Provisoriskt hem i Hovås

...har jag nu och i tre veckor fram över. Götlaborg för hela schlanten. ;) Det är dags för långpraktik och för att få vara någon annanstans än på musikskola, fick jag så vackert maka mig hit. Men det gör mig ingenting. Härligt att få tid till att träffa alla fina människor som finns här för en gångs skull! Bor hemma hos Calles storebror, så mys med lilla Ebba är ju inte heller fel. ;) Hon är så söt, denna tös!

Nu har jag mer eller mindre plågat familjen med övning. Blir lite provosoriskt såhär, men jag fick i alla fall lite gjort... Och nu har solen tittat fram, så en promenad sen känns givet!
Att komma ifrån Malmö lite, från alla vanliga vanor och måsten, är nog inte så dumt. Ser fram emot lite ledig tid att spendera på till exempel böcker, foton, promenader och liknande. Får se hur länge det dröjer innan chillet tar kol på mig, haha. Hade ju en liten knäpp igår, haha. Då tog jag helt ledigt från allt, och fick damp sådär vid tiotiden - på morgonen! Haha. ;) Jag får återkomma med hur det går, helt enkelt.

Hoppas allt är fint med er som läser. :)
Många soliga kramar
Johanna***

Våra barn?

Haha, nu har jag just roat mig med att kolla hur mina och Calles framtida barn skulle kunna komma att se ut! Tänk va internet har mycket att erbjuda va, hehe. ;) Tackar Sofia för länken. Rolig start på en söndag! :)

Vår dotter:



Vår son:



Söta ungar ju! Tveksamt dock om jag skulle satt på dem dessa huvudbonader...! ;)


Idag är det söndag och den sista i Malmö på ett tag. Snart dags för långpraktik i Göteborg! Spännande..
Så idag ska jag (alldeles strax) öva och förbereda två läxor, samt äta en semla med Linda och Josefin. :)

Igår kväll var en mycket trevlig sådan! <3 Finaste Sofia var här med sin lika fina Viktor och vi hade det så mysigt så. :) Åt mat och mousse, drack vin och öl, såg lite på Melodifestivalen och spelade Wii! Kul kul. ;) Kom snart tillbaka! <3


Puss och kram från cyber-mamman! ;)

Fin dag idag.

Johanna borde verkligen gå och lägga sig. Hon var faktiskt på väg för ungefär en halvtimme sedan, men så såg hon att datorn i musikrummet stod på och tänkte att en mailkoll inte skulle skada. Och här sitter jag alltså kvar. Med ögonlock tunga av John Blunds magiska pulver. Sikka skills han har, den där grabben!
Hmm.
Ambitionen är att gå upp i ottan för att få övat så mycket jag kan på förmiddagen. Sen har jag nämnligen lektioner heeela eftermiddagen. Bläh. Men det hela kommer avslutas med träning och stämledarmiddag, så det blir nog en bra dag ändå, hoppas jag.
Det är lite klurigt det där när man både är nattuggla och en som helst vill vara uppe med tuppen och jobbar effektivast då..!
Det helt fantastiska vinterväder vi har haft här de senaste dagarna hjälper dock avsevärt! Helt underbart! Så ljust, så klart och kallt, vitt och soligt.... åh, me love! Och me be very very sugen på skidsemester nu nu nuu! :)
Idag var hursomhelst en BRA DAG. Jag var uppe tidigt och fick mitt favoritrum -yey. Sen hade jag inga lektioner utan baara övning på schemat. Så himla skönt! Så jag kunde unna mig både förmiddagsfika och kopieringspaus, haha. ;) Och en lugn lunch i goda vänners lag. Mmm. Nästan bäst av allt var ju att jag ganska så tidigt var "färdig" ("" skriver jag då det uppenbarligen alltid finns mer att göra och lära...) relativt tidigt. Så hem bar det, till Calle som varit ledig. Vi tog en liten fika och njöt lite av att vara hemma, innan vi gav oss ut på en härlig vinterpromenad. Snöade och var så mysigt så. :) Drack chai och letade snowboardbyxor till Calle. Sen åkte vi hem och lagade en massa mat(lådor). Så gött så. För att avsluta kvällen med "Morden i Midsomer" och glass. :)
Mmmmm!
Nu skaa jag dock hitta till sängen och sova lite granna.
Puss och god natt!***

Nu tjuter jag som en liten gris..

http://www.youtube.com/watch?v=9K2EA8SWhh8


Fiifan. Yep!

Myshelg med konsert, musikal, god mat, bra shopping och bästa familjen!

Helgen blev multikulturell och mycket lyckad. :)
P-Floyd vad bra, om än ljusspelet var aningen för bländande...
Dessutom blev det utekväll med föräldrarna och några gamla vänner till dem som vi stötte på - kul kul. ;)

Lördagen var så lugn och skön. En heldag på stan, och jag kom hem med:
- Marimekkoskål i frostat glas från Ittala
- Höga ljusa jeans från Cheap Monday
- Två olika vinäger i fina flaskor och med mysigt ställ från Oil & Vinagar

Lite mer än planerat... hihi. Men bra köp, bra köp. ;)

Idag var det musikaldags. "Jesus Christ Superstar", inkl trerätters middag på Operan. Mycket trevligt och mycket bra! Även om orkesterljudet kunde varit bättre... :( Blev dock bättre efterhand (och det var inte musikernas fel).

Ikväll är första kvällen vi lägger oss ensamma på över två veckor, haha. Känns lite tomt och ovan, men skönt också så klart på sitt sätt. Vi ska nog klara detta. ;)
Nu är det dock dags för lite ost och kex!

Puss och godnatt!
Johanna

"Ett virrvarr av tankar och ord som ska bli till en sång, någongång..."

Jag sitter med tusen papper omkring mig och undrar om jag har läget under kontroll. Någorlunda, är vad jag tror. Och någorlunda får duga just nu. Det har varit två extremt välfyllda veckor men idag har jag inte haft en endaste lektion - vilket har varit fullkomligt underbart!! Dagen ser likadan ut imorgon (hurra!). Alltså bara jag och cellon min som sitter och försöker lära oss saker ihop. ;) Dessa dagar är helt klart de bästa. Mmm.

Trots stressiga dagar har jag kunnat njuta lite varje dag - för hemma har bästaste Erikan bott hos oss i nu en och en halv vecka. Hon reser dock hemhem imorgon igen, men ersätts då av mina föräldrar. Det vankas multikulturell helg med både P Floyd och Jesus Kristus! :))
<3

Fick idag besked att det blir praktik i Göteborg. Ska bli gött att se nåt annat än kulturskola! Och myspys att få träffa när och kära där lite! Whii. Dessutom kommer även Linda göra sin praktik där, vilket känns tryggt och skönt. ;)

Nej, men fixa klart allt jag påbörjat här nu då, och sedan kanske börja med middagen?
Önskar er en angenäm afton. ;)

Kramar*


Bland banankollegor och mängder av musik*

Spotify är underbart!!! Såå mycket bra musik! Iiiii! Lovely lovely.
Detta roar jag mig med i skrivande stund.
Det och så försöker jag återhämta mig lite. Närmaste dygnet är första och enda lediga på länge.
Idag gick jag dessutom upp 05.20 för att åka med Banankvartetten och spela på Bröllopsmässan i Karlskrona 11-17.
Hann dessutom med en vigsel, haha. ;)
Så liite seg är jag nu, erkänner jag. Haha. Men ledig morgondag med Erika känns skönt. Det blir bra.
Och att Jacqueline du Pré för närvarande spelar Haydn C-dur i mina öron är inte helt fel det heller! ;)
I repeat: Spotify är underbart!!! :)))
Tack Björn! ;)

Kram kram och trevlig helg,
Johannaaaaaaaaaaaa!!!

*längtar till skidresan*

Jag blir lite smått galen på att dygnets timmar inte räcker till! Ska det alltid behöva vara så?
Känner mig helt klart i behov av en sovmorgon - men när det ska hinnas tas är en annan femma...
Öhh.
Gick hem ganska tidigt från skolan idag dock, vilket var skönt. Så nu tänkte jag öva hemma lite innan det är dags för kvällsmat och kvällens orkesterrep.
För att sedan åter komma hem och få njuta av lite kväll, och framför allt av Calles och Erikas sällskap! :) <3
Ja, för Erika är på besök och det är så mysigt så mysigt hihi.

Helgen spenderades med dem båda hemma hos mamma och pappa. Vi firade min och Calles födelsedag och så var vi ute och svirade med Lisa, då Calle och hans funkband spelade på hotellet - kalaskväll var det! ;)

Usch, känner mig lite varm... (efter att ha frusit hela dagen)... Inte läge att bli sjuk nu! :S
Annars är allting bra, hihi! ;)

kram kram
Johannanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa