Power nap

Baci ligger i mitt knä och viftar förnöjt med svansen. Ser så nöjd ut så. :) Vad jag är glad att Calle övertalade mig att skaffa katt. :) Så fin, så fin och så himla mysigt sällskap. :)

Nyss hemkommen från skolan och ska försöka vila lite. Sätta på en bra skiva och lägga mig på soffan en stund. Kanske Pink Floyd? Brukar funka, hihi.
Behöver lite energi, känner jag. Ska nämnligen till teatern i Landskrona idag - har fått jobb torsdag till lördag - och spela operett. Extremt corny och käck musik, men va tusan. Det är kul att spela, och alltid gött att tjäna pengar. ;)

Har plattat hår idag. Det börjar bli långt! Och slingorna blir bättre och bättre för varje borsttag och tvättning som görs. Going back to blonde... och att va dum i huvudet, för att citera Jannike, haha. :P

Här lyser solen idag och jag fylls av längtan efter vår och sommar. Piffa upp lägenheten och fylla balkongen med blommor... sedan sitta där och sola.... mmm! :))

Men nu: vila. Sen ska jag göra ett försök att beställa cellosträngar och harts. Akut behov. Gahh.

En skrivare vore ett stort plus att äga. Helt klart.
(Och en symaskin och en digital systemkamera, tihi).

Hej då så länge!
Kram Johanna


Påskinlägg numero 3

Har precis kommit hem efter en liten tur på köpcentret här bredvid. Fick sånt himla shoppingsug, men när jag väl kom dit och gick där och tittade så avtog det mer och mer. Hysteriska handlare överallt vart man än tittade. En Annandag påsk. Också. Tragiskt. Det slutade med att jag inte köpte nåt och det känns bra. Fast visst börjar man bli sugen på vårkläder och att kitta upp både sig själv, sin påg och sin lägenhet! ;) Det kommer. Men inte idag.
Nu ska jag istället spela lite till på min cello och sen ska jag och Calle ha det lugnt och mysigt. :)
Kom tillbaka till Malmö tidigare idag och det känns skönt att komma hem, även om det varit lika skönt att vara hemma hos mamma och pappa och haft lov. :) Extra roligt eftersom morfar varit där och allt vad det inneburit...
Tack och kram till alla blekingar som förgyllt denna påskhelg! :)
Och puss på er jag inte kunde/hann träffa! ;)

Ha det så bra, och för sista gången 2008: glad påsk!

Påsk i Karlshamn 2

GLAD PÅSK!!!

Sitter hemma hos mor och far och har precis letat upp årets påskägg, hihi. ;) Fick ett som verkar väldans gott, hehe. :P Fick ett supersött av Calle också, med Ariel på, hihi, innehållande ett par fiina örhängen från Pilgrim! :)))
Han fick ett presentkort av mig, som ger honom 4 x 15 minuters ryggklining, hihi! Uppskattades. :P

Här har det snöat massor så när Calle vaknat till lite mer (han är aaningen "trött" idag...hrm) ska vi gå på en skön promenad vid havet och sedan inhandla ingredienser till påskmiddagens efterrätt: Vit kladdkaka. ;)
Blir middag med halva tjocka släkten idag, hehe. Ska bli trevligt!

Igår var det långfredag och jag började dagen med att spela i kyrkan. Det gick bra och var skoj. Bach och Pärt. Och massa snack...... hehe. Sen åkte jag och Calle hem till farmor, där vi åt lunch och hade det allmänt trevligt.
Kvällen spenderades i bästa anda hemma hos Sara, Marcus och Deuz! :) Mmm...

Ha en bra dag, enjoy the eggs! ;)
Hej hopp // Johannanaaaaa *trallar vidare* 

Påsk i Karlshamn 1

Igår kväll kom vi hem till mamma och pappa, jag och morfar. Fick skjuts av morbror. Han och kusin vitamin joinade oss senare på kvällen och vi mös med kaffe och choklad. Mmm. Ett hus fullt av god mat och godis är vad jag (åter) kommit hem till. Inte så tokigt, hehe. :P
 
Idag vaknade jag lite tidigare än väntat, av att morfar hasade omkring i sina morgontofflor och pratade med mamma, haha. Men det var gött att komma upp i tid ändå. Har ätit frukost, övat, duschat och haft det allmänt soft.

Dagarna bara RUSAR och det är lite lätt ångest över att halva lovet gått och att nästa ledighet dröjer... Har ju dessutom en miljaaard saker att öva på för tillfället, så nån riktig ledighetsfeeling har inte infunnit sig än. Grr. Ska dock göra mitt bästa för att få det resten av påsken. Efter att ha klarat av morgondagens spelning kanske? :)
Imorgon vankas det ju även vin och mys hemma hos Sara! Ska bli roligt! :)
Men först en högst oplanerad dag i ett soligt Karlshamn. Mmm! :))

Några andra roliga saker:

http://youtube.com/watch?v=A997EJtK6Gg

http://youtube.com/watch?v=QWb5WuriF6M&feature=related

men topp för tillfället är ändå: http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo haha

Ses i Blåkulla!
Tjohej!
Johanna :)

Sol, sol, jättesköna sol! :)

Denna veckan har vinter kommit till Malmö. Men i skrivande stund är det ett otroligt härligt vårväder där ute. :)

Håller på att fixa det sista innan det är dags att åka hem till mamma och pappa. Morfar kommer han också. :) Och Calle, imorgon.

Har precis lunchat med Hanna. Vi börjar bli stammisar på Espresso House nu, alltså, hihi. Mys.
Vi lyckades även boka in ett datum för när vi ska ha vår payback-lyxmiddag. :P Ojoj, vad vi ska satsa! ;)

Ska spela lite cello nu och invänta att morbror kommer med bil och morfar för att hämta upp mig. Lyx, hihi.

Får se när jag återkommer till internet... Tar med datorn min men internet strular för tillfället. Ska kolla om det går bättre i Blekinge, hihi. Alternativt får Calle fixa med sig ett nytt nätverkskort imorgon, så är förhoppningsvis problemet löst. Hoppas dock att min dator bara har tillfällig knäpp. Grr.

Hej så länge!
Kramar Johanna.

Och: GLAD PÅSK, för tusan! ;)

Påsklovsdags! :))

Hola folks!

:)
NU har jag påsklov! WHIII! Helt ofattbart faktiskt. Och kanske inte så hemskt mycket lov då jag har spelningar både denna och nästa vecka... och veckan därpå med, när jag tänker efter... ;) Men ändå: LOV! :D
Så nu har vi firat in det här, med en öl, hembakade kakor och Wallander, hihi. Ystadmyser*** :)

Har jobbat hela helgen så nu går ögonen nästan i kors. Men ojoj, så duktig man känner sig och ojojoj vad gött det är när lönen kommer. Dessutom väldans skönt att komma bort en stund från Heleneholm och göra lite... "vanliga" saker. Med helt "vanliga" människor, haha. ;)

Ser fram emot att komma hem till vårt söta hus, där mamma, pappa, morfar, jag och Calle ska fira påsk. :))
Men nu vankas slutet på filmen.
Over and ouuuuut! ;)

Projektvecka

Gääsp.
Har precis vaknat efter ungefär en timmes sömn i soffan. Helt yr är jag nu, haha, men det var skönt. :) Tror jag behöver lite lov. :P Men nu är det bara liite, liite, kvar tills dess! Mmm! :))

Denna veckan har vi projektvecka, vilket denna gången har inneburit att på två dagar sätta ihop en föreställning (vi är 5 pers i min grupp) och sen spela upp den på förskolor 2 gånger på förmiddagarna, igår och idag. Så nu återstår bara morgondagens utvärdering!
Det har varit roligaste projektet hitintills och ojoj vilken grupp vi är, hihi. ;)

Igår eftermiddag var jag och kaffade med Hanna. Ordet "kaffa" uppstod då och jag ska nog anamma det, hehe. :P
Hon var nyklippt och snygg (som alltid) så jag fick prata av mig (ännu mer) om vad jag ska hitta på med min kalufs! Jannike och Erika fick också ta del av den kakan igår, haha. Men nu tror jag jag vet hur jag ska göra näst: låta det växa ut och om några veckor gå till min frisör som får toppa och slinga det. Slingorna får vi se hur de blir, jag litar på att hon kan och förstår mig, hihi, men ljusare i alla fall. Nu när det ska bli vår och sommar. ;) Dock har ju livet som brunett varit jäkligt gött, det också, hihi... Men nu är det snaart nog. För denna gång. :) Hade nog haft kvar det lite till om det inte vore för den fina utväxt som nästan ser grå ut för att skillnaden är så stor, haha. :P Men nu har jag bestämt mig och det känns bra.

Nu ska jag strax gympa mer med Mary, så det är dags att byta om till träningsstassen! ;)
Ha det så bra!
Och Erika, ta det lugnt med köksredskap och dyligt nu va! :P

Kramkram!


"Söndag i sängen"

Så var det söndag igen. Vilket innebär lite lätt ångest över morgondagens praktik men för övrigt inte så mycket, hehe. Ska va spelledig idag, tänkte jag, och eftersom Calle också är ledig tänkte vi hitta på nåt skoj. Det extremt tråkiga vädret sänker dock inspriationen och motivationen något... Vi har hur som helst en trevlig middag att se fram emot ikväll: Hanna fyllde år i fredags och nu ska vi dit och mysa lite. :)
  Var på middag igår också, faktiskt. Hos Carl-Erik. Det var jättemysigt och kalasgott! :) Taaaack, snälla söta för sjukt bra födelsedagspresent, hihi! ;) Bjöds på rådjur och fruktsallad... mums! Och massa gott att dricka. ;)
  Dygnet innan tillbringade jag med Karlshamns Musiksällskap i Furuboda. Övning inför årets Wienerafton. Har inte varit där på några år nu, men det var sig likt och väldigt trevlig! Skönt att få lite miljöombyte, få träffa gamla godingar och spela lite güttig wienermusik, hihi. :P Det är allt en trevlig orkester, hihi.

När jag kom hem igår hade Calle städat precis hela lägenheten. Här är så fint så fint. :) Så nu känner jag i och för sig att jag borde sortera min garderob så att alla klänningar som inte riktigt får plats inne i den nu äntligen kan få bo där också, hehe. Tror min karl skulle uppskatta detta, haha!

Projektvecka denna veckan och sen är det PÅSKLOV! :D
Och då kommer morfar och jag ska åka hem till mammi och pappi med honom, hihi! Myyys.
Men först: SÖNDAG. :)

PUSS HAJ!

Tänkatänk!

Tänkeeeeeeeer... ibland inte alls och ibland på tok för mycket.
Just nu är det nog lite blandat, men mest det senare alternativet.
Var på möte med min utbildningsledare idag och hon konstaterade att jag såg mer förvirrad ut när jag gick än när jag kom... åhh! Då skulle hon bara veta hur jag känner mig inombords. :S
För det är många val att göra, många tankar att tänka, många mål att sätta upp och sträva efter, många frågor att ställa mig och många andra...

Tänk, tänk, tänk... om jag hade... en liten, liten apa... men åhhhhhhh!
Hmpf.


...

Livet flyter på och på ett sätt är det ganska så skönt att komma bort från skolan och ta det lite lugnt. :)

Idag har jag varit på gympa - det roligaste passet ever, haha! Sjukt hypad, manlig, ledare som hojtade glatt i falsett! :D Haha.

Dagens andra höjdpunkt var en välbehövlig kaffe med Hanna. Gött att se lite civilisation och umgås lite. :)

Sist men inte minst idag så köpte jag tågbiljetter till och från Stockholm! Ska till min soulmate Erika och njuta en långhelg i maj! Fram och tillbaka för 209 kronor! Gjorde det hela dubbelt så skoj, hihi. ;)) Ska bli SÅÅ skoj! :D

Mmm... njuter av det sista av dagen innan jag (som så många gånger förr) somnar i soffan... såå... nattinatt! :)

Måndag i mars.

Det är antagningsvecka på musikhögskolan och därmed helt vansinnigt svårt att lyckas få tag på ett övningsrum. Var där en sväng i morse men fick ganska snart ge upp och åka hem igen. Suttit i köket i två timmar med nattsordinen på... Hoppas det inte hörs nåt vidare. :S Snart en sväng till skolan dock för att repa barockensemble. Sen tillbaka hit, öva lite till och förbereda kvällens praktik. Sen gympa! :) Nu ska jag dock unna mig en paus...

Gårdagen var underbar, vilket gjorde den här helgen till... perfekt. :) Pappa och jag mös och körde omkring. Kollade i den nya gigantiska djuraffären och shoppade loss på IKEA och ICA. ;) Sällan fel, alltså! :) Taaaaaaaaaaaack!!

Önskar eder alla en skön vecka.
Kram hej!

:)))

Igår hade jag den bästa kvällen. Såå himla mysig! :))
Jag och Hanna hade ju vunnit oss en trerätters hemlagad middag av våra pojkar då vi bowlade för några veckor sedan. Och jäklar vilken middag det blev!! Blir helt lycklig bara jag tänker på det, hihi. 200% mys!!! Whiiii. :)))
Hanna blev utkörd från sin lägenhet av Johannes, haha, vilket resulterade i martini och piff hemma hos mig. När vi väl kom dit möttes vi av våra pojkar - sötast av alla i matchande blå skjorta och väst! Åhhh. ;) Hihi! En Callemade cosmo på det, mums! Sen följde då middagen som bestod av:

* Vit sparrissoppa med vitlöksbaguette
* Oxfilé med pommes frites och bearnaisesås och sallad
* Glace au four med daim

Heeelt otroligt gott allting och alltalltallt var hemma gjort - ja jäklar va imponerade vi blev! Så tack killar, och Hanna, för en helt underbar kväll och natt! (Som fortsatte med Galenpanna, haha).

:))))))))))


Och så var jag ju och såg "Salome" på operan i fredags. Den var kalasbra! :) Lever på den än, känner jag. :)


Och som pricken över i så kommer pappa alldeles strax på besök! Så nu ska jag fixa ihop en smarrig brunch!


Ha det så bra, hej hopp!! :)))))))))))