Sol, sol, jättesköna soool! :D

Man är så ovan vid ljusa kvällar, att man tror man gått hem på tok för tidigt och undrar vad tusan man nu ska hitta på. Det är helt underbart.

Ser verkligen fram emot helgen. (Hoppas vädret håller i sig!) Höjdpunkten är konsert med bal och söndagens planerade chill med Jannike och Johannes. :) Film, slapp och äntligen godis! Weiii. Jag och Calle har varit utan vår sockerdrog i över en månad nu. Faktiskt ganska skönt ändå. Men nej, godis är gott! :D

Nu ska jag spela betapet med Adam, hihi.

Puss hej!


Har du inte röstat på Jannike än?! Gör det innan fredag eftermiddag här:
www.sr.se/vasterbotten och klicka på "Gulddunken" och rösta sedan på Jannike Stenlund. ALLA RÖSTA... NU!! :D *håller tummar och tår*

Det löser sig

Det var länge sedan jag skrev i bloggen medan jag åt frukost nu. Men idag orkar jag helt enkelt inte läsa nån tidning! Får ta det ikväll... puh. Har sovit alldeles för lite den senaste tiden. Många roliga saker på kvällarna, tidiga morgnar och framför allt det faktum att jag älskar sena kvällar/nätter! Då har man tid att umgås här hemma, och inte alltför sällan vaknar kreativiteten igen och så vill jag pyssla eller nåt annat skoj... Dock har vi "påsklov" nästa vecka, så jag håller ut. ;) Bara jag ser till att få lite sömn då, hehe..! Jaja.

Jag älskar för övrigt vår balkong! Så himla gött att sitta där i solen, i lä, och riktigt känna hur Malmö blir en roligare och finare stad... hehe. :) Hoppas på många fina vår- och sommardagar där! Mmm! :))
Kvällssol har jag inte riktigt fått njuta av på samma sätt innan...

Vi har projektvecka nu. "Kreativt projekt". Vi ska utarbeta nåt som en högstadieklass skulle kunna göra. Det går ganska bra för oss, tycker jag, och det är mycket roligare än jag först trodde det skulle bli. Dock ser det tjockt ut att få in övning idag... :S Inte så bra det. Fasen också. Hoppas vi blir färdiga någorlunda i tid i eftermiddag... :S

Nu måste jag leta efter en inspelning innan jag sticker till skolan! Fick en påskspelning igår, så det är bara till att börja öva nu. ;) Ska bli kul. Långfredagen i Asarums kyrka, kl. 11.00 om ni har lust att gå på gudstjänst och höra mig spela nåt jag än så länge inte har den blekaste aning om hur det låter... hihi!

Det löser sig. ;)

"Det finns väl inte så många zebror i Sverige..? Men det finns en i Näsum vet jag!"

Vansinnigt sömnig och allmänt öm i kroppen efter en minst sagt intensiv helg! Fantastiska vänner och full show har uppenbarligen satt sina spår. Men det är gött. Det ska synas när man satsar, hihi! ;)


Tack alla fina vänner som gjort denna helgen till något utöver det vanliga.


Framför allt stora kramar till "cosmopolitangirlsen"! Fy fasen vad fina och goa ni är! Och såå roligt att vara (nästan) alla igen! Obetalbart, helt klart. Längtar redan tills vi ses igen... ;)



***pussar***

På besök i verkligheten.

Det har varit en helt underbar dag!

Jag och Jannike har haft en heldag på stan och helt enkelt känt oss som vanliga dödliga. :) Bort från skola och musik, bara shoppa, fika, umgås, njuta...

  Vi började på Madonnas release på H&M och vi var där som nummer 3 och 4 i kön, haha! Jag gick stolt och nöjd därifrån med en snygg svart klänning och ett brett vitt midjeskärp. Mmm! :))
  Sen var vi på Rydbergs & co och Josefine klippte mig. Nu är jag plattad och det ser finfint ut. Ska bli spännande och se hur det ser ut när mina lockar får leva fritt! Hon tunnade ju ut det en del. :S Men jag litar på henne, hihi. Hon är kalas! :)
  Efter det åt vi riktigt goda bakade potatisar med kyckling och curry. Mumma! Och sen fortsatte shoppingturen och jakten på en balklänning till Jannike... Hon har två jättesnygga alternativ nu. ;) Får se vad det blir...

  Imorgon blir det body pump, övning, middag med jannikey och sedan födelsedagsfest för födelsedagsbarnet Karin! :) Sen är det lördag och då är det jobb och så kommer *trumvirvel* mina älskade brüdar hit! Whiiii! :D

Tack för en underbar dag, Jannikey. Sjukt nice. :)
Äntligen redo för att återvända till min verklighet (bubbla), hihi... *Puss!*

-----

  Övar men det går sådär. Det gråa malmövädret är tillbaka och tycks lägga en sordin på mig och hela min tillvaro. Bläh. Snälla solen, kom tillbaka!! Suck... Och givetvis är det just idag jag ska ha cellolektion. Håll tummen...
  Förvånas lite över hur skönt jag tycker det är att slippa vara i skolan. Jag älskar ju skolan! Hmm... Antar att alla behöver lite miljöombyte ibland?

Ger mig på Bach igen.

;)

Mmm... Tog sovmorgon idag, fy tusan vad gött. :) Nu ska jag snart öva, cellolektion imorgon.

Det är faktiskt helt underbart med en morgontidning, eller två som det råkade bli, hehe. Dubbelt så bra. ;) Njuter multum och Malmö har faktiskt blivit en trevligare stad pga av den (förmodligen i kombination med solen, hihi).

Ikväll är det orkester. Konsert nästa lördag, gott folk! Vi kommer spela granna som tusan, hehe, i frack vs. balklänningar. Vi ska nämligen ha vårbal efteråt. :)) För mer info klicka här:
http://www.mah.se/templates/Page____5613.aspx

Fick nyss post (tack!!) från Antikdeckarna, som tackade för att jag hjälpte dem köra deras bil för ett tag sen. Borde var jag som tackar efter att få köra en sån gryyym Cadillac...! :)) Hihi!

Nej, nu ska jag fortsätta kela med min lilla Baci.
Puss på er så länge!

Aoooouuwww... absobloominlutely loverly! :D

Jag ska snart sätta på mig träningskläder och cykla till gymmet. Gött mos. ;)
Har för övrigt bott i ett övningsrum idag, nyss hemkommen. Efter 6 timmar tyckte jag att jag var färdig för nu, och ska nu alltså först njuta av en solig cykeltur och sedan svettas lite, hehe.

Det är underbart när man har lektionsfria veckor! Då övar man precis så mycket som man vill. Man hinner så mycket mer än i vanliga fall och man har tid till annat - medan det fortfarande är ljust ute! Lovely! :))
Vore dock gött om man fick jobba några dagar den här veckan... Kostsam månad detta, haha. Och så är det ju shopping med cosmogirlsen på lördag, och jag är ju inte den som ogillar sådant... hihi! ;) Blir nog bra.

Bud på att fixa fint på balkongen snart. Mmm... mys!! Och så är jag sugen på att köpa en massa saker till sovrummet, och en massa detaljer till vardagsrummet... åh! Inredning alltså! Hehe. :P Grönt vore nog fint...

Me love våren!!! :)))

*hemmamys efter lyckad gårdag/kväll*

Tanken var att gå på Body Pump i eftermiddag, men jag tror fasen jag bangar det. Ska bara chilla hela dagen. Slappa framför tv:n och pyssla litta granna. :)



Gårdagen var kalasbra. Först mys på dagen med mor och far på besök. Sedan en riktigt rolig fest. Tack Jossan! :)



Josefin var så fin och blev så glad för sina presenter. Linda lyckades inte riktigt få ut sina ord som hon ville:

Josefin: Åh... Smultronvaniljhong och violhoning..!
Linda: Ja det kan du ha!

e.f.f.e.k.t.i.v. :))

Härlig dag!
Bara en lektion i skolan, och det var MoS och det är ju alltid trevligt. ;) Övade innan och efter och oj vad effektivt det kändes, bra där! :) Så jag passade på att smita tidigt från skolan och njuta av den underbara solen... Gick hem och sen till stan och gymmet. Fasen vad Body Pump är roligt! Ska se till att gå på det kontinuerligt nu, så man får lite rutin..! Puh!! :P Sen har jag inte bara lagat en smaskig middag utan passade även på att göra soppa på alla mina rotfrukter. Mums! :)
"Duktig" idag. Taaack. Fasen vad det var skönt med en sån här dag! ;)
Och eeextra skönt då jag fick reda på att jag blir ägare till de allra snyggaste stövlarna! Whiiii! Lyckliga jag. Tack pappa, då gör såna kap. ;) Hehe. Ska bli riktigt gött att piffa upp fossingarna lite. ;)

Calle sitter och spelar piano... Skriver musik, anar jag... :))

Åh, tack för denna fina dag. Behövde jag..! :)
Hoppas solen stannar kvar lääänge... mmm!

Men nu ska jag sova!
Tjohej! :D

Trött med glad.

Så himla trött (sömnig) den senaste tiden... suck. Inte roligt. :( Ska försöka sova nu i alla fall.

Solen gör mig i alla fall glad! Åh, vad skön den är... mmm! :) Stanna hos mig, snälla! Malmö blir helt annorlunda. Mycket finare. Människorna mycket gladare. Stanna hos oss, snälla rara..! :)

Fasen mycket roligt på gång nu!
Närmaste höjdare: cosmogirlshelg nästa helg!!! *längtar* (Obetalbar glädje att alla verkar komma. Lycka!!) :D
Sen vankas det bal och s.m.a.s.k., konserter, slut på godisfria månaden etc. etc... haha. Niiice. :P

Nej. Sömn nu. Så blir det frukost med tidning fortare. :)) *hihi*

--- kramar ---

:S

Calle sitter och mår som en prins i vår lilla musikhörna. Börja få ordning på inspelningsgrejerna nu. :))

Jag har mått sådär idag, men det var skönt att vi inte hade nån gemensam cellolektion, trots allt. Tid att öva och det var gött. Undrar om det är influensa eller stressmage som spökar...
  Lugn promenad med Jannike i vårsolen gjorde i alla fall gott. Älskade sol, lämna aldrig Malmö! Mmm... *njuter* Så himla roligt också att Jannike tycker södra Sverige är så exotiskt... Sprang runt och jagade gess och tittade på träd med blad... haha! Du är för söt, babe. ;)

Prison break och soffmys snart... gött! :)

- pussar -

Slappedag

Vilken kväll det var igår! Tack Karin. :) Och alla andra. Fest och utgång, dansade och drack jordgubbsdrinkar (läs: blev bjuden, hehe, jag kan visst fortfarande, hahaha :P) hela natten lång, hihi... ;)

Idag har vi myst. Varit en sväng på stan och ätit på Espresso house. Underbart vårväder! Bara de där snygga bruna stövlarna fattas mig... fasen, vad jag vill ha dem, hehe! ;))

Melodifestival och slapp med Daniel och Malin ikväll. Trevligt, trevligt. Länge sen vi träffades nu.
Imorgon: muséer! :)

Nu ska jag fortsätta slappa. :P
Puss!

Nin-ing, ti-ning!

Imorgon börjar min prenumeration på Sydsvenskan. Fy fasen vad gött det ska bli med en morgontidning som frukostsällskap! :) Tack far. Och mor. ;) Whiiii.

Läste idag att det är få svenskar som oroar sig över klimathotet, bara nåt på 20 %. I Spanien är det ca 70 %. Jag undrar om vi svenska inte är lite för optimistiska... Usch, det ger mig verkligen kalla kårar när jag tänker på vad som kan hända i framtiden..! Någonting måste med all säkerhet göras! Det känns så hopplöst som liten privatperson bara. Känns som om jättar som USA, Ryssland och Kina borde stänga ner en massa fabriker, etc etc... med mera, så klart. Fasen också. Även om det kanske inte händer nåt radikalt under vår generation, så vill man ju att kommande ska ha det bra...

Åh..!

Idag tog jag sovmorgon, och det var skönt så enda in i bomben! ;) Inte helt död idag, med andra ord, nä.
Kör kl 10, sen övaöva och cellolektion. Sen fest och HELG. :) Med morgontidning! :))

*pussen, hej!*

*leende på mina läppar*

Dricker en stor kopp Rooibos... mumma! Innan dess - eller ja, det är ju en liten stund sen nu, hihi - åt jag en sjukt god sallad jag gjort! Mmm! Man får ju passa på när man är ensam hemma. ;) Massa olika sallades och grönsaker, couscous, kikärter, soltorkade tomater och brie... :P Niiice. Välförtjänt efter kvällens aerobic! :)
  Fasen fått värsta nytändningen nu när jag plötsligt insett att jag får träna på Sats precis när jag vill! Att det inte gäller samma tider som i Göteborg, med det kortet jag har... Bättre sent än aldrig, haha! :P Så nu jäklar ska jag välja och vraka bland kvällspassen. ;) Rrroligt!
  Roligt är också att vi fixat ett ljudkort nu, så att vi kan spela in ordentligt nu. :)) Weiii. Fatta jag längtar till helgen. Calle och jag är båda helt lediga! *kryss i taket* Fest med Karin och gänget imorgon och sen musik, chill, sömn, mys och museum för hela helgslanten! ;)
  Roligt också att Annelie la sina träningskläder utanför sin väska innan hon cyklade iväg. Haha. Nåja, det löste sig ju fint. ;) Puss på dig gumman.
  Och på tal om gummor - fy fasen vad roligt att så många verkar kunna komma ner till vår brüdhelg, hehe! :D

Puss på alla gubar och gumor där ute i vida världen!
Ciaoooooo!


BaROCKkväll

Igår blev en riktigt mysig kväll. Konsert på Rådhuset och oj vilket fint ställe, och vilken akustik! Weiiii! :D
Alltid mysigt med konserter också. :) Eller tja, nästan alltid, hehe. :P
Pappa var där och det var ju lite extra roligt. Och Callemannen med. Vi fikade på ett av mina favvocafé och storhandlade på ica. :)) Chillade lite i soffan, innan det var dags för far min att åka hem igen. (Tack för allt).
  Nu känns det som om mitt liv kommer bli lite lugnade en tid igen. Har sett fram emot det. Sugen på att fokusera på "mitt" nu. Idag har jag bara MoS-lektion (min favvo, så det gör ingenting, hihi) och sen ska det bara övas för min del. ;) Och träna. Blir nog dock att jag får öva hemma i eftermiddag... Sökningar som sagt och att få övningsrum är aske baske mig inte det lättaste!

Träffade Jonas igår. Det var väldigt länge sedan vi sågs senast innan dess. Rrroligt. ;) Och bra jobbat, man! Han gick vidare till omgång två. Brra! Så jag får hålla tummen lite till.
Idag kommer resultaten för vilka som gått vidare till G- och IE-utbildningarna... håller tummen för er också, govänner! ;)
Schpännande! :D

Tjohej!!

Ambitioner, prestationer och drömmar - i virrvar hos mig och alla andra.

Min ambition om den här morgonen var att jag skulle åka in och träna innan jag ska till skolan. Jag tror jag gör som så att jag skjuter upp det tills imorgon (men då ska jag träna). Sovit dåligt i natt så jag passar på att öva pianoläxa och komponera stårkarr. nu istället. Tror det blir bäst så. Hoppas.
Ja.

-----

Ikväll har vi kammarkonsert på rådhuset. Jag våndas lite, men det ska nog gå bra. Barock musik, och det är inget jag pysslat med mycket innan. :S Och vi hade vårt första lärarledda rep igår! Illa... Jaja, nu är det som det är. Har nog i alla fall bästämt mig för att välja barockensemble till nästa år. Tillval och ev. indv. val ska va inne imorgon! Okej, det är bra att jag inte sticker in och tränar idag - måste verkligen bestämma mina val nu, ahh! :S :P Hehe.

-----

Antagningsproven som nu pågår för fullt får mig att känna flera olika saker faktiskt:

* Det är otroligt skönt att slippa vara i sitsen där man söker och inte vet vad man ska göra kommande höst, om man inte kommer in. Den stressen och pressen är inget vidare..!


* Samtidigt kan det vara väldigt roligt att söka, göra auditions, man lär sig alltid någonting. Så någonting inom mig är faktiskt lite avis på det de nu går igenom (dock inte lika stor bit som är glad att slippa, haha).


* Och så ger det mersmak på framtiden och väcker nyfikna tankar. Ambitioner, prestationer och drömmar i ett enda virrvarr. Hos mig som hos alla andra. Hihi.

Idag håller jag tummar och tår för Jonas! :)


Hej då, nu ska här insupas musik! :P
*fnissfniss*

Pannisar på g

Jag är så sömnig idag, och det gråa tråkiga och nu också regniga vädret gör ju inte saken bättre... Ett bakslag efter en underbar helg. :)
Träffat massa godingar från Ljungskile (m.m.) i helgen. Antagningsproven hit har börjat nu. Jag avundas dem inte, utan har mått som en prinsessa hela helgen, hehe. ;) Såå skönt att slippa det i år... puh! Hoppas nu alla kommer in här och väljer Malmö, hihi. ;))
Petter och Carl-Erik bodde dessutom här hos oss. Kalaskul! Och kalaskul blev också vår fest i lördags! Vi trodde det skulle bli ett litet gäng som skulle förfesta innan vi skulle ut och dricka öl, istället blev det en sjukt god kväll här. Med en hel del folk. Weiiii. ;) Och singstar och guitar hero, så klart, haha! :P
Men idag gör sig alltså sömnbristen påmind och ögonlocken känns som bly... och helt av allt skulle jag vilja bli masserad hela natten lång... ryggen är jobbig idag. :( Men men. Lever på helgens glädje, och tänker alldeles snart lägga mig i soffan och bo där resten av kvällen. Men först ska det göras pannkakor! :D

*puss*

LEDIG

Det är inte många lördagar jag går upp klockan 07.30 och inte har någonting planerat på hela dagen. Men jäklar vad skönt det har varit! Klar med plankningsläxan och renskrivna noter till kvällens konsert. ;)) Så nu ska jag öva lite på dem och sedan göra mig i ordning, lång dusch är jag sugen på... mmm! :)

Petter och Carl-Erik bor hos oss i helgen, de söker i skrivande stund, faktiskt. Jag håller tummar och tår. :)
Ikväll blir det förfest här med guitar hero och singstar. Efterlängtat, hehe!
Ska bara ha en spelning först... på Malmöhus. Barockt blir det. Liite dum tid, men det får går. Kvällens öl blir betalade i alla fall, hehe. Och det är ju väldans nice, faktiskt. ;)

En sista ansträngning av nytta nu då, innan boysenbären kommer tillbaka... ciaociao!!

Över och ut.