Tillbaka

Man kommer in i gamla rutiner otroligt fort...

Jag och Calle är tillbaka i Karlshamn. Det är skönt och roligt och lovet känns välbehövt (men cellon och stämbanden är också här, så klart, hihi). Vi kom hit strax innan halv fem och var lagom trötta efter att ha jobbat vs. festat hela natten och rest hela dagen... Men som sagt, det tog inte lång tid innan man var tillbaka i gamla rutiner. Snart hade man ätit en massa gott (mat från mamma och godis från pappa - as usual då alltså... hehe) och minst lika snart satt Calle och pappa framför Discovery medan jag sjöng i duschen och mamma satt och stickade på min nya kofta... Gött mos.

Jag gick upp för en timme sedan men Calle ligger kvar i sängen. As usual det med, haha. Jag ska till tandläkaren och tandregleringen idag, annars är det ingenting bestämt. Jo, Calle har lovat att vi ska ut och gå en sväng och sen tror jag att han och Linus skulle träffas ikväll... Får se om jag bara chillar hemma idag eller om jag träffar lite godingar här... =) Det blir nog nice i alla fall.

Utgång med prinsessorna mina på fredag. Härligt! Synd bara att inte alla är hemma...

Nej, nu är det nog dags att gå och ruska liv i prinsen min som snusar så gött där uppe...

It's nice to be back. =)

Pussar och kramar och massa med kärlek!!!

Tick, tack...

Johanna trodde hon hade gått upp i perfekt tid. Johanna hade helt glömt bort att det nu blivit vintertid!
Med andra ord gick jag upp i riktigt god tid... hehe. Kanske mindre kul med tanke på att det var fest igår kväll/natt... hmm. Men men, glad att det var tillbaka och inte framåt klockan vreds! (Pappa, varför har du inte påminnt mig??)
Så nu sitter jag här, i ett väldigt folktomt bibliotek och väntar på att minuterna ska gå. Klockan 06.55 tar jag bussen till Göteborg och 10.50 beger jag och Calle oss mot Karlshamn. Niiice. :) Egentligen hade vi (jag) velat komma med ett senare tåg, så att jag hade kunnat gå på dansklassen, men tji fick vi - det här var enda tåget med någorlunda humant biljettpris. Hade vi åkt ikväll hade det kostat minst det dubbla! Attans. Men men, det blir skönt att komma fram i hyfsad tid i alla fall. Och skönt att vi kom med ett tåg utan femtioelva byten också... Jepps.
Nej, nu ska jag kolla min mail och mitt saldo så är det kanske dags att dra sig neråt byn sen... Med cello och väskor och meck... suck! Hehe. PUSS!

I miss the sounds of Broadway...

När kom jag av mig med att lyssna på musikaler och härliga toner från Broadway?? Åh, jag har saknat det i alla fall! Lika mycket som jag saknar att stå på scen och sjunga...

Det är höstlov nu och skolan är otroooligt öde. Har inte sett någon annan än mig själv på flera timmar nu! Men men, det är ganska så skönt också... Och det har gett mig tid och tillfälle att få "släppa loss" lite... hehe. Roade mig för en stund sedan med att sjunga för full hals till "My favorite Broadway", dansa loss och showa på mitt rum... haha. Gött mos. ;D

......Sometimes a day goes by......


Cellojam!

Vilken underbar kväll och natt det har varit! Vi fyra cellister (och några andra härliga människor) har haft det hur gött som helst! :D Först åkte jag och Stina till Uddevalla och handlade diverse nödvändigheter. Sedan joinade vi Emma på Kamratgården och hjälptes åt att göra cheesecake och pastasallad. Mums! Till det en utsökt god bag-in-box... hehe. Pia kom och vi åt och drack och hade det allmänt gräjt. Sedan gick vi till Skar och där satt vi och jammade med våra celli långt in på natten... vilket var hur kul som helst! Wiii! ;D

Cellojam, vin, goda vänner, biljard... kvällen var som gjord att bli übergöttig ju, hehe! :)

Hungrig blev man dock igen och jag och Petter kokade ännu mer pasta och värmde mammas supergoda köttbullar... Sedan pratade vi och pratade... och så vips var klockan halv sju! Ojoj! Bara en timme kvar till frukost! Det blev en timmes power nap där och så var man på g igen! Haha! Gött mos.

Efter frukosten piggade jag upp mig med en lång och härlig promenad. Back on track. Nyss började jag städa rummet och packa. Nu kollar jag mailen. Snart ska jag öva och ha brukspiano... Sen blir det till att städa klart och packa klart och - med största sannolikhet - soooova! Hihihi!

È vita è bella! ;D

pusspuss

Längtan...

Lisa skriver om wienervalser och Huss pratar om wienerklassiscismens musik... Det är inte utan att man längtar till Österrike. Mmm... Strosa omkring på Kerntner Strasse i Wien, gå på Staatsoper och äta rostade kastanjer... Gå på konserter i Salzburg och beundra den underbara och pittoreska staden. Åka skidor i Alperna... Ååååååhhhhh... *myser och drömmer mig bort*
Sistnämda är dock inplanerat i januari 2006 och det ska bli helt och hållet übergött, hihi! :D

Idag är det torsdag och därmed en lektionsfri dag. Hade egentligen önskat att jag haft fullt upp, så de här dagarna hade gått extra fort... För nu längtar jag hem. Längtar efter att det ska bli söndag, så jag får dansa (såå kul!!!) och sedan sätta mig på tåget med Calle... Komma hem till huset jag bott i de senaste 18 åren, mysa i soffan och umgås med mamma, pappa och sötaste marsvinet. (Han är faktiskt underbar. Som en lite hund, hehe. Hårbollen. =P) Det ska bli riktigt nice. :) Hoppas jag! ;)

Idag ska jag öva och greja med lite olika musikanknytna saker. Så ska jag vara bitter en liten liten stund också, för att min familj får träffa Eric och inte jag... grr hehe. Sen ikväll ska jag spela med cellokvartetten, ha det gött, jamma och dricka vin. ;)
Imorgon har jag bara en lektion - brukspiano - så utöver det blir det väl en del övning... Måste städa och packa också.
Ska til Göteborg över dagen på lördag, men tillbaka till skolan på kvällen och gå på fest. Calle jobbar.

Sedan är det söndag... Mmm... :)

Kylskåpspoesi och godisfrossa

Calle har nyss åkt till jobbet (nattklubben Glow på Avenyn) och jag och Simon sitter i varsitt rum vid varsin dator... Men vi har varit sociala, alla tre, hehe. Kollade på "Kejsarns nya stil" och åt helt galet mycket godis (igen!!) tidigare ikväll... Gött mos. Kebab och falafel blev det visst också ja... Hrm. Akut hunger gjorde att vi la planerna på hemmagjord lasagne på hyllan... Kanske imorgon?

Jag vankade vid halv tio i morse men lät Calle sova lite längre... Själv tog jag mig en härlig morgonpromenad till Härlanda Tjärn - jättevackert ställe med sjö och skog och allt... alldeles nära här. Stannade vid vattenkanten och lät den friska vinden väcka mig till liv igen... Mmm... Längtade hem till havet och att sitta vid mitt alldeles egna lilla place vid Utvandrarna... Mmm... Nice.

Eftermiddagen tillbrinagde jag och min käre karl i stan. Vi gick runt omkring och mös och handlade lite småsaker: Kylskåpspoesi, till exempel! :D Gissa om vi har hängt vid kylskåpet ikväll, hehe. ;) Gött mos.

Jag gillar verkligen Göteborg. :)

Imorgon är det dans igen. Klasskompisen Regina ska förresten börja - wii! Annars har vi inget annat planerat. Inte ens om jag stannar tills måndag eller inte... Vi får se. Kanske blir det lasagne? Hihi.

Hell yeah

Ny dag. Ny start. Bättre start. (Tack!!)

Much better... Mmm...

=)

Om en kvart ska jag träffa mina söta små cellistkompisar och spela cellokvartett. Sedan ska jag och Pia spela på Vivaldis dubbelkonsert och i eftermiddag ska jag och Hans kolla igenom Kol Nidrei... Spela upp på nästa Musikcafé kanske kanske? Hmm... Om tid finnes ska jag och Anna "jamma" lite också, hehe. ;)
Och så måste jag städa... Grr...

Kanske blir det en snabbvisit i Göteborg ikväll också... Om tid finnes, som sagt. Måste ju hinna med att öva på mina vanliga läxor också! Cellolektion på måndag och sånglektion och masterclass imorgon - wiii! :D
Om inte annat så ska jag ju dit imorgon.... Mmm... längtar! Och min prins är ledig imorgon så då blir det mys... hihi. ;)

Nej, better rush. Pussar och kramar!


ps. Om två veckor är jag i Karlshamn... Sugen på utgång, någon? Hehehe. Pöss! ds.

Min dag

I eftermiddags hade vi en föreläsning av hörselkonsulenten Harriet Wiik. Vilken göttig dam! Hehe. ;) Såå ska föreläsare vara! Man lyssnade verkligen hela tiden (tre timmar nästan) och var helt klart förstklassigt underhållen. ;) I vanliga fall håller hon visst till på Musikhögskolan i Göteborg... Mmm... Gräjt. :)

Förutom det har vi idag haft gehör, ensemble och kör. Sen sjöng jag, Anna och Hans lite och så har jag övat sång och cello på mitt rum... Och så har vi ju nyss kollat på "Kommissionen" så klart, hehe. Det är tradition här. ;)

Det var min dag det ja.

Imorgon är det dags för vårt andra Musikcafé. Jag och Camilla (violin) ska spela en duett av herr Beethoven hade vi tänkt... och jag hoppas innerligt att det går bra! Hehe. Hade ju inte gjort något om man kunnat den aningen bättre... hrm! Hade ju gärna velat ge ett bra första intryck... Har "bara" spelat med cellokvartetten innan... och då är det ju lite lättare att "smälta in"... Keep your fingers crossed. ;)

Tills vi ses igen... Auf Wiedersehen!
:)


Svårare och svårare...

Jag har kommit fram till att det blir svårare och svårare varje gång jag och Calle måste åka ifrån varandra... Omställningen - från att ses varje dag till att bara synas på helgerna - var inte alls lika svår i början. Då var allting nytt och jag njöt av att ha tid för mig själv igen... Missförstå mig rätt! Jag njuter fortfarande lika mycket, och jag trivs fortfarande lika bra på skolan - men när man vet att man måste åka ifrån varandra om några timmar... då är det jobbigt. Riktigt jobbigt, faktiskt. Sen är det bra igen när man väl är på väg hem... Lustigt.
Man längtar liksom konstant tills det blir helg och man får träffas igen. Det är inte utan att man hade velat somna på hans arm varje natt... Mmm... *myser* Men den tiden kommer, det vet jag. Det gäller bara att stå ut - och njuta av korridorslivet. ;)
Om två veckor är det ju då dags för Karlshamn igen, och det ska bli himla skönt. Då har man varken skola eller jobb att ta hänsyn till. Bara umgås. Med varandra, familjerna, vännerna... Mmm, det ska bli gött.
Nu är det dock måndag morgon och jag ska alldeles strax göra ett avstamp för denna veckan. Jag kom nyss tillbaka till Ljungskile och första lektionen börjar om sju minuter. Sedan rullar det på igen. :) Åhh, det är verkligen kul här! Ahh! Blir dock galen på mitt labila jag! Hur kan jag vara så ledsen ena sekunden och jätteglad och oberörd i nästa? Hmm... Nåja. It could be worse. ;) Back to business nu då ja. PUSS!

Höjdarnatt i Göteborg!!! :D

Vilken härlig lördagskväll det blev!!! Jag har verkligen saknat att gå ut med mina tjejjor, dricka flashiga drinkar och dansa hela natten lång... Och så flyttar Lotta till Göteborg och vi får en helt galet göttig kväll! :D Jag har ju inte varit ute i Götet innan, bortsett från Kulturnattan, och visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig, men hursomhelst blev det en natt över alla förväntningar! :)

Jag kom fram till Lottas lägenhet vid halv elva och där hängde vi ett tag, gjorde oss klara för utgång och så. När vi sedan gick ut bestämde vi oss för att gå en stund på Avenyn, kolla på folk och lite så, men det tog inte två minuter förrens vi träffade en kompis till Lotta. Han fixade senare in oss gratis på Hard Rock café - tackar så hjärtligt. ;) Där var vi ett tag, satt och drack vin, pratade, skrattade och hade det gött. Sen gick vi till Glow. Jag trodde verkligen inte att jag skulle komma in där (det är trots allt 28-års-gräns!!), men med Lotta (som jobbat där, då det hette Bubbles) gick det som en dans... Superkul att få se var Calle jobbar också! :) Igår jobbade han dock på Lipp, så vi gick dit en sväng också - och även där kände ju Lotta folk... hehe.
När vi slutligen skulle till Trädgår'n mötte vi ett par asgöttiga killar! *ler brett* Hur härliga partydansarknaskillar som bjöd på både inträde och cider... hehehe. Där dansade vi loss en stund och sedan var det tyvärr dags att åka hem. (Sista bussen går halv fyra, men jag skulle till Lipp då och möta Calle och få skjuts med /jobbar/kompisen Patrik...) På Lipp blev vi dock kvar en stund, men det var bara trevligt att sitta och snacka med de trevliga människorna som jobbar där. Sen gick vi till 7eleven där Calle köpte en hel längd med brownies.... haha! Mums! :P

Åhh!!! Vilken höjdarkväll det blev! Fick mig verkligen att må bra - och känna mig lite mer som... mig själv! :) Saknar allt att vara lite... hehe... galen tillsammans med partysugna chicks!!! (Så det är ju hiiimla kul att Lotta numera bor i stan! Hihi!)

Om precis två veckor är det åter dags att återvända till Karlshamn... Och där hoppas jag att det finns några glada töser som gärna vill skratta och prata lite skit, hehe! Love you, girls. :) Rock and roll.

Saturday in the park... nanananana!!! ;D

Jag kommer förmodligen aldrig sluta förvånas över alla människor som högt och tydligt pratar med sig själva (?!) på bussar, spårvagnar etcetera. Huu... läskigt!

Jag har myst i min ensamhet nu på förmiddagen. Har varit i stan och njutit av härligheter på NK... mmm... hihi. På vägen hem handlade jag lite, så nu tänkte jag snart överraska Calle och Simon med nybakade frallor och lite så... mums! Hihi. Frukost för dem, lunch för mig. ;)

Sen ska jag och Calle in till stan och fortsätta vår härliga lördagstradition: Gå på stan, mysa och fika. Idag blir det nog Fröken Olssons... Det ryktas om att det är mysigt och att de har helt sjukt stora kakor. Låter fint det, tycker vi. Hihi!

Ikväll ska jag träffa Lotta från Karlshamn och gå ut och dansa! Yeah! Håll i hatten. ;)
Puss och kram!!!

Torsdag 13/10 2005 (vid elva nån gång)

En och en halv timme kvar till lunch och jag ska snart ta itu med bland annat min pianoläxa. Nu på förmiddagen har jag stått i Skar - skolans café. Det var trevligt och smärtfritt. :)

Eftermiddagen vigs väl därför åt övning. Annars är det ingenting annat som är planerat idag - har som sagt inga lektioner på torsdagar. Kanske att jag lyssnar lite på de klassiska sångarnas masterclass... Man lär sig alltid något. ;)

Imorgon är dagen dock fullspäckad. Utöver övning så är det sånglektion och pianolektion, för att sedan - som sagt i gårdagens inlägg - åka in till Göteborg. Där är det Kulturnatta på Aritsten. Åh, det ska verkligen bli kul att hitta på något en helg/kväll i Göteborg! Har varit väldigt många myskvällar nu... hehe. Inget fel på det dock, absolut inte, men det här ska bli en rolig variation. ;) Och på lördag verkar det bli utgång. Lotta från Karlshamn flyttar upp och tyckte vi skulle träffas och gå ut och dansa. Det tyckte jag med. :)
Hur karl min jobbar vet jag inte, men när han inte gör det (eller sover) så ska jag umgås med honom. Och mysa. Åh, vad jag gillar helger, hehe! :P

Nej, det var väl dags att göra lite nytta nu då va...

En annan gång...

Usch jag har en tryckande huvudvärk. Kaffet hjälpte inte. :(

Efter en förmiddag full av övning och gehör har jag ingen som helst lust att öva. Inte att göra musikhistorieläxan heller för den delen... Ska dock spela duetter med Camille kvart i tre och det ska bli kul. :) Men tills dess... Tills dess ska jag inte göra något vettigt alls. Man behöver helt klart bara ta det lugnt och njuta ibland - och klara av att göra det utan att få dåligt samvete... Hm, inte alltid jättelätt när man vill ta vara på tiden och utveckas... Och ändå kan och borde man alltid öva mer än man gör! Ahhh!
Igår satt jag dock en stund och spelade en massa meck på pianot... Hade lust att skriva en ny låt, men där tog kreativiteten stopp. Tyvärr. En annan gång. :)

Mmm... snart helg nu! :) Och då är det Kulturnatta på Artisten på fredag, träffa Lotta på lördag, dansa på söndag och - så klart - umgås med Calle... min prins.
(Jag älskar dig helt galet mycket!!! *pussar*)

Nej men om jag skulle gå och sortera min rena tvätt kanske? Det är ju liksom ett nödvändigt ont. Pallar dock inte stryka... inte nu... En annan gång. :)
Och så ska jag nog äta ett äpple också. Det är väldans gott, hihi.

Jazzjam ikväll? Tror det... Annars blir det väl att kolla på TV... eller öva... eller bara mysa med musiken för att det är så himla gött! ;) Eller nåt... Imorgon ska jag och Stina (cello, 2:an) stå i skolans café och utöver det blir det övning och tidsfördriv - har inga lektioner. Fredag sång och piano. Sedan: Göteborg! :D

Pussar!!!

Opp och ner, ner och opp...

Puh... Det har varit lite upp och ner i min omgivning de senaste dygnen... Det börjar dock ordna upp sig och solen tittar fram, så det blir nog bra med det... :)

Är i alla fall väldans glader nu! Nej, inte för att jag har tvättid klockan åtta ikväll (!!!), men för att morfar och Renate ringde nyss! Åh, vad de är söta!! Var allmänt gulliga och bjöd ner mig till dem... hehehe. I like. Hihi!

På fredag vankas det Kulturnatta på Artisten och på lördag verkar det bli utgång med Lotta! Yeah!
Längtar efter helgen - och min prins... :)

Pusspuss! Mot tvättstugan! Tjohej.... hrm.... :/

Längtar lite

Någonting har hänt. I somras kunde jag i princip sova hur länge som helst, men nu vaknar jag oftast tidigt på morgonen - mer eller mindre vaken. Jag kan i alla fall inte somna om. Hm... Bra eller dåligt? Vet ej. Men så är det. Så nu sitter jag här och fördriver lite tid medan jag låter min käre pojkvän sova en liten stund till. Han ska trots allt jobba ikväll och åka iväg på personalfestresanåntgingmeckmensäkertjätteroligt imorgon förmiddag. He needs the sleep. Fast jag väcker honom snart - för magen min börjar kurra efter frukost, hihi. =)

Frågan är vad som händer idag... Vi har väl tänkt att åka in till stan och ta en fika i alla fall. Har varit lite prat om Liseberg också, men vi får se... Kanske en liten runda? Mmm... längtar tills de har julmarknad. Har aldrig varit där, men jag ääälskar ju julen och Calle säger att det brukar vara jättemysigt... Wiiiii!

Det är en massa saker jag längtar till nu. Förutom skolan och allt vad det innebär (som är väldigt roligt, som sagt, hihi) så längtar jag till lovet, v. 44. Att komma hem och umgås med när och kära. Mamma, pappa, Calle och alla goa vänner - kan det bli bättre? Tihi. Jo... alla kommer ju inte hem... Men jag längtar i alla fall. =)
Sen så längtar jag jag ju - givetvis - efter julen och allt härligt den för med sig. Jag längtar också efter att få reda på "Calles hemlighet" - något han går och gnabbas med mig om... och den ska jag tydligen få veta i slutet av november... hmm...
Jul och nyår ja... great. Och sedan, v.2: Skidsemester med pappa, mamma och Calle! Wiiii! Bästa sättet att fylla 20 är nog det, skulle jag tro. Hihi. Heaven... mmm... Eller vad sägs om att vara i Österrike på sin födelsedag, åka skidor hela dagen, äta god mat och få österrikiska bakverk istället för tårta, äta mysig middag, partaja natten lång... hehehe. Jo, jag ser fram emot det. Massor! Tjohooooooooooo hehe. ;)

Men nej, man ska ju inte längta, har jag hört. För tiden går så jädrans fort. Men hallå! Den har rusat sedan jag började 7:an och alla säger ju att den går snabbare ju äldre man blir... så varför inte mysa lite i sin vardag och längta efter det där lite extra roliga? Det gör jag i alla fall... Hihi, älskar att drömma mig bort...
Nu ska jag dock gå och knacka hål på Calles drömbubbla - och äta frukost! :D Tihi! Pusshejhopp!


"...svävar fram på rosa moln som tar mig till en högre dimension..." =)

Wiiiiiiiiiiiii!!!! Yeah, jag får alltid värsta härliga kicken av att ha sånglektion! ;D Och min sångpedagog - Zara Tellander - är verkligen hur göttig som helst! Sprider sådan glädje och inspirerar! :) Det är så kul här, för våra lärare är verkligen både duktiga musiker och lärare - det är så det ska varaaaa. Hehe! :) Och hon sa så många saker som jag blev glad för... Att mina ambition kommer att ge resultat och att bara jag ger det hela tid så kommer min övning ge resultat på rösten... Känns skönt att höra och det ger givetvis en spark i baken och ambitionen tar fart på nytt! Har haft ett uppehåll på tre veckor nu så det är verkligen skönt att få komma igång igen! Åhh... love it, tihi! ;D

Näst ut är det brukspiano följt av dillkött i matsalen. Pest eller kolera? (Hrm...!!)

Sedan är det helg och dags att åka in till stan, mysa med Calle och dansa. Mmm... E vita e bella! ;)


Puss och kram och ha en trevlig helg!


Dagens uppenbarelse: Eric, jag saknar dig så enda in i h*vete!!!

Dags för första konserten!

Ikväll, närmare bestämt klockan 19.00, är det dags för den klassiska musiklinjen (moi bland annat, ja) att ha sin första konsert. Vi ska ha "Musikcafé" och jag ska spela två stycken med vår charmiga - och oj så härliga, hehe - cellokvartett, hihi! Det ska bli gräjt. Skönt att inte "behöva" spela något solo såhär första gången... Det kommer. =) Måste dock arbeta bort den där celloskräcken. Usch. Varför är det så mycket mindre nervöst (oftast inte alls, faktiskt) att sjunga inför publik? Hmm...
Nåja, nu vankas det middag här. Hej hopp! Over and out. ;)

Underbart är kort...

Jag hade som sagt inte alls längtat hem, utan bara tyckt att det skulle bli skönt och roligt den senaste veckan. Men ju närmare tiden kom, desto mer längtade jag och nu i efterhand kan jag säga att jag haft en helt underbar helg! Det är skönt att komma bort från vardagen här, och att komma hem till Karlshamn var alldeles perfekt. Där fanns redan en vardag, vars rutiner man lätt kom tillbaka in i, där fanns en kärleksfull familj, ett varmt hem och helt fantastiska vänner. Jag längtar redan efter allt och alla igen. Men jag kommer tillbaka, vecka 44 för att vara exakt.

Det var skönt att få ta det lugnt och gå omkring i det hus man varit i stort sett varje dag de senaste sjutton åren. Slänga sig på soffan, sova i sin säng, duscha och piffa till sig i badrummet (there's no place like home!! hehe) utnyttja det väfyllda kylskåpet... Allt.

Det var skönt att bli lite extra ompysslad av sin familj. Att slippa tömma diskmaskinen, göra frukost... Bara må gott, äta sina favoriträtter och välja TV-program... Mmm... hihi!

Det var helt fantastiskt roligt att få träffa alla mina vänner!!! Det är trots allt de som är mina riktiga vänner och de kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta... Haha, hoppas vi inte skrämde iväg alltför många cafégäster när vi satt och kacklade i mun på varandra på Sjölands konditori... hehe. För nog hördes vi. Som alltid, bör kanske tilläggas. Tihi! Jättekul, verkligen.
Trevlig kulturnatt - inte minst tack vare gott sällskap, som sagt. =)

Idag har jag åkt helt galet många tåg och bussar! Puh! Har inte gjort något vettigt alls i eftermiddag, när jag kom tillbaks till skolan, men ska ta mig i kragen och gå på ett gympapass klockan 19 och öva på lite av varje under kvällen. Ja.

Nej, nu ska jag bara kolla mailen min och sedan var det väl dags att ta sig lite i kragen kanske... Kan ju inte hålla grannarna uppe hela natten med skalövningar och kadenser... hehe.

Ha det så bra, gott folk!
Pussar och kramar!

Härlig helg i Karlshamn!

Jag är hemma i Karlshamn för första gången sedan jag flyttade, i augusti. Har som sagt inte haft någon hemlängtan, men nu när jag är här... Jag skulle helt klart ljuga om jag sa att det inte var både skönt, mysigt, roligt och GÖTT, hihi! Har blivit ompysslad till tusen av mina föräldrar och det var helt underbart att få träffa alla (nästan...) gamla kompisar igår! Det är ju trots allt de som är ens allra bästa vänner... still and forever. Längtar redan efter lovet och att få träffa dem igen.

Igår var det Kulturnatt så... så idag har vi bara tagit det lugnt här, jag, mamma, pappa och Calle. Slappat, ätit, tagit en promenad och lite så... Och beställt skidresa till Österrike, inte att förglömma! Ska bli helt galet gött att få åka skidor även denna vinter! Och i mitt älskade Österrike dessutom! I härliga St.Anton! Wiii! Dessutom råkar jag fylla 20 år när vi är där, och det ska bli gräjt! Mmm... tänk att få åka skidor, äta österrikisk mat (ojojoj! det finns ju ingen hejd på sötsakerna där... haha, tjohooo! Appfelstrudl! Hehe.) och ha det allmänt gött, så sin födelsedag... Hell yeah, livet är underbart!

Pussar och kramar till alla som vill ha! Hej då! :D