Nu drar det ihop sig till nyårsafton.... weiiii! :D

Sitter vid datorn och uppdaterar mitt liv där lite... hihi. Har inte varit online på en vecka nu. Har ju varit juuul! (Och mammas och pappas dator är faktiskt helt och hållet värdelös, haha). Har varit hos dem och myst och ätit alldeles för mycket julgodis...! Min mage är inte som jag vill ha den... hrm! Så nu sitter jag här med en stor kopp grönt te och intalar mig att den nog kommer få sin normala form och konsistens tills imorgon. Haha. Tur att min nyårsklänning är vid från bysten och neråt. Hehe. ;)

Imorgon åker jag och Calle till Göteborg för att fira nyår. Allting - förutom att vi ska bo på Hotel Opera :D - är relativt jättelöst, men faktiskt är det riktigt skönt! Det får bli som det blir liksom. Vi har varandra, Göteborg, Kaaarin ;)) - och en hel del trevliga göteborgare... hihi! Blir nog kanon, tror jag. Oplanerat kan ju bli det bästa. Vi håller tummar och tår. Vinet, ölen, skumpan och säkerhetsnålar till min klänning är ju iaf inköpta, haha! :P Vår första nyår tillsammans faktiskt... Åh ja, jag längtar allt. :)

Mamma och pappa körde ner oss idag och stannade här hela dagen. Calle jobbade så vi var på stan och sen har vi fixat här hemma. Äntligen tavlor på väggarna här! *lycklig* Tack för hjälpen. ;) Nu ska det dock bli skönt med lite tid för sig själv, sin lilla familj här, hihi, och i sitt hem... även om vi åker imorgon! Ska visserligen till Karlshamn nästa vecka också - men det är ju bra att längta säger de... hmm.
Åh, vad jag svamlar. Allt gott, helt enkelt. :)

Nu är det dags att kolla så att kalasklänning och skumpan packats ner i bagaget... för snart åker vi mot nästa år!

GOTT NYTT ÅR ALLA!!! Hoppas det blir miiinst lika bra som detta. Weiiiiii! :D
Pussar och kramar!!! // Johanna

*** JOHANNAS OCH CALLES JUL ***

Igår firade jag och Calle jul. Det var hur mysigt som helst. :) Jag piffade både mig och lägenheten, dukade fint och lagade mat med saffran, nötter och russin i. Kan det bli mer jul? ;) Sen hade vi paketöppning och det är ju, som man säger, sällan fel, hihi. :P Av mig fick Calle en kofta och ett par finskor, ett par randiga kalsonger, två skärp (det bara blev så, hehe) och en skiva med Robbie Williams... Calle överträffade sig själv när det gäller julklappar till mig, tror jag, hihi. (Det gjorde jag med, säger han, wiiii!). *fniss* Jag fick två paket från Accesorize: ett par superfina fingerochtumvantar och ett par örhänge, så fick jag två lite mer plojiga saker från Teknikmagasinet haha, seriösa hörsnäckor till min ipod som passar mina miniöron (wohoo!) och så fick jag faktiskt de såå mysiga inneskorna från Sheepheard som jag önskade mig! :D
Dessutom öppnade jag ett paket från morfar och Renate. Kändes liksom lite onödigt att dra det fram och tillbaka... Det var en stor flaksa med Armani White! Glad jag blev - har saknat den massor ju! ;)

En högst lyckad kväll alltså. *myser*
Snart dags för färd mot Karlshamn - hoppas på fortsatt mys... :)

ÖNSKAR EDER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL!!!

Nu är det jul igen..! :))

Det är nästan som natten till julafton nu... för imorgon ska jag och Calle fira jul. Weiiiiii. *längtar*
Ska öva och städa skåpet i skolan och göra julfint i lägenheten och sen ska jag piffa och laga nånting riktigt smaskigt tills min prins kommer hem. Han jobbar verkligen hur mycket som helst nu...

Sen på lördag bär det av mot Karlshamn.
Firar jul hemma med mamma, pappa, mormor och farmor. Ska bli så mysigt så.

Juldagen får vi se... Beror lite på hur skön soffan är, hehe. ;) Annars utgång.

Annandagen är i år, liksom alla andra år, dagen då vi äter middag hos farmor.
På kvällen ska jag och Eliza ha det gött. Fasen, vad jag längtar, snäckan! Hihi.

Sen blir det chill och så kommer Calle ett par dagar...
Sen åker vi till Malmö en liten stund innan det är dags för nyårshelg i Göteborg!
Sen Karlshamn lite till. Tandläkare, tandreglering och demoinspelning... så vi får se hur länge jag blir kvar. Mor min fyller ju år också.

Sen är självstudierna slut och skolan drar igång igen.
Ahh, tusan vad fort tiden går!
Nej, nu ska jag njuta lite till av kvällen, innan det är dags för vår alldeles egna julafton... :)

Kärlek / Johanna

Dan före, dan före, dan före dopparedan! (eller hur blir det nu..?! haha) :P

Jag gör omellett alldeles för sällan. Hemma åt vi det ofta. Skyller på att Calle inte tycker det är så gott. Idag kände jag dock pressen av alla äggen i kylen och oj vad gott det blev! Mumma! Varm tomatgrönsaksröra och keso till det. Sjukt gott. ;)
Frågan är vad Calle och jag ska äta imorgon, då vi ska fira jul. Förlag, någon?

Nu är äntligen apelsiner och nejlikor köpta! Idag ska den sista doften av jul fylla vår lya... :)

Häromdagen tog jag ett långt och varmt eukalyptusbad medan jag lyssnade på musik av Dvorak och roades av hur förvånad katten var över att matte låg i ett vattenfyllt grönt hav. Haha. Sjukt sött.
Funderar på en revival... men var tusan har jag lagt mitt badsalt? Hmm... tänkatänka. Ah, tror jag vet. :)
Ska f.ö. börja julstäda här och spela cello. Grannarna blir nog glad att jag åker i helgen, haha. Eller? ;)

Denna veckan är som salva för själ och hjärta.
*njuuuuuuuuter vidare*


20 december 2006

Nyss hemkommen från några timmar på stan. Huttrar lite. Det börjar bli kallt - I like! :)
Oj, vad jag myser... ;) Sitter och äter nötter nu och väntar på att julkalendern ska börja. Har inte sett så himla många avsnitt, men den är riktigt söt och värd att se.

Det här är lätt den bästa tiden på året!

Weiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

*pussar och kramar*


Tisdagsdygnet

Oj, så var det redan tisdag! Granen är klädd, mattan färdigsydd och ett och annat också fixat... Planer för detta dygn är följande:


* Först ut: sova!
* Träna på Sats
* Öva på min cello
* Spela in på vårt söta lilla pa
* Bada eukalyptusbad
* Köpa saker till julgodis och nejlikor i apelsiner
* Byta lakan och handdukar och städa lite allmänt


Yep. ;)


... och framför allt njuta av att vi har en lägenhet, tid för mig själv och lite tystnad... mmm... :)


Natti natt!

Julkonserter och massa mys

Det är söndag, natt till måndag, och jag står inför tre veckors självstudier. Det ska onekligen bli helt underbart skönt! Hoppas bara att övningsdiciplinen håller i sig...

Idag var det avslutning och därmed två konserter i Konserthuset. Det var superskoj, verkligen. Har saknat scenen. ;) Och det var skoj som tusan att vara med i symfoniorkestern! Hoppas det blir fler gånger. Snart. ;)
Blev så glad när Gulle, Matti och Kerstin också dök upp! Överraskning, helt klart - och oj så fina blommor jag fick... hihi! :) Tack söta.
Och tack alla andra som kom också! Alltid kul att ha nån att spela eller sjunga för. ;) Mmm... Extra skoj med Hans och Annelie och familjen Schönberg, måste jag säga. Trevligt, trevligt. Mamma, pappa, farmor och Calle ingår liksom i standarden nu känns det som, haha. Niiice. ;) Tack till er också. :)

Efter första konserten var jag med Stina och Sara på Element och åt macka och drack kaffe. Så mysigt där! Måste tillbaka dit... :) Mums.
Efter sista konserten (som de mina var på)  åt vi middag på Grappa. Sällan fel det heller, alltså... mmm!!

Åh... blev så hastiga farväl och godjulkramar till alla man känner. Hoppas ni får goa lov så syns vi nästa år om inte förr! :) *kramar*

Ikväll har jag sytt och spelat in... weiiii. Calle har lärt mig lite om vårt lilla pa nu så i veckan tänkte jag dokumentera lite egna låtar. Kan va kul. Och bra att ha. Hihi.
Träffa Annelie en stund imorgon också ska jag hinna med... och en massa annat! Ahh!

Snart är det jul. Wohoo!
*glad idag* (också, hehe)

***PUSSAR OCH KRAMAR***

Liten uppdatering en lördagsnatt.

Sitter i sängen och ska precis sova. Bara skriva några rader...

Igår var det fest och röj som bara den. Sjukt kul. Slutade dock lite tidigare än planerat, och utan dans, men med en fin pojkvän, hihi. God jul på er alla! :)

Idag har jag degat som bara den. Sjukt gött. Fixat i ordning lite här också, när jag väl kom från sängen och soffan, haha... ;) Sen ikväll kom Annelie hit och vi har ätit gott och masserat varandra helt sjukt länge. Vansinnigt nice. Blev dock varken ost, kex eller vin... hehe. Nästa gång. ;)

Imorgon är det julkonsertsdags och det sista vi gör med skolan innan det är dags för tre veckors självstudier. Ser fram emot både konsert och ledighet! :) Och så ska ju familjen komma och vi ska ut och äta... weiiii. Sällan fel. ;) Hoppas konserterna går bra bara. Ska bli spännande! :)

Nej, dags att få skönhetssömn nu och låta kreativiteten gro, haha! ;))
Puss på er!!! / Johanna

Julklappsjakt och sparkling water :D

Kollar på faddergalan och påminns om att jag alltid velat ha ett fadderbarn... Hmm... När jag får fast inkomst. Då. :)

Har haft en supermysig och riktigt julig dag idag. :) Sista lektionen i skolan idag och sedan spelat med Maria och Jannike. Skrev lite på två låtar och sedan mötte jag upp med Calle. Vi gick in till stan för att julhandla. Åt lunch på såå mysiga Presto (tror jag det heter) på Lilla torg, där de höll på att frysa isbanan för fullt. Weiii, hihi! :) Sen gick vi i affärer och fick faktiskt det mesta handlat. Dessutom handlade vi upp presentkortet vi fick i inflyttningspresent av Adam. Tack! :D Vi har nu en Soda Stream! Weiiii! Sjukt gött! Tänk att aldrig mer behöva köpa pysvatten... wohoo! Fett nice. Så nu sitter vi här med kolsyrat citronvatten och hallonläsk. Mumsfilibabba!
Har dessutom lyssnat på massa nyköpt smörig julmusik och slagit in klappar, lackat och haft oss... :))

Imorgon blir det gymet och lite mer stad skulle jag tro. Sen får vi se. Lussekatter kanske? ;)

pusselipuss!!

Lillördag :)

Är en aning seg denna morgon. Men det var det värt. :)
Linus och Jonathan kom igår kväll för att hälsa på. Så det blev litta återträff med oss, dem och Daniel. Väldigt trevligt. Linus smörlåt var en nog kvällens höjdare. ;) Gut. Var hos oss och en sväng på Volym.
Var ju för övrigt värt att fira att jag klarade sista tentan igår och att det blir orkester och inte kör för min del nästa vecka. Weiii. Very nice.
Så idag ska jag gå i skolan hela långa dagen och killarna ska handla julklappar. :)
Imorgon är det dock äntligen dags för min och Calles julshopping - wuhuu - haha. Ska bli mysigt...

Veckan har varit välfylld men med ett ganska behagligt tempo och med en hel del övning här hemma (beting i skolan hela veckan så folk övar som aldrig förr, hehe). Ytterst skönt. Ser fram emot nästa veckas julkonsertprojekt och sedan tre självstudieveckor... mmm...! :D

Men nu alltså: årets sista satslära.

ciao!!

"Den late bär hellre ihjäl sig än att gå två gånger"

... sa mamma till mig en gång när jag var liten och höll på att rensa trappen på mina miljoner saker...
På något sätt ekar de orden alltid i mitt huvud och så fort jag tar i lite extra så minns jag den där gången så väl... Som nu, till exempel, då mina armar skakar av överbelastning. Gröten håller på att trilla av skeden, och allt detta bara för att jag tänkte att jag skulle klara det. Det gjorde jag iof sig, men ändå... Måste sätt sjukt kul ut när jag gick mellan ÖB och hem, med cello på ryggen, en väska full med böcker och så finalen: två gigantiska tavelramar! Haha! Pust och suck. Hemma nu i alla fall, med ramar och allt. Och sjukt långa armar... Men nu jädras ska det bli lite hemtrevligt! Weeiiii. Hihi.

puss!

/ en laud druuul


Nästan lov nu... hihi.

En intensiv helg avslutades med beting i förmiddags! PUH! Såå skönt att allt är över nu. Såå skönt...
Och jag är nöjd och glad, precis som jag önskade, dock trött som en gris.
Spelningen i fredags blev hur göttig som helst - och uppskattad. Och det var sån härlig stämning där att jag till och med spelade eget material, och stod för det, hehe! ;) Gav allt lite mersmak... hihi.
Lördagens repdag var mindre lyckad. Sjuuukt trött och ont i halsen hade jag. Dock kul. :)
Lördagkvällen var dock megalyckad, hehe. Var hos Svenssons tillsammans med René och Inger och jag lyckades banne mig supa bort min förkylning, haha!
Ja, så söndagens konsert blev riktigt bra den med! Hihi! ;)
Och betinget idag överlevde jag, med andra ord. :) Helt okej gick det. Hege, Mats och Johan sa bra saker med... snälla var de, sjukt nice.

Nu har jag lekt med katten och varit ute en sväng med henne. Ätit glass har jag också. Det var jag liksom värd, kände jag.
Nu ska jag ta hand om mitt hem, som försummats lite den senaste kaotiska tiden... hrm.
På FREDAG blir det heldagsmys (nästan) och julklappsshopping med min karl! Weiiii. Längtar!

Höres och synes.
PUSS