Tvåakladdare

Jaha, så nu går man alltså i tvåan. Känns helt tokigt att det redan gått över ett år sen man både flyttade hit och började skolan. Samtidigt känns det ganska långt bort.. Hade en liten svacka i mitten av sommaren då jag hellre hade velat vara etta igen, men nu känns det bara skönt att man har liite koll på läget. Förhoppningsvis kommer saker som rutiner in snabbare, man vet lite vad som väntar.. det känns skönt. :) Extremt roligt att träffa alla kompisar är det också! Det finns många pärlor i min omgivning.. hihi. ;) Dessutom bara roligt med lite nytt fräscht blod på skolan. Nice.

Idag blir det övning, träning och så musikfest ikväll. Ettorna ska visa upp vad de gjort i veckan med en föreställning, och sen är det partaj. Dock ska jag jobba hela helgen, så.. ja, det har jag i baktanken, hehe. Blir nog bra. ;)

Nu ska jag kolla igenom Sydsvenskan, and then I'm off and awayyyyyyy..........................



puss


Chill på divanen.

Sitter och kollar på "Underbara älskade". Den verkar riktigt bra, men jag har bara inte tålamodet till att kolla ordentligt. Ska strax gå och lägga mig, kanske läsa lite innan.

Har haft en bra dag. Fikat med både Carl-Erik och Lisa. :) Fasen va gött med goda vänner, hihi. Gott att få skratta lite, hihi... Börjar se fram emot hösten mer och mer, trots viss sol-vitamin-brist..!

Imorgon är fullspäckat så det räcker och blir över. Håll tummen att spelningen går bra. ;)
Fick jobb tisdag och onsdag också, så väskan är inte helt ute ur bilden i alla fall, haha... hrm. ;P

*myser vidare i soffan*

Som i dvala...

Jag har cirka hundrafemtio saker jag borde göra här hemma, men jag orkar bara inte! Idag går allt i ultrarapid och även om jag har lust att göra en massa så går det bara inte. Har varit uppe sen 5 och alla tidiga morgnar börjar uppenbarligen ta ut sin rätt. Ska ta en lång dusch snart och hoppas jag piggnar till lite. Dessutom är vår katt nog lite kåt och därmed aningen störig (speciellt eftersom hon inte ens kan jama ordentligt, haha)... gahh! :S Ska leta upp en veterinär idag och kolla upp för vaccination och p-piller.

Ångesten som alltid kommer innan skolstart börjar sakta men säkert försvinna, och istället börjar jag längta efter att få dra igång igen, komma in i rutiner och inte minst träffa alla goda vänner här i Malmö. :) Har hört att tvåan är det jobbigaste året, men å andra sidan har man lite rutin på det hela nu och bara jag sätter upp lite olika mål på vägen, så ska det nog gå bra. ;) I höst ska jag dessutom bli bättre på att hälsa på folk! Kompisar och familj. Blir väl också lite lättare nu när man har liiite koll på läget här, i alla fall.
Var hemma en snabbis måndag-tisdag för att gå till tandregleringen och tandläkaren (samma dag som jag blev av med min nattandställning på tandregleringen gav tandläkaren mig en bettskena - ska jag aldrig få sova utan massa skot i munnen?!). Det var skönt att komma hem till mor och far, även om det är lite tomt i ena hörnan i köket... Gott att äta mammas mat och härligt att få hänga lite med dem. ;) Ska försöka maka mig hemåt nån mer gång innan jul, hehe! ;)

Här är det Malmöfestivalen men jag har inte orkat delta, mer än att sucka över hur jävligt det ser ut ute när man är på väg till jobbet... Hade varit gött att se nån bra konsert, men jag misstänker att jag inte kommer orka ikväll i varje fall. Har som sagt en hel del att ta itu med här, puh..!

Jag börjar med den där duschen.

Calles och min semester (bilder kommer, hehe)

Jag och Calle har nyss kommit hem från vår semester. Det har varit underbart. :)

Vi började med att tillbringa första delen av veckan hos farmor i sommarstugan i Ystad. Mycket sol och bad, god mat och mys, minigolf, utflykter och annat skoj, hihi.
I onsdags kväll åkte vi vidare, mot Göteborg. Där har vi bott i Simons lägenhet och njutit av shopping, promenader, god mat, gott öl, goda vänner och allt vad staden har att erbjuda. :) Det märktes att vi saknar det... även om det var skönt att komma hem ikväll. ;) Igår var kalas. Då var vi först på stan och hade det gött och sedan var vi på Liseberg och fick minst sagt valuta för pengarna, hihi! Var där tills de stängde och avslutade med "Kanonen" tre gånger, haha! Sen var det nog. Hrm. Hehe. Caroline och Per-Olof var också där, men de gav upp ganska snart... :( Och Annelie och Jessica hann vi åka med en stund, innan karusellerna skiljde oss åt, hehe. ;) Men så sprang vi på Emma och Jonas och med dem hängde vi resten av kvällen och natten. Först Liseberg och Tyrolen, hehe, sedan vidare till Avenyyyn och Hard Rock Café, där vi joinade Isabell och company. :) Var ju dock första gången jag var ute i gympaskor... :S Fungerade ju det också faktiskt, men nä, jag saknade allt ett par piffiga skor. ;) Men så var det ju tivoli som stod högst på schemat den dan också, hehe. :P

Hotellet ringde och gav mig mer tider än planerat denna veckan. Den är FULLBOKAD nu, kan man väl säga. Men jag kör ett sista race där innan skolan drar igång, så blir det nog bra med det. ;) Är ju faktiskt ganska skojsigt och löner är ju sällan fel, hehe. Det är bara att stiga upp klockan 05.00 som suger aningen! Huuu. Kommer ju kännas som värsta sovmorgnarna när skolan drar igång igen, haha! (Hoppas jag)!

Nu borde jag dock krypa till kojs så att jag har lite krafter att använda. ;)
Tackar alla som gjort denna veckan lite extra mysig. :)
  Calle, jag älskar dig.

Nu har John Blund kommit...seglar bort bland svenska flaggor och båtstångar...*fniss* gääääsp!

// Puss Johanna

Blommiga skor och fullbokad helg

Nu ska jag bara packa ihop det jag behöver inför morgondagens spelning och sen ska jag hoppa i säng. Och läsa lite. ÄNTLIGEN inne i en läsarperiod igen! Ska försöka hålla den vid liv... är ju så härligt och det finns ju så många bra böcker! :)

Imorgon ska jag jobba och sedan på blixtvisit till Karlshamn, för att sedan jobba söndag också. Sen: SEMESTER! :D
Ska bli riktigt roligt att få sjunga och spela litta imöron. Det var Stefan på Lorden som ringde i veckan och var i akut behov av underhållning - så vad gör man inte, hehe. ;) Ska bli skoj! Pappa är en ängel som kör mig tillbaka till Skåneland sen... :)

Handlade ett par skor idag. :))) Egentligen borde jag kanske inte men JO! Sprang på dem på rean (halva reapriset dessutom!) efter att inte ha sett dem sedan jag förälskade mig i dem i Lund i början av sommaren! Lycka! ;) Har egentligen aldrig gillat vare sig kilklack (generellt sett) eller hål för tårna - men de här is to die for! Whiiii! *kär* Blommiga med röda lackdetaljer... tihi! :P

Nej, nu måste jag dra mig till sovrummet. Kände mig nästan bakis av trötthet idag när jag vaknade. Sådär skoj. :S

Håll tummen för att det går bra imorgon nu, och för att jag orkar hålla ut hela helgen, hehe.
Sen blir det sommarstuga och götet! :))

Bubbye for now!
*puss*

Vacation time...

Ven var underbart. Allt var så vackert och idylliskt och jag och mor min hade två underbara dagar där. Cyklade runt runt, upp och ner... hihi! ;) Sen har mamma varit här i Malmö tills i morse, och igår mös vi i tre timmar inne på Mobilia, haha! Tiden bara rusade fram bland caffe latte och röda baskrar... :) Myspys!

Jobbar för övrigt mest hela tiden. Bra det. 06.15-15.45 idag, rekord det, puh. Men snart är det semester. :) Ystad och Göteborg står på schemat då. Längtar! :))

Idag har jag tagit tag i en massa saker som jag skjutit upp ett tag. Känns bra. Fixa resten imorgon så att man verkligen kan koppla av nästa vecka, hihi. Niiice.

Sitter ensam med katten och kollar på Utvandrarna. Väntar på att få se en skymt av mamma, sen ska jag hoppa i säng... *gäsp!*

Naj, dags att stänga av datorn nu, så det bara är att sussa sen. I soffan eller sängen... ;) Brukar ju bli förstnämnda, hehe, men vi får väl se.
Imorgon ska jag jobba och öva och fixa här hemma.
Calle ska ta sin andra körlektion. :)

Chippa chops!

Solsting? :)

Ljuva sol! Solpremiär på Ribban idag. Så himla gött! Och så kul när jag skulle gå därifrån: en kvinna som berömde mig och min gula klänning och en liten grabb på 8 år som gav mig en snäcka, kramar och en puss... hihi! :P

Hem och tvättade sen. Jossan på två snabbesök och sen åter till havet. Åt min första pastagratäng där. Jag och Calle. Cyklade. Näsan vilse, men vi hittade hem. Dock hann mor hit först, hehe. Imorgon efter jobbet åker hon och jag på mini-semester till Ven. Ska bli nice. :)

Nu har jag ätit alldeles för mycket av godiset som pappa skickade med henne hit, hrm..! Borde verkligen sova, snarkade visserligen lite på stranden idag, men det känns att man börjar jobba 06.15 varje dag... och att det verkligen är varje dag. Jaja, jag får jobba i alla fall. Bättre sent en aldrig..!

Nu ska jag rulla i säng.
Tjohej! :)

*puss*