Konsertdags!!!

Så var det då Johannadagen och i år även dags för Johannakonsert. (AHH!) Halv åtta ikväll är det dags för mig att ge konsert i Asarums kyrka tillsammans med klippan Olle Sjöberg. Pirr i magen!! :P Nervöst men skoj, ojoj. Hoppashoppas att det går bra! Tojtoj! ;)
Är du i Blekinge och har tråkigt tycker jag allt att du ska maka dig dit. Blir lite blandade gobitar ur cellorepertoaren.
Åhhå varför skrev jag detta inlägg, nu blev jag ju nervös ju, haha! Smart, Johanna..! :oP
Jaja, hur det än går ser jag iaf fram emot en kväll med Calle, Sofia och Viktor efteråt. Ska bli trevligt som tusan! :)
Håll en tumme för mig ikväll om ni har en ledig.
Jag lär väl återkomma här med hur det gick hehe... :P

Kramar från ett lite stissigt namnsdagsbarn!*** <3 :D

piuh

Hello friends! :)
*
Östersjöfestivalen står för dörren och det innebär med andra ord att vi tar vårt pick och pack och beger oss till Karlshamn. Ska bli mys! Ska bli härligt att få vara hemhemma och träffa nära och kära. Ska även bli skoj med festival så klart. I år blir dock en annorlunda sådan - jag är nämnligen helt ledig och Calle spelar bara ett pass per dag! Det ni! Så vi ska hinna umgås och hitta på lite roligheter också, är tanken.
Eller helt ledig är jag väl inte... Har fetekonserten på onsdag kväll..! Kom gärna om ni vill lyssna på lite cellomusik och se mig fila på min jättefela. ;) Asarums kyrka 19:30, den 21 juli.
*
Veckan har varit intensiv och ganska så extremt jäkla påfrestande. Har med konserten och kommunikationsbrist att göra... mer än så orkar jag inte gå in på (och det är väl inte så roligt att läsa heller, misstänker jag haha).
Har dessutom jobbat alla 7 dagar och sovit rekordlite.
Lite trötter är jag med andra ord. :P
*
Dock har det hunnits med en hel del roligheter också! Jag och Mägs hade en riktig myseftermiddag med besök på Moderna Muséet (där vi tittade på foton av Diane Arbus) och glass under en trampebåtsfärd i kanalen. Myyys! :))¨
En hel del golf har det också lyckats bli. Härligt!! Calle, jag och Baur är den grymmaste trebollen! :P
I helgen har vi besök av Calles bror med familj. Myyys även det! ;) Lilla snäckan pratar och busar i ett och hon är så söt att vi smälter här. :P
Ikväll har vi grillat supergoda grillspett och halloumi, spelat TP och druckit rosa bubblor. Med andra ord en fin avslutning på en kanske lite överdrivet påfrestande vecka, men också en fantastisk bra start på kommande äventyr!
Blekinge, here we cooooome! :D
*
Kramar Johanna

SOMmar

Jag slår mig ner en stund framför datorn med en liten skål med vaniljglass. Jag är nyss hemkommen från 1 ½ timmar på stranden - värmen ute är nästan tropisk idag! - och sällan har nog GB gräddglass smakat så gott. <3
Jag är ensam hemma och hade väl gärna haft Calle här. Kvällen är idelisk för utomhusmys med sin käraste. Men han är och gigar och vi ses först imorgon eftermiddag. Däremellan ska jag hotelljobba, upp med tuppen ska jag.
De senaste dagarna har varit härliga. Mamma har varit på besök. Så gött att ha... tid. Tid att umgås och hitta på lite roligheter, tid att prata och bara vara. Vi har sett filmer sena kvällar och solat när tillfälle getts. Igår joinades vi även av pappa och åt mysigaste middagen på Gränden, i härlig sydeuropeisk anda! :)
Lite shopping har vi också hunnit med, däribland ett par sandaler som jag redan ser som mina bästa någonsin (söta, snygga, coola, bekväma, bruna, Marco Polo) och hör och häpna (!!) en snygg spets-bh utan byglar!! Hurra!! Äääntligen verkar iaf Lindex har förstått! Lycka. Att vi som inte klarar av byglar vill ha nåt annat än barnunderkläder med Snoppen, Puh eller Hello Kitty..!! Lindex alltså. Lovely. Känner mig nästan som 24 nu, hehe. ;)
Nej, dags att göra lite nytta i form av något som involverar cello här. Önskar er alla en alldeles underbar helg och håller tummen att finaste vädret håller i sig lääänge! :))
* * * * * *
Pussar Johanna