2006-06-29

Laddar gärnet inför Robbie Willams på lördag, weeiii! :DDD Fatta jag och Calle ska götta oss, hehe.
Sen åker vi till Malmö och får vår lägenhet! Wiiii! ;))) Ska sova över på flashig luftmadrass, haha. :P

Allt kommer vara renoverat och klart till augusti - fatta gut! Wohoo!
Vi bestämmer, de gör. I like. :P

Jag älskar Calle och livet.... mmm... och en massa fina människor och väskor, haha! ;))

Ledig, weiiii! :D

Mmm... jag har ledigt fram till torsdag klockan 15.00 nu... mmm! :))) Sen är det full rulle ett dygn fram men sen bär det (äntligen, hihi) av mot Göteborg, wohoo! :D

Ska mysa med min prins hela helgen och han ska få se sin julklapp på lördag: Konsert på Ullevi med Robbie Williams! ;)) Längta, längta!

Annat jag längtar ihjäl mig efter är att flytta ihop med just Calle. Citerar Hanna: sambosambosambo! Weeeiii. Inredningstankar och meck så det räcker och blir över, hehe. ;)

Tackade nej till jobb som festivalvärdinna igår... Lite trist men samtidigt hade det inte varit detsamma utan Hanna, och alldeles för stressigt med tanke på att jag vill stå på scen jag med, hihihi. ;) Så nu ska jag njuta optimalt av årets festival - och vara social och kulturell tills jag nästan blir tokig, hihi! För då är väl ändå alla här och på g?? ;)

Åhh... saknar det trådlösa bredbandet här med stans segaste modem... grr... Har en hel del goda foton att publicera och skicka till div. place... hmm. Kanske ta med datorn till götet i helgen... hmm... Har ju ingen cello med mig i varje fall, tihi.

Imorgon blir det till att slappa och förhoppningsvis umgås lite med Soifa. :) Sen ska jag antingen gå på gympa eller body jam... hmm... beror lite på. Sjukt sugen på att shaka what my mama gave me iaf! He!

Vad tusan ligger mina badkläder, sandler och tränigsbralls? Jag vill inte bo i flyttkartonger mer. Jag vill HEM, hem till mig och Calle... mmm... :)))

Idag vill jag vara i Göteborg. Fira fira. Tusen kramar till Per-Henrik som är så duktig så! ;)

PUSS PÅ ALLA!

Guldkväll, trots allt ;)

Johanna är glad nu. Kvällen blev underbar! :)) Som alltid när vi träffas, faktiskt, hihi.
Promenader, grillning, drinkar, fotografering, skratt och prataprataprata... weeiiii. Vi är fan bäst. ;)

Imorgon blir det Lorden (aske baske mig!!) och sedan ska min prins bjuda mig på middag... På rökeriet i Vägga... fy sautan så gött ka! Wohoo! :P Sen tillbaka till louden då ja... Fy hundan så sköj vi ska ha att! :D

b.l.e.k.i.n.g.s.k.a.

På tal om det... undrar om musikhögskolestudenterna tillhör nån nation eller så... hmm... det står ju Lunds Universitet under Musikhögskolan i Malmös logo iaf... hmm... Nån som vet??

Guldkväll, trots allt.
Nu ska jag inte mecka mer. Nu är det andras tur. ;) Nu ska jag chilla och glida och umgås, hehehe. ;)

Och än en gång grattis til Sofia! ;)) Och du, I keep my fingers crossed... wohoo!

- över och ut -

Midsommarafton

Idag är det midsommarafton och mitt livs mest oplanerade sådan...
Planer som ändras hit och dit, folk som ändrar sig hit och dit...
Så nu sitter jag här... jaja.
Synd att det inte är närmare till Karlstad. ;) Eller att jag hade en båt... suck. Yeah yeah... very well. Midsommardagsmys med min pojk imorgon har jag fått ett löfte om i alla all. Mmm...


Mmm.

Trevlig midsommar då ja. :)


Positivt tänkande, ahh! Give me hope, Johanna! ;)

Idag ska jag börja jobba. Blandade känslor! :/ Hoppas dock på det bäst. Och glädjs framför allt åt att det imorgon är dags för årets poolparty, weiii! ;D Fatta gött vi ska ha det, haha! ;))

Gött var det igår med, att umgås med Sofia och Annelie, kolla på fotboll och dricka öl. En sväng till gamla goda Lorden blev det också. Gut!

Killarna som la om vårt tak i somras lägger nu om grannarnas... suck! Det är inte såå gött när Radio Blekinge spelas för heela stan! Grr. Nåja. :/

positivt tänkande, hydén!!!

pöss!!


2006-06-14

Hehe, vi kom inte riktigt till Lindenborgssjön. Men väl till Näsviken där vi mer eller mindre rökte entrecote, drack öl och hade det gött i solen. Vi var inte så många, men vi var naggande goa, hehe. ;) Sedan gick vi hem till mig och spelade kubb natten lång... hihi. Synd bara att jag förde sån otur med mig, hrm! :P Nåja.

Är det fint väder verkar det bli uteserveringen på Ågatan 12 i alla fall... for the record.

När jag kollade brevlådan i morse låg där en liten present till mig. Det var sötsöta Inger och Kerstin som hade lagt en inramad snaprsversion av Do-Re-Mi och ett lycka till i Malmö... åhh, tack!! :D

Har ont i ryggen idag som bara den. Och nacken för att jag säkert har legat helt cp inatt, grr. Gräjt. :/
Jaja, så länge jag inte andas några djupa andetag och inte rör huvudet snabbt så ska det nog gå bra. Hade ju gärna velat ut och springa eller göra någonting efter en veckas slapphet, men inte än då nä. Suck.

Nu ska jag måla lite träiga saker vita tänkte jag. :) Ha det gott.
PUSSPUSS från Johanna

Tisdag 13 juni 2006

... alltså idag, försöker vi dra ihop ett gäng att sticka till Lindenborgssjön.

Vi har sagt att vi träffas utanför Flaggenhuset (mot torget) idag klockan 16.00, för diverse inköp...

Sedan drar vi till sjön alltså, myser, grillar, badar, tar en öl eller två... ja, ni vet.

Vore kul om du kom i alla fall, kära läsare. Hihi. ;) Ta med lite trevliga personer också, vettja!

pussar och kramar! Johanna

Mätt och belåten.

Har precis räknat ihop pengarna efter dagens spelning på stan. Det var givande. 597 kronor (rekord?), ett plektrum och en starköl. Inte illa, inte illa, hehe…

En härlig dag, förutom att jag höll på att frysa ihjäl när solen försvann bakom husen!

 
Efter det var det födelsedagsmiddag hos farmor. Hela tjocka släkten var där, sånär som på Maria. Stackarn var sjuk… men fick i alla fall jordgubbar i doggy bag, haha. ;)

 
Så nu är man mätt och belåten ja, hihi. Gött mos.


Sjung om studentens lyckliga dar!

Jäklar vilken göttig dag det var igår! Allt var perfekt! :))) Aningen bakfull idag dock... haha. Hrm. Nåja, det var det värt. ;) Vackert väder, vackra vänner, vackra studenter... god mat, god dryck... Perfa, som sagt.

Sovit i solen och blivit litta brun har jag också, hihi.

Suger dock att jag är genomförkyld och ska spela/sjunga på stan imorgon i fyra timmar! Ahh! Vill inte! :(( Inte läge att göra bort sig nu när man kommit hem heller... sautan då. Har ju inte sjungit för folk på länge heller... :// Menmen. Hoppas det går bra! Och att jag mår bättre... grr... Very well. Jag lär uppdatera.

Middag hos farmor imorgon också.
Middag med mormor och kusinen idag.

Trött nu.

PUSS

Tillbaka igen

Så var man tillbaka i Karlshamn, min barndomsstad. Känslan av att komma tillbaka till en stad där man känner allt och alla så väl… Den känslan är allt bra lustig. Men so far, so good. Underbart att träffa så många gamla vänner igår var det i alla fall! Mysigt att titta på alla de vackra balparen och superkul att äta och dricka gott med Sara på gamla goda Loch Ness. Till och med engelsmännen och Lena var på plats för att få mig att känna mig som hemma, haha. Nåja, de var där i alla fall och det var trevligt att återse dem.

 
Idag har jag njutit av solen (tills den försvann) och snart är det dags att göra sig i ordning lite. Vi ska till mina sysslingar och mysa lite. Ska bli kul det med, var evigheter sen sist!

 
Calle kommer till stan idag också. Tror dock att han kommer vara i Köpegårda. Men någon dag lär vi ju ses, hehe. Skönt att inte ha honom fyrtio mil bort i alla fall, hihi.

 
Jag är ledig till nästa fredag – fy hundan va skönt, hehe! Njuter… mmm… Puss!

Soffköp och tidsnoja

Sista natten i Göteborg på ett tag... Känns lite tråkigt faktiskt. Å andra sidan ska Calle också till Karlshamn (de närmaste två veckorna iaf), så på så sätt hade jag ju inte velat vara här... Men jag trivs bra här. Kommer nog bli lite trist att lämna staden ändå... även om mycket roligt väntar i Malmö! :)

Har nyss kollat på foton på Lisas nya lägenhet. Oj, va fin den var! Speciellt golvet, hehe. Svart och vitt, rutigt. I like! ;) Sånt golv ska jag också ha någon dag. I köket, eller hallen, eller just badrummet. Finfint är det! :)

Idag bestämde vi oss för vilken soffa vi ska ha - och imorgon beställs den! Weeeiii. Jag är verkligen helt förälskad i den och längtar riktigt tills jag får inviga den med en tupplur. Hehe. Jag är sjukt bra på att sova i soffan jue! :P Eller vad säger du, Simon? Hehe.

Imorgon är det studentbal. Jag kan verkligen inte förstå att det är de små, söta tvåornas tur! Det var ju nyss vi! :/ Ahh... Folk säger att tiden bara går fortare och fortare med åren. Det skrämmer mig aningen. Nu får den faktiskt ta och lugna ner sig lite - inte skynda ännu mer i alla fall! Skulle faktiskt tro att "våra bästa år är nu" - så snälla, låt oss njuta riktigt ordentligt! :)

Weeiii. Inte nog med att det är bal imorgon - vi stora flickor ska ha det gött vi också! ;) Efter vi har kollat och fotat våra minneskort fulla så blir det både mat och dryck. Åh, snälla låt det var göttigt väder! Som idag här! Snälla? :) Vill sitta vid havet, dricka cosmopolitan och kackla med brüdarna... hihihi!

Nu ska jag dock sova... till 08.00 närmare bestämt. Plus snooze då ja... hehe. En stund iaf. ;) Men först, några timmar på min prins arm då ja. I like that, too. ;)))

Fasen var söta människor det finns! Puss på er alla, gamla som unga!

Dagens

1.  "Sovmorgon". :)
2.  Jobb från klockan 08.00. Fick sluta över en timme tidigare. :)
3.  Klippning. Ryck, men sjukt skönt att fixa till min "utväxt"... :)
4.  Gym. En timmes träning på Sats. :)
5.  Kaffe på Eva's Paley :) med Åsa, Tobias, Hans och Kristina. :)
6.  Calle tvättade alla mina kläder. :)
7.  Calle och Simon bjöd på fläskfilé, ris och sås och en smaskig öl. :)
8.  Poker med de två ovanstående pojkarna. Jag var så bra, hahaha! :)
9.  Diverse skojigheter med samma pojkar, hehe. :)

En härlig dag. Blev liksom bara bättre och bättre. Många goda skratt nu på slutet, hehe... ;) Hihi!

Skönt att jag slutar redan 12 imorgon. Sen ska vi mysa, har Calle sagt, och hitta på nåt skoj. Weeiii! :))

I'll be back... ;)

Sjukt trött, men glad ändå!

Vädret ute är inte så lockande... Men vi satsar ändå på picnic i Slottsparken ikväll, sedan kanske en god öl eller två? Hihi. :) Ska bli niiice att (redan) återse några av de gamla godingarna från Ljungskileklassen. ;)

http://video.google.com/videoplay?docid=-1203890201817028530&q=stampa+med+leroy
(Gisela piggar upp mig med lite go gammal stamp, haha!) ;))

Ska helt klart skaffa SATS-kort. Fastnade verkligen får BodyPump igår! Sjukt kul - och det känns verkligen som det är vad jag behöver (för rygg och axlar och allt vad det var...) Weeeiii. När jag kommer tillbaks till Gbg i sommar, då får det bli. Och ett månadskort! Hmpf.


Har fått ännu mer jobbtimmar på First i helgen... Det är verkligen roligt där, men ojoj nu börjar det verkligen kännas att man inte är van att varken stiga upp 04.30 eller jobba... hehe. Men det får gå. Är ju helt ledig i en och en halv vecka sen och då ska jag passa på och njuta av min säng, mammas mat, gott umgänge etc! :D


Sommaren, var är du???


Stolthet och träning...?? hehehe ;))

På söndag kommer jag ha jobbet 8 av de 9 senaste dagarna. Hehe. Nåja, lite stolt kan jag väl få va, hihi? ;) Jag har kul i alla fall och det är gött att tjäna lite egna pengar. I like. :) Dock är det helt ohumant att gå upp 04.30 - flera gånger i veckan dessutom! Pappa, hur klarar du att jobba skift? Ahh... huu. Men en sommar är det helt okej, det tycker jag absolut.
Har dessutom fått en hel del extratimmar denna veckan eftersom folk envisas med att bli sjuka... hm. Krya på er, söta frukostflickor. Och tack för att jag får jobba, hehe. ;P

Så jag får vackert bita ihop på lördag morgon. För jag SKA träffa ett Ljungskilegäng och vi SKA ha det gudagott! ;D Hihi! Får det vara värt en gång. Helt klart. :)

Halv sju ikväll ska jag gå på mitt första träningspass på SATS. BodyPump. Låter livsfarligt. Hehe, hoppas det är kul! Sjuuukt sugen på att "ta tag i mitt liv" och börja gymma/träna! Jag vill, jag vill! Och det är egentligen inte så värst mycket dyrare än dansen skulle ha blivit... hmm... Ska prova på SATS nu i alla fall så får vi se vart det slutar. Men fin form ska det aske baske mig bli! ;) Lite fler ryggmuskler hade inte varit fel... hmm...

Men först så ska jag bära ner lite tomma resväskor i källaren och städa undan här inne lite.
Sen ska jag ladda. För det är allt lite nervigt första passet på ett nytt ställa! Ahh... Give me hope, Johanna!

Köss!