GOTT NYTT ÅR!!!

År 2007 tar slut idag, och det känns som alltid lite sorgligt. Men på samma sätt bra, eftersom man är sugen på fler roligheter nästa år. ;)
  2007 var överlag ett väldigt bra år, fyllt av roliga saker. Men också en och annan jobbig och tråkig sak. Men överlag kommer jag minnas det som ett bra år. Jag kommer att minnas Calle såklart, och skolan och allt vad det innebär, USA-resan med familjen, Portugal med Akademiska, midsommar med Soten, och mycket mycket mer. Svårt att komma på allt nu när man sitter här.

Idag var även slutet på min tid på SATS (eller tja, jag får vara där januari ut). På gott och ont, helt klart. Men just nu känns det som mest gott. "Hellre gröt tillsammans än fläskfilé ensam", om man så säger. ;) Dessutom finns gröten precis mellan mig och skolan, så det blir nog bra, tror jag. Men lite tråkigt, som sagt. Det har varit kul där, och bra framför allt. Men men, nytt år, nya tag, som sagt. ;)

Nu är det dock dags för mig att hoppa in i duschen. Sedan står övning och inköp av groggvirke på listan. Sedan faktiskt inte så himla mycket mer. Lite lull-lull bara. Piff-piff och puff-puff. :P
Ikväll firar vi nämnligen för första gången nyår här i vår lägenhet! Blidde så till slut, ja. Men det känns bra. Blir nog trevligt. :)
Såå... då återstår ju bara för mig att önska:

GOTT NYTT ÅR!!!
(Och ta det lugnt med raketerna, snälla). :P

***pussar från Hyddan*** hihi


Tack alla för fina julen! :) *kärlek*

Sitter i köket och myser med finaste katten. :) Inifrån vardagsrummet hör jag högklassig underhållning: Ronny och Ragge. Haha. Calle sorterar tydligen sina filmer och skivor och har nu hittat en live-dvd... mmm! Hehehe. ;)

Är alltså tillbaka i Malmö efter en skön vecka hemma i Blekinge. Har varit så mysigt, lugnt och skönt. Fullt av fint umgänge, god mat och diverse godsaker, hihi. :)

Julen var underbar som alltid och mellandagarna är och förblir årets slappaste tid, hihi.
Igår makade jag mig dock bort till Karlskrona och träffade Erika! Åhh, miss you, darling!! Helt underbart gött att ses igen, bli lite shoppinggalna, åka ut till Jämjö och få träffa fina Lisbeth och Göran - för att inte tala om att spana in den finfina renoveringen, äta gott och få finaste klappen. ;) Ett foto på mig och Soten. Ska få sig en hedersplats här någonstans. :)

Nu planeras nyår för fulla muggar. Blir i Malmö i år. Första gången. Ska bli trevligt. :)
Imorgon ska jag börja fixa lite inför det och så ska jag börja spela Elgar. :))
Ta hand om er, gott folk!

Kramar från Hyddan :P



ps. ätit våfflor ikväll, gjorda i nya järnet jag fick i julklapp! så gott! tack till mor och far, hihi. ds.

JUL :)

Nu är den här. Igen. Önskar att jag kunde dra ut på tiden liiite till... så mysigt nu tiden innan, även om Julafton och dagarna efter inte är fy skam de heller. ;)
Imorgon vankas nog lite julgodisbak med kusinen Nicole, spel och sång i kyrkan och sen allmänt firande här hemma. :) Mmm... Men först den traditionella julaftonsfrukosten med brasa i ena kakelugnen, farmors leverpastej och allmänt mys... :)
Så då är det bara att önska er alla:

EN RIKTIGT GOD JUL!!!
Kramar fr. Johanna

Julen är här! :)

10 minuter kvar sen måste jag gå ner i källaren och tvätta... Visserligen skönt att få allt rent innan jul, men jag hade nog kunnat få tiden att gå med allt annat jag fortfarande har att pyssla med... Jag har två klappar kvar att köpa, ytterligare än att pilla lite med, jag måste diska från gårdagens bakande, packa allt jag ska ha med mig hem till mor och far, öva på cellon, träna och lite till... åhh. Men jag ska nog hinna. ;)

Lyssnar i skrivande stund på Katie Meluas nya cd som jag bland annat fick av Calle i julklapp igår!!! :D Fick en massa fina saker. Whiii. Massa pysselsaker och knepåknåpmojänger, hehe, ett par örhängen från alltid lika underbara Pilgrim, en basketboll - whiiii!! :P -, 20 st stabilopennor (som jag velat ha sen lågstadiet typ, haha) och lite annat smått och gott. Såå fina saker. Tack snälla, prinsen min! :))
Av mig fick Calle en tröja, en väst att ha under kavajen (ojoj, snygger han blev i den!! hihihi), L'oreal-necessär med ansiktshudgrejs i, en mungiga :P och ett basstativ. ;)

Hemåt imorgon tillsammans med Daniel. Dessvärre inte i någon bil, för den åkte till skroten igår. :( Men Daniels sällskap väger ju upp. ;) Lite segt att släpa på allt bara. Gahh. Väska, julklappar, dator och ceeello... yep. ;)
Ska bli mysigt att komma hemhem lite. :) Och fira juuuul. :)) Mmm...

... men nu: tvätta!
Ha det så bra och GOD JUL!


ps. oh yeah Sofia vi måste ses :) miss ya! ds.

Tomtemage 2007

Det är ons... nä, torsdag va? Haha. Jo. Vi tar det igen:
Det är torsdagen den 20:e december och tomtemagen min verkar ha infunnit sig. Det lär den nog aldrig sluta göra. Den där känslan av jul i magen. Den som knyter sig och gör att man nästan kan må lite illa bara för att man njuter och längtar så himla mycket! Haha. I'm sick,I know. Haha. Men det är en ganksa fin känsla ändå. :P

Idag ska jag fixa klart mina klappar och julstäda här hemma. När Calle kommer ikväll ska vi nog dessutom julbaka och göra julgodis. (Ja, vårt godis är redan slut, haha). Pepparkakor, rischoklad och Calles orgasmkola (för att använda mig av det namn Frida gav den) står på schemat. ;)

Jag har nyss julbadat Baci. Hon tycks vara den enda katten som inte blir galen och skitförbannad av vatten. Nej, hon verkar faktiskt gilla det! Haha, tok. Så fin så. Hon ska få fira jul hemma hos Johan och Tessie och sina två kattkompisar.

Åh, det har verkligen varit underbara dagar här. Kan nog säga att jag nu lyckats komma ner i varv (efter två dygn som hypad, klättrandes på väggarna, uttråkad och övertrött, hehe) och det är sköönt. Nu kan jag åter ta tag i saker, känns det som. Mmm! (Spela cello, till exempel. Övade lite igår men det lät värre än när jag gick på musikskolan, haha).

Nu borde snart Calles far ringa på dörren här. Han har åkt hit för att hjälpa oss att försöka få igång bilen, alternativt skrota den. Håll tummen för att den kan lagas. ;) Hade ju varit extreemt skönt att få köra hem och slippa trängas på tåget med packning, paket och inte minst min gode vän mr. cello... vi stod ju upp ihop förra året. :S

Dags att ta tag i denna dag!
Ojoj, där kom årets första och förmodligen enda (jag kommer aldrig lära mig när det ska va "e" eller "ä", mer än att rumpa-ändan har ett "ä" och the end-enden har ett "e"... eller?! hrm, hihi) rim, haha!

PUSSPUSS och GOD JUL
önskar
Johanna!

Sista helgen innan lovet är här

Om två dygn har jag jullov. Först ska vi bara ha genrep (idag) och två julkonserter här på Operan. Det blir nog mysigt, men just nu hade jag baara velat vara hemma och mysa, få ett och annat gjort som borde göras. För det är allt bra svårt att aktivera sig till att göra nytta när man bara har en timme eller så över. Men nu ser jag alltså ljuset. ;)

Den här hösten har verkligen rusat fram, det är helt sjukt. Ja.

Har (äntligen) tvättid ikväll, så det ska jag göra då genrepet är slut (om ingen har hunnit sno tvättstugan då vill säga! :S). Och mysa med Calle, laga nåt gott och greja med klappar och osorterade byrålådor.. :P

Det ser ut att vara soligt men ganska så kallt ute idag. Åh, kan det inte komma lite snö? Snälla? I alla fall till Karlshamn över julen. :))

Nu ska jag överge min dator en stund för att klura ut några knepiga takter... ciao ciao!

Jul, jul... julmusik överallt!

Ikväll spelar Malmö Akademiska Orkester och Kör sin sista julkonsert för i år. Idag började repen inför helgens julkonserter med musikhögskolan.
Men utöver det så är det betydligt lugnare den här veckan, än vad det varit på många veckor. Känns gött. :) Hoppas få tiden att räcka till sånt som den inte riktigt gjort... Umgås med nära och kära, framför allt. Men också diverse julmys och meckande. :) Imorgon ska till exempel jag och Jannike på en timmes helkroppsmassage - ojoj, vad jag längtar!

Me love Christmas. :)

Pussåhej!

:)

Lättad, nöjd och glad. :) Överlevde både konserten och betinget. ;)
Extremt skönt. Nu kanske man kan få ordning på resten av tillvaron, haha. Den har blivit lite lätt nedprioriterad på senaste, hehe... :P
Fy fasen va gött.
Hallelujah moment. :)

In i dimman..!

Så var det då dags... Kammarmusikkonsert ikväll och beting imorgon. Önskar att jag kunde vrida fram klockan ett dygn... och hoppas och ber att jag är lugn och nöjd då. Åhh... :S

1 december 2007

Äntligen december! :) Har längtat sen i fjol, hehe. It's the most wonderful time of the year... Jepp, julmusiken har börjat klinga här hemma och första avsnittet av julkalendern har setts. Tänk bara om det kunde vara lite kallare - då hade ösregnet här ute varit finfin snö! :) *hoppashoppas* :)

I eftermiddag bär det av till Lund igen. Premiären igår gick brra! Gött gött. Ser fram emot kommande fyra föreställningar. Men innan dess ska jag försöka andas lite, öva Beethoven och kolla om jag kan hitta några klappar... :) Sittning ikväl (i natt, snarare) så imorgon blir nog inte mycket gjort, utöver spex. Sen en sista vanlig vecka i skolan. Och beting. Åhh. Håll tummen, snälla. På torsag någon gång... Mer om det sen. Kanske. Hehe.

Tjo hej!! :)