En dag till en annan.

Igår var en såndär riktigt härlig sommardag, på alla sätt och vis...

Det blev en morgonpromenad för min del då jag hade ett ärende att fixa. På vägen hem stannade jag till på Hemköp och handlade färska frallor till mig och Calle. Dessa åt vi under en lugn och skön frukost i burspråket. Sydsvenskan, City och Metro förgyllde måltiden.
Efter det var det lite chill här hemma, innan vi till slut tog lunchmackor med oss och mötte upp Hanna nere vid havet. Där var så skönt! <3 Ingenting att klaga på där inte - kaffe, jordgubbar, bästa sällskapet, sol, vind och vatten... you name it. ;)
Calle blev dock inte jättelångvarig, men jag och Hanna låg kvar, pratade och läste i våra böcker (nu är Larsson slut, buhu). Sen blev det faktiskt en sväng till IKEA, vilket för min del resulterade i lite möbeltassar och en skoförvaring till garderoben som till och med blev bättre än väntat. Heja.
När jag kom hem hade Calle lagat våra punkteringar och vi tog en sväng till Västra Hamnen, där vi promenerade i det helt underbara vädret, njöt av havet och tittade på alla hus... mmm! Vi ångrade lite att vi lämnat plånböckerna hemma, för det såg minst sagt gött ut att sitta där med en kall öl eller ett glas vin... ;) Vi tummade på att vi ska ta oss dit fler gånger i sommar. Med pengar, hehe. :P
Väl hemma för kvällen lagade Calle mat. Mums! Blev kyckling och stekt färskpotatis. Till detta såg vi två filmer: "Vi hade i alla fall tur med vädret igen" och "Changeling". Båda två var bra och det var roligt att se Gustav på film! ;)


Idag verkar bli en såndär riktigt tråkig sommardag, på flera sätt och vis...
Jag var uppe med tuppen (nästan) och lämnade Baci på djursjukhuset. Dags för ny vaccinering och slutligen även kastrering. Blir nog bäst för alla ändå, antar jag. Även om Baciungar skulle ha blivit de fiiinaste! Hihi.
När jag kom hem låg Calle i sängen och skulle snart gå upp. Jag tänkte att jag vilar lite... och vaknade 10.30 igen! Oj. Hihi. Menmen, det är ju lov. ;) Frukost på det och nu är jag här. So far so good. Men nu återstår något tråkigt: fem timmars tvättid och rekoordmycket tvätt! Ahh! :S Här finns även disk att diska och det börjar bli dags att städa. Plus att det fortfarande finns lite saker att fixa sedan flytten. Gahh. Så jag vet ju vad jag ska göra, i alla fall. Men det suger onekligen lite då det är varmt och skönt ute och... ja. Ni förstår. ;) Men det är väl bara att sätta igång, så blir det väl kanske desto skönare att vara ledig imorgon? Förhoppningsvis håller ju vädret i sig! Whii. Me like.

Nej, slutbabblat för min del.
Inget vidare inlägg, men va tusan.

Ha en skön dag.
Mvh Johanna

Schyssta luvor!! ;)

Vill ha! Såg länken till dessa "Headhoods" för ett år sedan, på väg till USA. Nu har jag slutligen tagit mig till hemsidan och ja, jag vill fortfarande ha en headhood med Audrey Hepburn på luvan! :) Kolla in på länken nedan (finns olika motiv):

http://www.headhoods.com/style%20folder/style2.html


Här är det uunderbart sommarväder idag! Det blir en sväng till stranden sen, helt klart. ;)
Idag var jag uppe med tuppen och fixade med lite... Väl klar med detta gick jag till Hemköp och köpte färska frallor. Sen väckte jag Callemannen, och nu har vi precis ätit klart vår långfrukost med goda smörgåsar, kaffe och tidningar... mmm!
Jag älskar sommarlov.

I solen med Salander

Lisbeth Salander. Min nya idol. Och snart har jag läst ut trilogiiin! Åh. Så himla tråkigt. Varför var Larsson tvungen att dö?
Jäkla bra böcker de där "Millenium" i alla fall - läs dem, om du inte redan gjort det!
(De ÄR så bra som alla säger, jag lovar).
Så vi hade lite balkongmys idag; jag, Baci och boken. Solen var underbart skön. Mmm! Äkta sommarlovsfeeling! :)
Mer solmys blev det på Ribban i årets första utegympa - så himla gött! ;)

Just nu sitter jag i vår goa soffa, dricker Marled-te och slökollar lite på Beck på TV4.
Har hyrt filmer, så kanske blir det istället? Jag hyrde för en gångs skull, så det blev lite draman, hehe. Draman och så Gustavs film - den måste vi ju bara se. ;)

Vi trivs för övrigt som fiskar i vattnet här i vår nya lägenhet och dess nya område. Här är så lugnt, skönt och fint. *ta i trä!*
Och lite i taget får vi det fint här i våra 85 m2. :)
Välkommna ni som ännu inte varit här! Och välkomna tillbaka till er som varit här, hihi.
Ska bli gött att få lite tyg och konst att fylla ut med - lite färg och motiv och lite mindre eko... ;)

Nej, nu blir det svårt att följa med herr Beck och lyckas formulera meningar... Men ha det så bra!
Imorgon blir det mer sommarlovsmys, och så är det dags att ta upp övningen och ge två lektioner. Blir gött.

Hilsen!

Uppdatering från Malmöland

Det är söndagen efter Midsommar och jag har haft en alldeles förträfflig helg. :) Midsommar firades i vår nya lägenhet, som nu faktiskt börjar se ut som en bebodd lägenhet, hehe. Det var vi och fyra fina gäster. :) Tack till er! Det var massa mat och massa dryck, sällskapsspel och kubb... med mera. Mycket trevligt, som sagt!
Calle har haft semester i veckan och trots att jag jobbat en del, så har vi hunnit få en hel del gjort här. Lite återstår dock. Så klart. ;)

Nu har jag nyss ätit sillalunch i min ensamhet. Calle är iväg och repar. Jobbat idag, så jag är lite seg. Men i min "ensamhet" kan jag å andra sidan göra precis vad jag känner - och inte känner för - hihi. Det blir nog lite chill nu, sen kanske en promenad eller kanske ännu hellre lite träning? Vore gött! :) Sen lite pill här hemma skulle jag tro. Det är uppehåll och ljummet, men annars inte nåt vidare väder. Celloledigt tänkte jag ha i alla fall en dag till... ;)

Jag önskar er en fortsatt trevlig helg!
JOHANNA

MONACO

Skriver nu nga rader fran Monte-Carlo. Halsar pa morfar och Renate, vilket jag tyckte var en bra och sjalvklar sak grej att gora, nu nar jag anda befann mig i denna delen av Europa. =)
Det har varit akademiskaturne och sista stoppet innan hemresan var Milano; sa morfar och Renate kom dit till konserten och sa akte jag med dem hem igar. =)
Idag har jag legat pa stranden nastan hela dagen - sjuukt nice, hihi! Pa vagen hem stannade jag pa Haagen Dazs uteservering och kopte en helt vansinnigt god glass. Mums! Just nu chillar vi hemma, for att vid 21 ta oss till Cafe de Paris och gora en revival av gardagen: champagne och middag med vilka jag kallar de grekiska pantertanterna. I will leave it like that, hehe. ;)
Turnen har ocksa varit valdans nice, med fantastiska vanner, vackra omgivningar, bussfester, vinprovning, strandpromenad och bussbussbuss - pa gott och ont. Mest gott, tycker jag hihi! Nu luktar bussen tydligen jast avforing dock, sa pa sa vis ar jag glad att jag har annat att lukta pa, haha! :))
Hur som helst ska det bli extreeemt skont att komma hem imorgon! Borta bra, men hemma bast! :)

Nu orkar jag inte klura mer har bland alla konstiga tangenter; men en liten update/avskrivning blev det ju iaf! ;)

Varma kramar***
Johanna