Ett hej från soffan.

Sitter och drömmer mig bort bland fina lägenheter... hihi! Med choklad. Vad hände med "Beach -08", haha?! Jaja. :P Det ska va gött å leva. ;) Och idag har varit en bra dag, så jag är nöjd, hihi.

Ser fram emot morgondagen. Ska öva effektivt på förmiddagen och sedan gympa med Hanna, följt av date med Soten, whiii! :)) Får se vad vi hittar på. Kanske barhäng på skolan på kvällen med lite soft musik från folkmusikerna och Jannike?

Fasen, va många fina männsikor jag känner. Har tänkt en hel del på det igår och idag. Att jag alltid haft förmånen att vara omringad av helt underbara personer! Tack för att ni finns! Me love you. :)) Glöm inte det. ;)

Nu ska jag pussa lite på min katt och min pojke, innan jag åter slumrar in här på soffan, haha... natti! :)

åh

Idag har jag och Calle varit ett par i 3 ½ år. Deru! ;) Firat med sjukt goda laxmackor och chokladglass. Mums! :))

F.ö. råder fortfarande förvirring både här och där i kropp och själ. Hmm.
Hade dock ett gött samtal med mr. cellolärare idag, vilket känns bra.

Några andra saker som förgyller min vardag här och nu:

* Erika och jag ska träffas här i Malmö på onsdag!
* Hanna funderar på att börja på F&S!
* Calle och jag kollar runt på byteslägenheter... drömmer... och mailar, hihi. Vem vet... ;) Myspys!

Nu måste jag dock sova... Imorgon vankas övning, kvartettrep och orkester.
Yep.
So long, pals!

Over and out.

Eurovisionmys på g här i vår dammiga lya*

Hello folks,

dags att uppdatera lite kanske? :) Nåväl.

Livet rullar på. Många tankar far genom huvudet, hit och dit. Om både det ena och det andra. Men fin familj, fin pojke och fina vänner gör att det känns bra ändå. "Allt löser sig till det bästa", för att låna familjen Schönbergs uttryck. ;) Hmm.
  Ikväll vankas det lite Melodifestivalmys här hemma med gästerna Hans, Johannes och Hanna. Ska bli trevligt. :)
För övrigt så jobbar jag i helgen. Trevligt men tröttande. Så nu har jag vilat lite och håller som bäst på att städa och diska innan Calle och de andra kommer hem.

Erika, väldans vad vi ringer om varandra och glömmer att ringa upp, haha. :P Men vi ses i veckan?!? :D

Önskar eder alla en fröjdefull kväll. Och må det bli många roliga bidrag, haha. ;)
Kramar, edera Hyddan

Hmmmmm.... whiii.... åhhh.... :S :P :D

En av tre sökta utbytesskolor har idag hört av sig. Birmingham. Och deras svar var positivt. Ett ja, alltså. Men frågan är om det är positivt för mig... hmm. Jag hade ju nästan önskat att alla skulle säga nej, bara för enkelhetens skull, hehe. :P Men samtidigt är det ju väldigt kul att jag kom in! :) Så ja, jag får fundera hit och dit och fråga folk som borde veta vad jag borde göra... Fördelar och nackdelar med allt här i livet, som alltid då ja. Hmm. Klurigt! Men gött. ;)

Ha en skön måndagskväll.
Själv ska jag fira med en skön dusch och soffdeg. Borde skriva lite skolmeck men frågan är om jag inte unnar mig lite ledigt. Hehe. Lite till. Hrm. För att "fira". ;) Haha. Puss så länge, i alla fall! Herrå! :))

Helg i stugan! <3

Tillbaka i soffan i Malmö efter en skön och avslappnad helg i Ystad... :) Alltid lika underbart där! Så skönt att åka dit och mysa med Calle, bli ompysslad och umgås med farmor och denna gång även med hennes söta väninna. :)
Igår kväll kom dessutom Hanna och Johannes och hälsade på. Vi grillade, drack vin, spelade spel och såg på tv. Sen somnade jag i soffan. Haha. Vad är det för fel på mig?! :P Haha, jaja, skönt var det i alla fall! ;) Som alltid... hihi!

När jag och Calle gick på stan igår hittade jag en helt underbar klänning! Den är svart och vit, perfekt till studentfest för Carro, konserter, sommarfester etcetera, etcetera...!! Åh! :))) Men min ekonomi har haft det bättre - speciellt med tanke på att min uppfräschade stråka ska hämtas och betalas på tisdag..! Men ojoj, vad sugen jag är på den! Får se om jag ens kan hitta den här i Malmö... Så får vi se närmare sen. Har ju förövrigt en dröm om den där svarta långklänningen jag hittade i Stockholm också... hehe! Åhhå, vad jag ÄLSKAR klänningar!!! <3 Hihi! :))
Klänningar, väskor och framför allt skooor... mmm... Räknade mina skor häromdagen förresten. Och allt som allt kan vi nog konstatera att sjuttiogränsen i alla fall är nådd, haha! :P
Men klänningar, det är det brist på... hehe... åhh!

Nej, nu svamlar jag iväg här... Trött och ofokuserad och extremt mätt (som alltid när farmor varit framme, haha).
Nu åter till Bodyguard. ;)

Pussen, kramen från moi! ***

Första havsdoppet, check!

Jag har haft min första lediga helg på väldigt, väldigt länge. Och oj, så skönt det har varit! Och med detta helt fantastiskt underbara sommarväder har det ju blivit därefter! :) Mycket solande, gott umgänge och glass. ;)

Igår tog Calle ledigt och vi umgicks och mös. Vi gick på stan, åkte till havet och sen på grillning hemma hos Jossan.
  Idag blev det mer hav, fast med Annika, Molle, Jossan och hennes kompis Anna, efter en mycket god och trevlig födelsedagsbrunch för Flink på Metro. (Rekommenderas, lördagar och söndagar 12-16).
  Nu ska det tyvärr tydligen bli kallare igen, men jag hoppas meterologerna har fel! :P Gillar långa varma dagar och kvällar på balkongen... mmm... Känns att det knappt var någon sommar förra året, man hungrar liksom nu! Men det är gött. ;)) Har redan hunnit få lite färg. ;) Och lite soleksem... hrm! Hihi. Och dessutom BADAT i havet! 11 maj. Det är bra. ;)

Sådär ja, nu har jag snart satt i mig en skål popcorn här ja... hrm! :P Hehe.
Ha det så bra och håll tummen för mer sol! ;)

***kram***
JOHANNA

Ofattbart och sjukt gött ;oP

Det är fredag kväll. Jag sitter i soffan. Framför mig ligger en helt ledig helg. Det är helt sjukt! Och helt underbart, faktiskt! :) På tiden, känner jag. Kanske är det som herr Hornwall sa till mig häromdagen: "Det syns att du har ett lundaspex i kroppen". Hehe. Och nog har jag det. Det och mycket mer! Men nu lugnar allt ner sig och jag är så glad så glad av att få umgås med Calle och vännerna igen och vädret är ju helt fantastiskt. Tropisk värme väntar i helgen och jag har laddat med ny knallblå bikini! :D

Nu har vi precis fikat på mitt fina lövfat. :)) Blev extra gott, tycker jag allt, hihi.

Önskar eder alla en sjukt skön helg - jag ska göra det bästa för att ha en jag med! ;)
*** Puss från Hyddan <3

Så var min Sthlms-weekend zu ende...

Sista kvällen hemma hos Soten... :( för denna gång. ;) Vi har haft en helt underbar helg (TACK, BÄSTA!), med mycket mys, shopping, gott att äta och dricka, skratt, massage och Sex and the city! :))
  Mina finfina inköp är:

* gympaskor från lacoste - preciiis såna jag velat ha, whiiii!! hihi
* byxor och bolero från esprit (måste ju supporta, haha)
* diadem i svart
* stämpeldyna i vitt
* lövtallrik från Gustavsberg på loppis på hötoget, wohoo ;)
* senapsgult linnelinne från H&M som jag kollat på i en evighet
* present/er/ till callemannen :P


Så japp, Hydén är sjukt nöjd! ;) Har ju sparat mig hela våren ju, haha! Till detta och USA, hihi. ;)
Har dessutom hittat två saker till som jag förälskat mig i, men dock inte köpt: en underbar svart långklänning med bar rygg och ett par fantastiska beiga lackpumps! Åhhåå! :))) En annan gång... ;) hihi.

Imorgon blir det hemresa, kvartettrep och orkesterrep. Låt oss säga att jag har... vilat mig i form! ;oP Hehe.
Sen verkar mitt liv faktiskt återgå till det normala. Skola, F&S, akademiska, kaffa med vänner och *trumvirvel* åter umgås med Calle! :D (Förlåt, baby, för att jag inte varit anträffbar på lääänge men NU kommer jag, hihi!!).

Nej men lite mer chill med fröken Ikafika här framför tv:n, innan det är dags att sova... nattinatt, govänner! <3

Soten & Hyddan

image95

Här är vi, Erika och jag, på Hotellet igår! ;)
En mycket trevlig kväll. Liksom alla dagar och nätter här, hihi.
*pussar och kramar från Stockholm*

Mysbakis i en soffa i Alvik...

...är jag. Sitter med en gigantisk kopp te i Erikas soffa och undrar om jag ska skriva MoS eller sova först. Lite av varje borde jag nog göra. Innan jag åker till Vällingby och spanar in Sotens jobb! :)
  Igår var det sista föreställningarna med "Uarda", följt av en sjukt härlig sista-fest! ;) Stannade fram till strax efter fem, då det var dags att traska till tåget... Tack till alla som varit med och spexat - rrrroligt! :D

Nej, men med tanke på vilken tid det tar för mig att skriva detta... haha... så blir det nog lite vila först. :P
Men nu är den alltså här: min och Erikas helg. Inplanerad sen länge och ojoj, vad gött vi ska ha det, hihi! Champagnen (som jag vann igår i en orkestertävling arrangerad av Herr Kandelaber) är redan på kylning. ;) Även om jag i skrivande stund inte är jättesugen på den, haha. Eller på de spexsnapsar jag lyckats smuggla med mig, haha. :P

På återseende, gott folk.
Puss haaaj.