad för att jag ÄNTLIGEN fick tag i en tröja som jag skulle fått av mamma och pappa i födelsedagspresent (januari)! Men det har varit omöjlig att hitta - tills igår. :)) Hittade dessutom ett par väldigt snygga jeans... :)) (Det är ju inte heller direkt varje dag det händer!!)

Okej, slut på lunchen.
Dags att ta tjuren vid hornen och stråken i hand... :P

Haaaj. ;)

En liten uppdatering:

Sitter i soffan och njuter av att Calle fräschat upp min dator avsevärt. :) Och så njuter jag av att vara lite ledig...
  Har pendlat till och från Lund hela veckan och spelat med Nordiska Ungdomsorkestern. Det var jättekul att vara tillbaka (var med 2003 och 2004), träffa gamla och nya vänner och spela musik... :)
  I natt var det fest och sen sov Maja hos mig. Har myst med henne hela dagen, med lite shopping och fika på stan...
  Sen var jag på SATS och cyklade och tränade core. Rrroligt! :)

Imorgon ska jag och Calle en sväng till farmor i Ystad. Ska bli myspys det med.

Jag ÄLSKAR att mysa, hihi! :))
*pussar*