Home, sweet home.

HEMMA. Till slut är jag hemma. Och slut, det är jag också. Och inte det minst sugen på att stiga upp klockan 05.30 och cykla till jobbet... hrm! Men på eftermiddagen/kvällen blir det lägenhetsvisning och koll, så det ska bli spännande! :)
  Resan jag nyss kommit hem från har varit underbar. Med Calle, mamma och pappa, runt om i Frankrike, mestadels i Bretagne. Vackert väder, mysmysmys på alla sätt och vis. Semester. Mmm! :))

Nu ska jag hoppa in i duschen (släpa mig, snarare kanske), lägga fram de svarta frukostvärdinnekläderna och ställa minst två väckarklockor, hehe.
Nu är jag här. Hemma. Äntligen, känns det lite som. Efter att bara ha sovit två nätter i min egen säng sedan i början av juni! Redo för det nu. Och sedan redo att umgås med er här i Suéde! ;) Missed ya, guys and dolls!!

Önskar eder alla en fröjdefull natt.
Ciao!

Ute blåser sommarvind...

...men idag värmer solen gott, så det är skönt ute. Ändå hamnade jag här nu... Men jag "måste" ju kolla bostadsdjungeln. ;)

Festivalen lider mot sitt slut, och dag för dag förstärks dofterna (och stankerna) i stan. Volymerna tycks höjas ett snäpp i taget och man märker onekligen att man varit igång ganska bra flera kvällar i rad... Men det är kul. Och det tycks faktiskt bli bättre och bättre här. Hoppas kvällen blir minst lika fin succé som gårdagen. ;) Ikväll blir det dock inte vår trädgård och Rådhusets bakgård, utan Solgårdascenen, där Calle och de andra funkarna ska spela från klockan 19 och framåt. :)

Nu ska jag dock organisera ihop mina saker och kläder här i huset, för imorgon bär det av på semester! :)
Ha det så bra, hej heeeej! :)


Östersjöfestival

Så var den här igen: Östersjöfestivalen. Alltid trevligt, faktiskt. Och i år är jag faktiskt LEDIG och redo att njuta till max! ;)
Började igår med att fira avslutad turné med utgång i ett av tälten vid hamnen. Tidigaste festivalstarten, gissar jag? Mycket trevligt i alla fall. Vad mer kan det bli i goda vänners lag? :)

Idag har jag, Calle och mamma tagit en sväng på stan, efter ett två timmars turnéutvärderingsmöte på Christins. Fyndade en fin kjol och ett linne. :)
  Nu ska vi strax äta tidig middag och sedan kommer famijen Löwerot hit på ett glas vin! :) Äntligen, bör nog tilläggas, haha. Jag och Erika har ju umgåtts länge, men föräldrahänget har liksom aldrig blivit av... men nu så. :) Blir nog trevligt, anar jag. ;)
Sen blir det litta konsert på Stortorget. Herr Uggla och fröken Johnsson är i staun...

Ha en skön kväll.
Kramar J.


Musik hit och dit

Sitter och väntar på ett pling, antingen från mobilen eller från dörren - i varje fall från Erika.
Hon och hennes pappa ska komma hit alldeles strax och repa lite. Imorgon ska nämnligen Erikas syster gifta sig! Det blir "Thank you, stars" av Katie Melua och "Av längtan till dig" - sång, gitarr och cello. Det blir nog fint. :)

Efter det ska jag och "Sommarkvartetten" (vi fick ett namn tilldelat oss häromdagen, hehe) vidare på turnén. Idag till Sölvesborg. Skulle ha spelat ute, men eftersom det regnar idag... får vi helt enkelt se vad som händer. Förhoppningsvis har de som bokat oss tänkt ut en reservplan. We'll see.
  Vi har roligt, det har vi. Det är ett riktigt trevligt sommarjobb. Men slitigt. Det ska bli skönt med en helg - även om den råkar vara välfylld (av massa skoj!). Sen blir det mer gig måndag och tisdag och slutligen utvärdering på onsdag förmiddag. Sen är jag ledig! Jag är LEDIG en festival! När hände det senast?! Ojoj, vad jag ska njuta av detta (även om det är vansinnigt kul att spela, dansa, sjunga... allt jag nu gjort resten av åren under Östersjöfestivalen) - umgås med vänner, lyssna på musik, dricka öl och förhoppningsvis är solen framme, så man kan få åka ut till underbara havet... :)

Ikväll kommer Calle. Ganska sent. Fram till dess ska jag dock ha det mys med Adam, Eric och Linn! Whiii.
Ha en trevlig helg!
Kram Johanna

På turné - igen ;)

Från Amerika till Blekinge! Är här och nu och spelar och sjunger hela dagarna. :)
Det är Musik i Blekinge som plockat ihop oss, ett gäng musikhögskolestudenter, och oj vilken kvartett vi är:
cello/sång, trombon/bas, gitarr, trumpet/slagverk... Inte lättaste ensemblen att arra för, men soundet är orginellt, och vi har det väldans roligt! :)

Nu ska jag återgå till mitt och Calles nuvarande projekt: lägenhetsbytesletande! Håll tummen. Jag ler och hoppas. :))

PUSS!


Summerschweden jaa

Hemkommen efter en dag på staden. Så uunderbart mysigt att vara ledig och tillsammans med min prins igen! :)))

Vi hade bästa kvällen igår. Johan och Tessie gifte sig! Och så var det kalas natten lång och med massa trevliga människor! Tackar och bugar. ;)
  Nästa helg blir det också bröllop, fast då i Karlskrona. Eller Jämjö, för att vara exakt. Erikas syster är det som ska gifta sig och jag och Soten ska spela och sjunga lite med deras far. Ska bli roligt! :)
  Men först väntar en veckas turné med Eric, Jonas och Janne. Vi är anställda nu i två veckor via Musik i Blekinge och ska ut och spela runt om i länet. Vi repade två dagar förra veckan och det ska nog bli bra det här. Kul, inte minst! ;)

Det är en välfylld sommar det här. Men med dagar som denna tror jag att det kommer bli bra ändå. ;)
Ska bara få tiden att räcka till till att umgås med nära, kära, och bättra på brännan och baaada! Keep your fingers crossed. ;) Jodå, det ska nog gå. Hihi.
Nu måste jag dock öva! Hej och hå.

PUSS JOHANNA

Tillbaka i Sverige.

HEJ!

Nu är jag åter i landet där man kan skriva å, ä och ö. ;) Det är trevligt. Och att vara hemma med Calle och Baci igen är fullkomligt underbart. ;) Men annars hade jag lätt kunnat stanna i New York! Vilken stad! :)) Hade inte bangat att bo där...

Jag har haft det helt superbt under de senaste sjutton dagarna. Har så mycket att berätta att jag inte vet vart jag ska börja! Men det har varit konserter och det har varit semester (det gick uppenbarligen att kombinera, hihi), det har varit sightseeing och shopping, mys med nära och kära...

Lyckades sova större delen av hemresan, så det känns förvånansvärt bra. Lite seg bara, men lite soffmys med älsklingen ikväll ska nog råda bot på det också, hihi! ;)
Han har för övrigt gjort det huur fint som helst här i lägenheten! <3 Tack, söta du! :D Städat, nybäddat, vattnat, kylen full och favoritäpplerna i fruktskålen. ;) Whiiiiiiiiiiiii. Lucky me!

Nu ska jag packa upp och fräscha till mig lite.
Sedan blir det nog en tur till Mobilia. Tycker vi förtjänar lite godis och en öl, hihi. ;)
Sen kanske duka... Calle har lovat laga middag då han kommer hem. (Stjärna i hörnet igen, tihi!!). Och så ska han få sina presenter... ;)

Ha det så bra, vi hörs och ses!
Kramar Johanna