Ska alldeles strax sova... hoppas jag... men först några ord:

Jag sitter i Calles säng och ska alldeles strax försöka sova lite. Ska börja jobba klickan 08.00 både imorgon bitti och på söndag. Det ska bli kul, men jag bävar lite för att vara för trött... Har inte direkt sovit så bra denna veckan! Inte kunnat somna, drömt en massa och sedan vaknat tidigt. Gräjt. Hmm... nåja. Tjäna lite pengar medan min älskade sover ut efter sitt jobb kan jag nog stå ut med, hihi.

Har varit och dansat nu ikväll, men mådde inte så bra. Denna vecka, som sagt... hmm... Så jag är ju inte direkt sjukt pepp på dansklass imorgon! Speciellt eftersom det är den klass det är och då måste man fan vara pepp! Men så tänker jag att det är näst sista veckan på Dansforum... så visst måste jag dit! Det blir nog bra.

Sen är det ju i princip söndag och då, när jag har slutat (vid lunch), ska jag och Calle äääntligen umgås! :D Som jag har längtat! Ojoj, vad här ska mysas... och firas lite... hihi! :) Och sen är vi ju lediga på måndag också! Det blir bra det här. Mmm.

Har pratat med en massa underbara vänner idag - både live, på telefon och över nätet. Fasen, va fina ni är, allihopa! :)

Det kommer nu... bit by bit... putting it together... hehe. Lite i taget förstår jag att jag har kommit in på musikhögskolan och att jag och Calle ska bli sambos i en alldeles egen lägenhet - nära några av mina absolut bästa vänner i denna värld. Det är hyfsat overkligt, vill jag lova. "Äh, jag söker i år, för övnings skull..." - snabba vändningar livet kan ta! ;) Så jag går här och berättar situationen för mig själv och för andra lite då och då - skriver om det lite då och då... så kanske jag förstår till slut, hihi! Shit... det är verkligen på riktigt det här. Wiii! Mitt livs förmodligen största karriärsmål (hittills, hehe) har nåtts. Galet! Och helt jäkla underbart roligt! Hehe, ja jag får små stunder då jag inser vad som hänt och hända ska... Där emellan går jag omrkring här i min egna lilla värld... :)

Vuxenpoäng till Johanna. :P

Nu är det dock dags att försöka sova. Känner att John Blund i alla fall gjort ett försök med sån där sömnsand i ögonen på mig... tackdu tackdu. ;)

God natt, prinsar och prinsessor!

Better :)

Hmm... Det är ju inte såhär det ska vara... struligt och meckigt... när man kommer in på den utbildning man alltid drömt om! Men men, det känns mycket bättre idag. MYCKET bättre. =)))

... och Annelie flyttar ju också ner i januari, tjohoo! Det blir gött det här! ;)

Inget som har en lägenhet ledig i Malmö? Gärna nära musikhögskolan, hehe... =)

Shit asså, jag har kommit in på musikhögskolan... Börjar smälta det nu, hehe. Sakta men säkert! ;))
Fira lite med Calle på söndag. :P
Utöver det ska jag dansa och jobba i helgen... och speeela på min cello, tihi! ;)))

g.ö.t.t.

Jag går i tusen tankar... och känslor!! :/

Man borde helt klart vara gladare när man kommit in på Musikhögskolan och dessutom var bäst... suck!

Men jag är fylld av känslor så glädjen har inte riktigt hunnit infinna sig än... dubbelsuck!

Ett långt telefonsamtal med Calle nyss gjorde mig på lite bättre humör, i alla fall. Han vill flytta med mig. :) Nja, vill och vill... men han gör det i alla fall! Lite av magontet försvann... Så länge vi har varandra så klarar vi väl ändå allt? :)

Att dessutom några av mina bästa vänner bor i både Malmö och Lund känns himla fint. Saknat er!

Tusen tankar och känslor i mig, men jag ser ett ljus där någonstans... Det blir nog ganska bra, trots allt. :)

Det sticker i ögonen, men jag är nog glad, trots allt. Jo.

Jo, det blir Malmö och Musikhögskolan i höst! Kanske att jag måste börja på ML, men de har lovat att hjälpa mig och skräddarsy programmet, så jag i princip går IE - och sedan kan byta... på nåt sätt... någon gång...

Suck (av lättnad?)...

Det blir nog ganska så bra ändå...

s.c.h.i.z.o.

FRUSTRATION!!! BITTERHET!!! TÅRAR!!! GAHH!!!

Det här är helt sjukt. Hehe, enda fallet i Sverige för att vara exakt...
JAG VAR BÄSTA CELLISTEN I MALMÖ!!!
Helt galet roligt men också något så vansinnigt bittert...

Grejen är den att jag inte visste att det var någon rangordning av program man gjorde på ansökan. Jag bara skrev upp det jag ville söka... Så trots att jag var bäst (hur sjukt är inte det?!) så kunde de bara ge mig klasslärarplatsen och inte pedagogplatsen..!! Gissa om jag är ledsen, bitter och har mer ont i magen än någonsin??!! :(((

Dock var hon jag pratade med underbar och lovar att göra allt hon kan. Detta har som sagt inte hänt förr... (Typiskt mig eller vad sägs?) Grr... åhh!! FRUSTRATION!!! Senaste jag hörde var att jag i "värsta" fall får hoppa på den utbildningen jag kom in på i Malmö, för att de sedan skräddarsyr ett program åt mig... och får mig "att känna dig som en cellist", som hon sa...

Hur..??
Varför..??


Fan vad jag bölat. Men fan - jag var bäst, hihi!

Dags att försöka få ordning på tankarna och... åhhh!! GAHH!!!

Men puss ändå - snälla gör så att det löser sig!!!

Hejdå postpanik: Välkommen bestlutsångest!

Ahhh!

Kom tyvärr inte in i Malmö som cellopedagog, men antogs till musiklärarutbildningen i både Göteborg, Malmö och Örebro! :D
Så det känns himla roligt. Nöjd över resultaten också... :) Känns som det var ganska nära... grr... hmm... Men nära skjuter ingen hare så det var ju bara jädrigt synd att det fanns de som var bättre!! ;) Men men, nöjd och glad, i alla fall. (Och stolt över mina klasskamrater!)


MEN VAD TUSAN SKA JAG GÖRA NU? VAD BLIR BÄST FÖR MIG?

 

Folkhögskolan eller Musikhögskolan?
Måste ju iaf ha tid att öva och bli bättre - så att jag kommer in, hihi! ;)
Fördelar och nackdelar med... allt!


Mailat en massa nu. Blev ju inte så mycket klokare av Internet... hmm.
Tänkte ge mig på telefonen nu, hehe, för jag vill bestämma mig nu! :)


Shit asså. Jag är bra ju, haha! Synd bara att folk är bättre! ;) Men jag ska bli bättre och då jäklar! ;)))


Ångest.

Jag har haft ångest hela dagen. Jag vill seriöst inte ha någon post imorgon! Inte än..!!


I'm going slightly maaad!


Eller ännu bättre - kan jag inte redan ha fått post, redan öppnat den??


Panik. Ångest. Vill inte. Vill.


Ahh, kom och håll om mig!!!



------ It'll be over soon... It'll be over soon... *intala* ------


!!!GAHH!!!


[frustration]

2006-04-24

Skrivit arr. och städat är vad jag gjort idag.

Och så är jag så glad så för både Calle och Lisa. =)

Vill att det ska bli onsdag och att posten ska komma NU! Vill inte vänta mer... vad det än blir..!!

Satsar på att få sjukt med motivation över natten. Går det tro?
Börjar bli galen på mig själv för att jag är så mycket latare än jag brukar! Gahh! Fy... Men det har kanske varit lite befogat? Hmm.

Jo.

Gahh... måste dammsuga nu. Sen sova tror jag. Mysa i min ensamhet, i min lilla lya. Inte lång tid kvar nu...

Kan det inte bli onsdag nu? Snälla? ;)

Übergräjt! :D

Igår var minst sagt en lite annorlunda dag. För det första var jag vaken i över ett dygn... då blir det alltid lite saker som händer, hihi! ;)
Man skulle kunna tänka sig att det hände saker på dagen och kvällen mest, men saken är den att två majer stuff hann hände innan klockan var 6 på morgonen! Haha! Sjuuukt... hehe. ;)

Det hela började med att jag småsprang till spårvagnen, strax efter klockan 5 igår morse... Det var den enda vagnen som skulle ta mig till jobbet i tid och jag ville verkligen inte missa den! Dock visste jag inte riktigt hur lång tid det skulle ta att ta sig till hållplatsen - åker i princip alltid buss härifrån - så därför småsprang jag... Och jag kom i tid! Men tror ni inte att jag ändå ser spårvagnen åka iväg ifrån mig!! Jag kände riktigt hur hela min dag blev en enda röra och katastrof..! Suck!! Dock tog det inte många sekunder innna en bil stannade bakom mig... - Hur är läget? Vi såg att du småsprang? En ambulans hade stannat precis bakom mig och de två ambulansmännen undrade om allt var okej med mig. Jag förklarade att det var okej, men att jag nyss missat spårvagnen... Om jag skulle nånstans? Ja, centralstationen. Iväg? Nej, men jobba... på First Hotel, jo... - Hoppa in där bak då! Haha, så fick man sjukt snabb skjuts i ambulans av två goa göteborgare! Tackar och bugar, ni gjorde helt klart min dag, hihi! :)))
Så på rekordtid var jag på jobbet... och kom inte in för att dörrarna var låsta i ytterligare en halvtimme och personalkoden kom jag ju inte ihåg sen sist! Gahh! Det tog dock inte många minuter innan en paketlämnarekille räddat min dag (han också - tack tack, tihi!) och öppnat dörren med koden... ;)

Så när jag väl började jobba, strax innan 06.00, hade en hel del redan hunnit hända som sagt. :)
Sedan jobbade jag till strax efter 14.00 och det var gött. ;)
Sedan gick jag en sväng på stan med Calle och han gav mig en försenad påskpresent. Skulle eg. få en t-shirt men så hittade jag en supersnygg ljuslykta från Orrefors, som jag spanat på ett tag... och fick den. :) Tack, sötis! :)

Sedan var jag/vi i lägenheten ett tag och vid 21 var jag åter i stan. Skulle träffa Lisa (som var/är i stan och red dressyr i Student-SM) senare, men passade på att umgås med Petter (som var i stan och hade sökt Idol) innan dess... Vi hamnade på Bers å Bar och tog oss ett glas eller två... Sjukt trevligt. Länge sen vi umgicks ordentligt nu! :))) Like you, man!
Och sen kom alltså Lisa - min Lisa, här i stan, wiii - och vi stack till Pustervik och sedan Lipp... Alltid lika kul att umgås med henne! Fatta hon fattas i mitt liv här! Gårdagen var fullständig, med andra ord. ;)))

Idag sov jag lääänge och dagen får nog forsätta i lugnets tecken, hehe... :)) Om inte Calle nappar på mitt förslag... Jag föreslog att vi skulle ut och springa!! (Vad tänker jag på, haha? Skoskav och allt... puh, hehe).
Ikväll blir det Bingolotto. Håll tummar och tår. Vi vill vinna, hehehe! ;))))

Fan vilken guttig helg, med andra ord! Tack till alla som gjort den finfin! :)
Pussar till alla som vill ha!
Hej hopp!

Go' och gla'!

För att ta igen veckans tidiga morgnar och sena kvällar (och eftersom jag börjar jobba imorgon klockan 06.00) tänkte jag ta sovmorgon idag... Det gick sådär. Vaknade vid niotiden av att några av grannarna (tonårspojken och mamman som brukar höras..?!) hade ett gräl och skrek så att säkerligen hela Björkekärr hörde! Puh... Lyckades dock somna om men för en stund sen var det nån som började bygga på någonting... hrm... Nåja, går jag bara och lägger mig i vettig tid ikväll så ska jag nog vara fit for fight för både jobb och Lisa (som kommer hit, wiii!!)! :)

Funderar på att baka scones nu. Lite lyx med nybakt bröd och scones tar lite lagom tid, hihi. ;)

Riktigt gött att jag insåg det där att man inte kan ha "bra" veckor om man inte har "dåliga" veckor. Utnyttjar nu min "dåliga" vecka och njuter av det, hihi! Sjukt gött. ;)
Idag ska jag och Calle försöka umgås lite. Han jobbar hela helgen och jag jobbar imorgon. Sen kommer Lisa! :D

Njuter av livet och lyckan!

Svacka nu - så jag blir snygg å duktig sen! Hrm... Hehehe... :P

Sofia åkte tillbaka till Karlshamn vid tiotiden i morse. Jag saknar henne redan... Har varit superkul att ha dig här, snäckan! :)
Shoppade som aldrig förr igår, haha. Klarade nog av större delen av Göteborgs sko- och klädesaffärer, haha! Gräjt. ;)

Skrev en låt i förmiddags också. Var sjukt länge sedan jag skrev nu. Och hela blev klar, deru! Gött. Ganska nöjd också, så det känns härligt. Dock strular några ackord... Men jag har en och annan idé i huvudet... :)
Sen har jag sjungit lite och grejat på rummet och lite så... Annars har det inte blivit mycket vettigt gjort här idag. Än. Ska spela cello näst. Sen åka till stan... :)
Hallå, motivation??!! Suck...
Men det är så dryyygt här när det är lite folk och inga lektioner... gahh!! Men man kan å andra sidan inte alltid va på topp. Denna veckan har jag varit superbra på både att slappa och äta godis. Jag ska nog fortsätta veckan i de tecknen faktiskt. Endast pga svackor kan man känna sig duktig och nyttig vid andra tillfällen! Så nu har jag en lite svacka... och passar på att njuta av den. ;) Bra va, hihi? Det slog mig igår och det är faktiskt jäkligt sant. Känner mig riktigt stolt. Och glad. Över att slappa och äta lite väl mycket påskgodis. Kommer ju må sjukt bra nästa vecka - då jag ska ta tag i mitt liv, haha! ;))) Sjukt smart.


Så hejdå för denna gång... Pussen! ;)


Besök, påskägg, sökningar och grejjor! =D

Nu har jag precis lämnat av Sofia i sal 21. Att komma ner i den korridoren, fylld av människor och instrument, gav mig minst sagt en mental skjuts tillbaka i tiden - ganska så precis ett år. Minns hur det var att stå där, nervös, hårt hållandes om min cello... =) Skönt att alla årets sökningar är över för min del, och skönt att kunna vara lite stöd här på skolan idag. Håller tummar och tår. =)

I morse fick jag ett påskägg! Underbara Lisa hade skickat ett "post-ägg" till mig, med världens finaste brev... =) Blev så himla glad!
Snäckan, vad jag älskar dig! Och saknar dig! Men du kommer ju till Göteborg i helgen - fy hundan så kul vi ska ha att, hehe! =)

I will always be your soldier!

Supermysigt att ha Sofia här. =) Man borde ha besök (och besöka!) oftare, helt klart... Hihi.
Ojoj, vad kul sen med egen lägenhet! Då är det ju än lite mer "på riktigt"... hihi! =)

Ja, livet är allt bra gött. Det gäller bara att komma ihåg att leva det ordentligt. =)

Imorgon vankas det shopping i Götlaborg. Gött. Men först har vi konsert med Den Gamle Blau ikväll, och sen är det kalas för hela slanten!!! =D Pussen hej!

Heldag i Gruntvigsalen

Repa, repa, repa... Har jag gjort idag. Och än är lite dagen eller repen slut... puh. Tur att vi har kul. =) Men visst hade det varit gött att spendera lite mer tid med Sofia, som är här och hälsar på/ska söka... =) Hoppas vi inte håller på hela natten! Eller halva, hehe... ;)

Skönt att vara här i alla fall. Även om det var superskönt att vara i Karlshamn i påsk också... Så härligt och kul att träffa gamla godingar och bli lite ompysslad, hihi! =) Vackert väder hade vi också! Mmm... =)

Imorgon drar sökningarna till Ljungskile folkhögskola (musiklinjen) igång så då blir det nog full rulle här på skolan. Till skillnad från dagens luuugn... ;)

Nej, bäst att kolla läget i Gruntvigsalen nu. Rep igen.
Pussåhej!


En sanning...

Igår lunchade jag med Anna och Annelie. Underbart att ses - som alltid! =) Hmm... man märker hur man saknar sina vänner... Det går liksom varken att ersätta cosmogirlsen eller mina fina pojkar...
Eric träffade jag också. Vi passade både på att spela med vår gamla goa symfoniorkester. =) 
Han kom där med armékläder och... Helt overkligt att se honom! Helt underbart, men... hmm... aningen surrealistiskt, hehe. Han och Adam kommer hit ikväll, för att umgås, laga mat och återuppleva lite gamla minnen, hihi...

Vänner: Jag älskar er.

It's niiice to be back! =)

PUSSEN

Tillbaks till ruta ett (typ)

Nu är vi hemma hos mor och far, jag och Calle. Myspys. Fått mammas goda mat och gott kaffe och choklad... mums! Myst och haft oss. Kollar matchen med Frölunda nu! ;))) Hihi!

Tjejjorna imorgon - så jääädras gött! Wiii! Har saknat er!!

Mycket skoj i veckan, verkar det bli. Hoppas bara tiden går s.a.k.t.a.! ;D

Pussen kramen, hej och hå!

2006-04-10

Härlig dag!

Vackert väder, trevligt umgänge, fin shopping, god mat, bra cellolektion, härliga telefonsamtal... hihihi!

Imorgon bär det av till Karlshamn. Ska bli kuligt. =) Det är ju dock inte Thailand, hehe... Men Caroline; I like big buts and I can not lie!! =PPP

Pussen kramen, hej och hå!

Jäk*ar, vad glad jag är! *njuter* Hihi!

Njuter av lugnet och tystnaden... Var som sagt ensam här i lägenheten igår, men oj va skönt det var! Har alltid tyckt om att ha lite tid ensam... och igår var det riktigt gött alltså. =) Nu är jag dock inte ensam, men dock den enda som är vaken, hihi. Så jag sitter här med te och mackor och ser fram emot dagen:


Ska snart hoppa in i duschen och vara där läänge, hihi. Sedan ska jag in till stan, fixa lite grejer och ta en kaffe med Nicole. Efter det bär det av till Rose n' crown för att luncha och kolla på Frölundas match, hehe! ;) Sen ikväll kommer Caroline och Per-Olof upp, som sagt, så då har jag hört att alla Schönbergare ska hit, hehe... Blir nog nice, skulle jag tro. Mycket kul som händer, men ingen stress. I like! =) Måste hinna öva lite bara... Blev inte mycket spelat igår, hrm, och det är cellolektion imorgon! Längtar, tihi!


Det verkar seriöst som om jag fått min prins... Gång på gång överraskar han mig och är helt enkelt underbar... mmm! =))) Hur kunde det bli såhär? Hur kunde jag ha sån tur? Kanske som "belöning" efter alla år med diverse misslyckade kärleksmeck... hrm... hehe. Fast då var det ju helt klart värt det. Jag älskar Calle. Wii! ;) Ville bara säga det.


Duschen nästa!



ps. Sjukt långa bussar de har skaffat hit nu då! Hehehe. ds.


Utflyttningsfest och en dag som försvann...

Fattar inte att klockan redan är åtta på kvällen! Vart har dagen tagit vägen?
Okej, jag sov ju fram till lunch (kom väl i säng vid halv sju i morse efter lyckad kväll på Avenyn, hihi) och sen var det dansklass. Och sen hade jag mäkta otur med allt vad spårvagnar och bussar heter, så det tog ju ett tag att komma hem. Hmpf! Men men, möttes i alla fall av min underbare Calle. =))) Vi handlade och lagade seriös kycklig och ris och sås och sallad. Mums! =P Sen åt vi glass och tvättade... Det senare håller jag fortfarande på med. Hehe, har torktumlat för första gången idag! Eey va! Hehe! ;) Blir nog en lugn kväll för övrigt, ensam hemma... =)

Kvällen igår blev alltså väldigt lyckad. =D Åhh, vill inte att Lotta och Gisela ska flytta!!! =( Men gött igår alltså. =) Kom till deras lägenhet efter dansen och hade det gött där med vin, gott folk och Playstation till framåt midnatt. Sedan hamnade vi på Glow... och där var vi tills efter stängning, haha! Men jisses, vilket place va..! Sjukt kul hade jag och det är ju ett schyst ställe - men jäääklar vilka typer det fanns! Alla de sorter..!! Hrm! Hehe... Lagom kul stundtals kanske... Men då är det tur att man var omringad av goa människor, hehe. =)))

Imorgon blir det fika med Nicole och så kommer alla Schönbergare hit. Ska bli niiice. =) Och så är det påsklov på riktigt - Calle ledig också då... länge... mmm... och jag med... hihi! Som jag längtat! =D

Nu är det bud på popcorn eller bulle eller nåt... hihi.
Bye for now!

What to do with my life..?

Det är så typiskt... Jag envisas alltid med att vakna tidigt och inte kunna somna om, det morgnar som jag faktiskt har tid att sova ut! Åh! Dumma mig... :(

Så nu sitter jag här, med två skinksmörgåsar och en kopp te i magen och undrar vad jag ska göra av min dag. Önskar att jag hade haft min cykel här, för det är ganska så fint väder idag (!) och jag är sugen på att vidga mina vyer... :)
Öva cello (eller piano) kan jag inte göra riktigt än. Pojkarna sover så gott så... och Calle jobbade igår. Visserligen har jag lite satslära som behöver göras, men är det det man längtar efter första dagen på lovet? (Svar: Nej). Senare kanske...

Ska ta mig in till stan i eftermiddag iaf, och handla lite... Vin, hårinpackning och lite presenter står på listan... Kommer nog köpa ett par träningsbyxor idag också, hihi. Dansforum har fått in snygga, hehe... ;)
Dansa 18.45 och sedan vidare på partaj. :) Tyvärr måste Calle jobba... Betyder dock att jag ändå kanske kan få sällskap hem. Gött. :)

Calle får reda på hur det gått med jobbet någon gång nästa vecka. Jag får reda på hur det gått med mina antagningsprov i mitten på vecka 17... Hoppas det gått bra för oss båda! :) Ska bli himla hyvens att veta lite mer om hur framtiden kommer se ut i alla fall... Känner dock inte samma press och stress som i fjol. Jag är ju trots allt safe på Ljungskile nästa år. Och nu "kan" man det, så då kan man också utveckla det lite... (med mer lektioner, vip-kort på Dansforum, spela med GUO och lite så...). Reservplanen är inte alls motbjudande så jag är ganska så lugn. :) Blir gräjt vad det än blir, hihi!


Bubbye for now!


----------

PLANER FÖR LOVET:

Göteborg
Dansa x 2!
Festa!
Umgås med Calle och hans familj! Och Simon såklaaart!
Handla diverse saker!

Karlshamn
Fika med de übergoda tjejjorna!
Utgång!
Fika och jamma med mina söta pojkar!
Middag hos mormor!
Middag hos farmor!
Bröllop!
Spela/sjunga i kyrkan!
Lyssna på mamma och kören!

Borde helt klart sova nu...

Mina ögon går snart i kors nu så jag borde verkligen hasa mig ut i badrummet och göra mig redo för sängen... *gäsp*

Är i Göteborg sedan ett par timmar tillbaka. Calle jobbar men Simon är här nu...
Jag kommer vara här till tisdag nu. Kanske att jag åker en sväng till skolan och repar, återstår att se.

Har kollat runt på nätet lite, och försökt hitta nåt ställe man kan träna på i sommar. Dansforum tar ju liksom sommarlov i maj...
Är sjukt sugen på att gymma, men attan va dyrt allt ska vara då! Till och med Friskis & Svettis kostar massor här... hmm... jaja, det löser sig nog. Börjat kolla runt iaf. Gräjt.

Fasen va gött det ska bli att komma hem till mor och far, släkt och vänner... mmm... som sagt, hihi.
Längtar efter dessa saker:

* Min säng
* Mammas mat
* Pappas frukostar
* Mysa med Peanut
* Soffan
* Huset
* Min cd-spelare

...och lite så...

Mycket möjligt att man får njuta av allt ovanstående nästa vecka, hihi. Niiice. =)

Nej, sova nu. Aske baske mig!
Nattinatt, kram! 


2006-04-06

Jag har varit trött hela veckan....
Sena nätter, tidigare morgnar.


Men nu har jag faktiskt påsklov! Wii!
Och ett efterlängtat sådant... ;)


Ska dock stanna här hela dagen ut och repa och öva...
Öhh... har dessutom nyss ätit alldeles för mycket äppelpaj, så jag har ont i magen! :/ Men men, har ju inte ätit just äppelpaj sedan i somras... och det var sjukt god, hehe! :P


Imorgon blir det till att mysa med Calle och öva på dagen. :)
Dansa på kvällen, följt av fest hos Lotta och Gisela! :)


Lördag mer dans.
På söndag kommer P-O och Caroline.
Måndag ev. rep. på skolan.
Tisdag till Karlshamn. (Med Calle. Ingen skola. Inget jobb. Massa annat, men ändå..! :D Längtar!!)


Nu är det dags att repa med de söta små cellisterna. ;)
Och vänta på att pajen sjunker ner, hihi... :P


Pussar och kramar från en trött men glad Johanna. Med påsklov. ;D
Bubbye!

Power?

Öhhh... helt vansinnigt seg i huvudet! Repat nästan konstant sedan klockan nio i morse tills nu! Puh! ;) Fyra sjukt tidiga morgnar gör ju inte saken bättre... och så är det rep ikväll med Den Gamle Blau! Ahh! Giv mig kraft, snälla! Hihi. Men livet är gött, så jag borde inte klaga. Till och med solen verkar ju vara på väg! :D

Imorgon är det forstatta Mozartrepetitioner från klockan tio till lunch, halv ett. Eftermiddagen vigs åt cellorep med Den Gamle Blau (konsert tisdag v. 16)... På kvällen blir det antingen mer rep och HipHipp!-kväll, eller så ska jag ta mig till stan och gå på sista föreställningen av "Askungen" på Operan, med Lotta. :)

Igår hade jag cellolektion och efter det var jag och Calle på bio och såg "The Producers". Hehe, vi hade seriöst hela salongen för oss själva - bortsett från en äldre man som satt längst fram (och vi längst bak). Hmm... Vi kan väl i alla fall säga att musikalen förmodligen gör sig bättre på scen. Hade de dragit ner lite på det teatraliska och skippat några scener hade den nog varit bättre... Men den hade sina stunder och nummer, och bio är ju trots allt mysigt så... :)

Haha, jag har ju faktiskt påsklov imorgon efter lunch! Men det ska ju repas en del så jag stannar iaf till och med torsdag kväll... Och kommer kanske på söndag eller måndag och repar lite till...
Annars blir det till att hänga i Göteborg, öva, dansa, umgås och kalasa lite... ;)

Karlshamn om en vecka då ja. Var ett tag sedan sist. Jul? Jo. Ska bli mysigt att komma hem till mor och far, marsvni, släkt och vänner. :) Men ojoj, vad mycket det kommer vara att göra! Puh... Men det lär bara vara göttiga saker så det gör ingenting.

Spelar och sjunger i kyrkan på långfredagen klockan 10.00, förresten, om ni har vägarna förbi...

Nej, nu ska jag tvätta och ladda batterierna! :)
Pussen och kramen!

Över och ut.

2006-04-02 (grattis Paul och Emma!)

Wiii, jag blev inte lurad igår! Hehe, lurade dock Calle att det låg en död häst och var en massa poliser borta vid Stabbetorget... =P Okej, så det var kanske inte årets lureri, men ändå! ;)

Är nyss hemkommen från jobbet. Var kul idag också. :) Men ojoj, sicken träningsvärk jag har! Ran har blivit vår nya danslärare - vilket resulterade i mitt livs både roligaste och definitivt jobbigaste jazzklass! Puh!

Åt frukost med Calle i morse. Det händer ju inte alltför ofta... hehe. Sedan att det var halv sju i morse och han kom hem från jobbet/puben... Nåja, gemensamt var det i alla fall, och trevligt, hihi! :)

Åhh... Calle säger att han har en överraskning men vägrar avslöja nåt mer! Ahh! Jag blir galen! Hmm... vad kan det vara? Själv är jag lite sugen på att dra med honom till IKEA en sväng idag...

bye for now


----------


Nä, det här var det värsta jag varit med om! Vilken grym träningsvärk! Och Calle har minst lika ont efter sitt senaste gympass... Vilken syn vi måtte vara, haha! Som ett gammalt par med krämpor... :P

Överraskningen var bio, wii! Men vi bestämde oss för att gå på den imorgon, efter min cellolektion. Då kanske vi kan njuta lite mer (röra oss lite mer, haha)... The Producers, yes! :)))

Mat näst. ;)

puss hej

2006-04-01 (ahh... snälla, lura mig inte!!)

Hemma en snabbis - äter lunch och byter till träningskläder.

Har jobbar min första dag på First Hotels G idag! =D Blir nog kanon, tror jag! Wii!

Dansa med Ran idag då, för första gången. Malin har ju slutat...
Sen är det allt bud på en påse lördagsgodis, hihi... =)

Sen är det e.f.f.e.k.t.i.v.t.i.d. som gäller. Åh... Men imorgon är vi i alla fall lediga båda två! Hääärligt! =D

Ojoj, nu pinnar tiden på igen. Dags att tugga upp och svida om!

Puss hej, trevlig helg!


----------


Så var man ensam i lägenheten igen... Calle har nyss rusat iväg till jobbet... :/

Mmm... vi hann umgås en stund i alla fall, mumsade på godis och en übergod pastasallad! ;)

Så vad ska man göra ikväll då? Hade tänkt sticka till Bazar och lyssna på några klasskompisar om ska spela, men jag orkar faktiskt inte. Blev ganska sent igår och jag ska jobba imorgon också. Får väl umgås lite med min cello och slappa, hihi.

Var förresten en supermysig dag igår. :) Lunchade med Lotta, på Nivå, och kollade runt i stadens inredningsaffärer... niiice, tihi. På kvällen kollade vi på film och åt mammagjorda billar... wii. Attan att hon ska flytta från stan nu då! :(

På återseende!