This is it

Igår blev jag och Calle med elektrisk tandborste - något vi funderat på att skaffa länge. Så nu hoppas vi att det är så bra som alla säger att det är. ;) Måste ju dock erkänna att det kändes sjukt läskigt att borsta med den och om jag nu ryser av vanlig tandborstning kan ni ju bara gissa hur mycket gåshud jag hade på min kropp, haha! :P
Idag är också dagen då årets julrepertoar tar form. Kvartettrep med "Den heliga natten" i eftermiddags och ikväll ska akademiska börja repa in allt till nästa veckas julkonserter... Sen är det julkonsertvecka i skolan nån vecka därpå. Kan verkligen inte förstå att det är Första Advent redan på söndag! Galet men sant. Och mysigt, så klart. :)
Två dagar kvar sen har jag och Calleman varit ett par i fem år. Också lite galet men sant, hihi. Och alldeles, alldeles uunderbart... ;) Firar med mys i Köpenhamn. <3 Mmmm. Mer om detta längre fram, I promise. ;)
Men det var allt för nu. Ha en skön kväll, gott folk!
// JOHANNA

Helgen som var och den som komma skall...

I helgen hade vi besök av Sofia och Viktor - två av våra favoritblekingar. ;) Vi åt och drack gott, spelade bowling och gick på bio och spelade Buzz... En kalashelg med andra ord! <3

Just nu sitter jag och Calle i soffan och överväger att gå och lägga oss..! Klockan är inte ens nio! Men så blir det när man sover för lite på helgen, antar jag... :P

På tv håller Simon och Tomas som bäst på att inreda och piffa. Jag blir onekligen sugen på att göra lite julfint här hemma och jäklar, snart är det dags! Helt ofattbart men sant är att det är första advent nu på söndag! Ska bli mys. It's the most wonderful time of the yeeeear...!!!

I helgen ska jag förövrigt jobba en dag på hotellet och gå på Hannas körkonsert - mys! :)

Önskar er en skön måndagskväll och en trevlig vecka!
Kram // Johanna

Jimmy Choo-shopping!

Så var den här, premiärdagen för Jimmy Choos H&M-kollektion. Och lika snabbt som den kom, tog den nog slut... Det var inte mycket fanns kvar när jag och Magdalena slutade vårt mingelgig på hotellet och begav oss till H&M. MEN!! Men just de saker jag spanat in mig på fanns kvar! Whii! Shoppinglyckan total, hehe. :)) Så det blev till och med lite mer shopping än väntat, och ganska oväntat precis vad jag ville ha, tjoho!
Siktet var inställt på den rosa kuvertväskan och det smala armbandet. Hade även spanat in mig på ett brett armband, men det var tyvärr slut. Vi lyckades dock komma över de två sista armbanden av en annan bred modell, vilket kommer bli finfint till min nya svarta klänning. :) Dagens shopping blev alltså följande:
Kramar // JOHANNA

<3

De senaste dagarna har Calle hyrt en videokamera så att han ska kunna lägga över alla gamla filmer från hans barndom till datorn och dvd. Film på film har rullat i en liten ruta på vår dator för att hinna med så många som möjligt. Pappa Per-Olof har verkligen varit flitig med dokumentationen, det måste jag säga! Och det är så himla roligt att se! Calle är en helt underbart söt liten blond och busig pojke, nära till skratt och kramar. Lilla Caroline är lika bedårande hon och som bebis är hon fantastiskt rolig med sitt söta sätt att både försöka prata och krypa... Storebror P-H är värsta coolingen och jag kan inte undgå från att tänka hur väl han skulle passa in i ett avsnitt "Fresh Prince" eller "Huset fullt", haha! Det är fint att få se barnen tillsammans med sin mor. Och vad lika de är, slår det mig! Kärleken som finns på filmerna gör mig helt varm och glad. Glad blir man också när Per-Olof dyker upp lite här och var och till exempel trillar av skidliften, hihi..!
När jag tänker på hur Calles och mitt liv flätats ihop blir jag också glad. Och fascinerad... För hur stora är oddsen att man som ofödda bebisar sitter bredvid varandra under körrepetitioner, att min mamma har suttit barnvakt till äldsta brodern, att Ann-Christin och Per-Olof valde att döpa sin dotter just efter min mor, att de flyttade men kom tillbaka till Blekinge och där hamnade vi i samma klass, och efter att jag varit tillsammans med hans bästa kompis (vi tar det en annan gång, haha), så blev vi ett par. Och ett par som snart hållit ihop i fem år! Hur stora är oddsen att man överhuvud taget lyckas hitta nån man älskar av hela sitt hjärta, och som älskar en tillbaka likadant? Det är fantastiskt, tycker jag.
Jag tror på ödet. Och jag tror på kärleken.
<3

Min nya lilla svarta!

Vilken härlig kväll!
Mötte upp Nika utanför Gildaskolan och fick en timmes underbart skön helkroppsmassage. Mmm!
Efteråt gick vi inom Lindex och så lyckas jag äntligen komma över klänningen jag spanat in i rätt storlek - och den passade! Så nu har jag blivit med ny klänning. =) En kalasbra svart klänning med finfin tyllunderkjol. I like! Jag har visserligen mina åsikter om tubtoppar, men ibland får det funka och nu tycker jag att det gjorde det. =) Så det är ju lite synd att jag inte kan gå på skolans fest imorgon, hehe, men tids nog ska nog klänningen få användas, det lovar jag! Passar ju såväl till fest som till konsert och kan ju varieras med accessoarer, bolero, kofta, kavaj... you name it. Den lilla svarta är som sagt aldrig fel. <3
Efter det gjorde vi en supergod laxsallad och kollade på diverse halvbra tv...
Nu ska jag gå till sängs med Dan Brown. Imorgon väntar metodik, cellolektion och mammabesök! =)
PUSS HEJ // Johanna

Nedräkning till Jimmy Choo...

Igår kväll fick jag stuvade makaroner-cravings och det ena ledde till det andra och Calle kom på att han var sugen på att se "Nils Karlsson Pyssling", hihi. Så på vägen hem från skolan (I'm back and I love it, hihi!) köpte jag både kötbullar, mjölk och filmen i present till min man. ;) Så nu har vi ätit en god middag och sett på Astrid Lindgrens fina film. En något annorlunda men ack så mysig kväll. <3
-
Tillbaka i skolan alltså. Såå skönt. Ego, ego, ego. Öva, öva, öva. :)
Önskar jag kunde gå i skolan hur länge jag ville... :P
Gissa om det ska bli skönt att hinna hem och varva ner och äta kvällsmat innan morgondagens orkesterrep, istället för att komma direkt från praktiken? Mmmm. Lyx. ;)
-
Jimmy Choo har designat för H&M och nästa lördag är det dags! Attans att jag spelar på brunch just den dagen, men jag planerar och håller en tumme och hoppas hinna dit en sväng innan jobbet... Vore allt bra fint med en kuvertväska, en glittertop eller nåt annat tjusigt. ;) Skorna är ju förbaskat coola, men jag inser ju mina begränsningar... Men håll till godo med lite ögongodis: