Ljuva tider - nu och då... :)

Kom på mig själv att gå hem med ett leende på läpparna. Det är så skönt när munnen ler och ögonen glittrar lite, sådär alldeles av sig själva. Mmm... Det har varit en härlig dag! :)

Jag är ledig idag och hade första sovmorgonen på en liten evighet. Underbart skönt, måste jag säga. Hihi. Vaknade vid 11.20, gjorde frukost och njöt av den i soffan, framför tv:n - som dessutom visade Julie Andrews. Bra start, bra start, hihi! ;)
Sedan tog jag en lång, varm dusch och åkte in till stan för att träffa Åsa. Steg av bussen och möttes av en underbar sommarvärme! Humöret på topp. :)) Så vi gick en sväng och hamnade till slut på Espresso Houses uteservering på Vasagatan... lovely! Solen strålade och studenterna åkte förbi och gav oss härliga minnen. Åh, vad sugen jag blir på att ta en tidsmaskin och åka tillbaka ganska så exakt ett år! Ljuva tid! :D

Balbild 2005
Jag och Martin P. Studentbalen. Nästan ett år sen nu... mmm... *minns och njuter, hihi*

Det blev en riktigt långfika. Härligt! Latten och samtalen flöt på som bara den, hihi. Och på fredag vankas det fest med en och annan Ljungskilegoding, weeiiii!

Möbler! :D

Weeiii! Nu har jag och Calle (Calle, hehe) köpt en byrå! Åh, den är så fin! Fatta snyggt vi ska ha det, hehe. ;)) Mellanbrunt Malm i sovrummet... Ska bli en säng och sängbord också, så småningom.

Kollade snyggingsoffan på Chilli igår - gotta have it! Jag är kääär. Hihi! :)) Ska bara se till att de har dem kvar när vi flyttar - eller åtminstonde när vi får tillgång till lägenheten...

Så nu meckar vi med byrån. Ojoj, va skoj det ska bli att flytta in! :D
Calle är bara och köper cola, hehe... as always japp.

Mr. Deeds nu då ja. ;) Puss!

Vilken möbel är du?

Testa på:

http://www.ikea.family.ikea.se/ikeaf...p?d=226&a=1455


Själv är jag golvlampan SKYAR (som f.ö. står ca 1,5 m ifrån mig här... hehe).

SKYAR
Golvlampan SKYAR är glad, ambitiös, varm, verbal och social, men också rastlös och melankolisk. Golvlampan besitter ofta en speciell utstrålning och de egenskaper som gör att man inom den här möbelgruppen ofta finner pop- och filmstjärnor och toppolitiker. Tyvärr inser många golvlampor inte sin potential på grund av blyghet och stark självkritik. Ett tips till SKYAR är därför att varva ner och lyssna mer på sig själv, inte bara hasta runt. Utan riktning blir golvlampan SKYAR snabbt vilsen och olycklig (lyssna och lär av tv-stället OBSERVATÖR).

Golvlampor gillar partyn och andra tillställningar där de får utlopp för sina sociala talanger. För golvlampan själv kanske det inte står helt klart men alla runt omkring vet att dessa typer är en centralpunkt. Det ska inte heller stickas under stol med att SKYAR blir smickrade av den uppmärksamhet som de tilldelas.

Kända golvlampor är filmstjärnor som Marilyn Monroe och Will Smith.
img
img
img
Karriär
Golvlampan SKYAR når alltså ofta just till skyarna. Även inte alla SKYAR kan bli Marilyn Monroe har de ett exhibitionistiskt drag och en artistisk ådra, vilket gör att de ofta återfinns i lokalrevyer, dansensembler eller coverband.
img
Relationer
En SKYAR är svårimponerad och varken hallspegeln RISKA eller matbordet NORDEN göre sig besvär. Dessa framstår som tillgjorda, på gränsen till löjliga i en golvlampans ögon. Däremot faller ofta SKYAR för någon med motsatt personlighet, som diskstället GRUNDTAL, bokhyllan BILLY och fåtöljen BARKARBY. Dessa relationer erbjuder den kortvariga spänning och passion som SKYAR ständigt söker. Men på längre sikt leder dessa förhållanden till rastlöshet och dramatiska uppbrott. En varaktig spänning och passion finner däremot SKYAR hos sittkudden PÖSIG. Deras möten leder ofta till kärlek och ibland ända fram till altaret.

Se bild på: http://www.ikea.com/PIAimages/52237_PE152833_S4.jpg

;)

Årets bild? ;)

Årets bild? ;)

Hittade den här bilden... hehe. Den måste vara en av de snyggaste. Först Stina och så jag (och Regina, men hon ser ju söt och normal ut!) i spegeln - vad håller vi på med?! Haha. ;)) På väg till Kiel var vi i alla fall. Hihi! Niiice. ;)) puss

ps. Kan ni, så zooma in. Detaljerna i bilden sätter liksom pricken över i. Sjukt snygga. Haha. Hrm... :P ds.


SommarTider

Äntligen har jag fått jobbtider från både Göteborg och Karlshamn. Känns faktiskt riktigt bra! Kommer bli mer ledig än i fjol (tack!!) men ändå ha en del att göra. Känns helt lagom faktiskt. Kul kul. ;) Sjukt gött att min längsta ledighet från Blekinge passar överens med Robbie Williams-konserten här  på Ullevi! Långhelg i Göteborg, weiii! :DDD (Tackar och bockar).

Guldsommar?
Yeah, det finns sjukt fina potential. ;))

Nu ska jag koka mig en kopp te! Hej!

s.ö.n.d.a.g.

Insåg just att jag kommer behöva åka hemifrån klockan 05.00 nu i veckan... öhh... Borde nog försöka ta igen förlorad sömn... men det är så mycket roligare att vara vaken, ju! Okej, med sovmorgnar, men annars nä... Jag är allt en nattuggla. ;) Och att vila på eftermiddagen, utan någons arm att sova på... Det är inte heller särskilt jättekul. Hmm.

Har nyss pratat med Erika i telefon. Ojoj, vad go hon är! :D Hon kommer vara på Öland i sommar, så gissa om jag ska dit och softa. Hoppas jag får bra arbetstider i Blekinge..!! :/ *hoppashoppas*

Har jobbat idag också. Lika kul som alltid. :) Dock var det ovanligt lugnt, men det flöt på och var allmänt gött... Mamma sms:ade att hon hade satt in pengar till mig. Pengar jag glömt. Det är alltid trevligt med sådana överraskningar, hehe. ;)
Morfar ringde och sa att han skickat en ny väska till mig. Det är alltid trevligt med sådana överraskningar också, hehe. :P He's the man... hihi! :))

Säger högt till mig själv att nej, jag ska inte till Ljungskile imorgon. Känns allt bra konstigt. Hmm...

Guldsommar? I hope... :) pussen

Pragresan i bilder :)

Sandra äter godis

Sandra mumsar i sig lite godis på vägen ner till Prag. Fanns inte mycket annat att göra i bussen, hehe. ;)



Hotel Luna Fortuna. Tja, namnet säger kanske det mesta? Hrm. Nåja, vi bodde in oss och hade kul. ;)



Här inne var vi på konsert med bla cellisten Krystof Lecian. Något av det bästa jag hört! :D



På Karlsbrons ena staty ska man röra vid en bild av en gubbe som trillar av bron... Det sägs ge tur. Sebastian provade...



... Jag, Camila, Emma och Pia provade dock vad som skulle hända om man tog på någon annan staty... hehe. Varför inte en kvinnofot? Haha, sjukt entusiastiska var vi! Hehehe...



... och titta, vi lyckades skapa en ny tjeckisk tradition! Turisterna följde vårt exempel - och en del var väldigt ambitiösa... hehe... och kom inte ens bort till den "riktiga" statyn! Haha! Klart veckans roligaste! ;D
(När vi är 80 år lär hälen - som ger lycka mot fotsvamp, vara glasig och guldig även den, haha!)



Domkyrkan. Sjukt maffig! Finns något mer att säga? :)



Jag, Pia, Camila och Emma mumsar på hemlagad glass. Helt vansinnigt god - speciellt efter vår lilla omväg... hehe. :P



Jo's bar blev vårat stam- och uppsamlingsställe. Sjukt gött ställe. En och annan öl och drink intogs... och bartendern/servitrisen var klart den trevligaste tjecken! ;) (Sandra, Sebastian, jag, Anna och Christina).



En av Prags smalaste trappor hade till och med trafikljus, haha, kul kul!;)



Efter fem heldagar i Prag var vi alla hyfsat möra och goa. Petter och Love var lugna som aldrig förr... ;)

Ja, det var allt, gott folk! Har fler bilder om så önskas... Besök även Camilas fotosida! http://30kr.mine.nu

2006-05-27

Efter klassresa i Prag, avslutningsvecka i skolan och diverse flyttlass är jag gaaanska så trött... puh!!
Än så länge känns det dock bara som en vanlig helg. Man umgås och jobbar och övar lite för lite. Typ.

Idag är det lördag och både jag och Calle har jobbat. Calle jobbar faktiskt fortfarande. Vi passade på att äta lunch tillsammans idag. Det var supermysigt. Jag "hämtade upp" honom på jobbet och så gick vi och köpte oss en varsin baguette och satte oss på en parkbänk och myste. Mmm, hihi, definitivt sådant jag kan vänja mig vid! Åh, det är verkligen kul att gå till jobbet och jobba här... Och verkligen helt underbart att vara och bo med Calle.., Tycker dock att det känns lite jobbigt att vi kommer ses så pass lite första delen av sommaren. Det är klart att jag kommer vara i Blekinge en hel del nu. Ska jobba där med... Underbart att få hänga med sina gamla polare, men tråkigt att vara så många mil från sin prins... :(
Har gått en massa ärenden idag också. Det var trevligt att gå på stan och känna det som om man hade all tid i världen. Handlade på Hemköp och kände mig riktigt vuxen när jag för första gången i mitt liv köpt potatis! (Förutom om mamma sagt åt mig liksom...). Hehe. Kryss i taket. Ikväll ska jag laga seriösmat. ;)

Ögonlocken är tunga och jag funderar starkt på att vila en stund. Ska packa upp resterande här också.

puss

Kapitel Ljungskile folkhögskola: slut

Vad konstigt det här känns... Lite i taget inser jag att det här är slut nu. Inser att det är helt slut och aldrig kommer bli likadant igen... Jag kan inte mer än vara tacksam och glad för det som varit, men usch vad det känns tråkigt att åka ifrån vännerna... :( Never be the same again...

Vi har fikat hela dagen idag och avslutningen i Gruntvigsalen var traditionsenlig, med Den blomstertid nu kommer, för långa tal och hela baletten. Yep.

Klockan sex ikväll ska cellokvartetten VINOCELLI spela ihop för sista gången. Nä, inte sista. Men sista gången här och nu... Kommer sakna dem, det har varit gött med kvartett, helt klart. :)



Frågan är hur det blir i sommar... Blekingevistelsen är något av ett luddigt frågetecken. Jobba eller inte? Spela och sjunga, men var och när och hur? Hmm... Nåja, det löser sig. Jag tar en dag i taget. Det får bli en sådan sommar. En sommar i kappsäck. En härlig sommar, ska det bli. Mmm..! ;)

Mamma och pappa kommer upp hit i natt någon gång. Imorgon blir det till att flytta. Grejer ska till Göteborg och Karlshamn. Pappa ska fylla år. Hihi.

( Imorgon flyttar jag och Calle ihop! :DDD )



"Hejdåovich"!
=)

Sista dagen idag

Sitter i biblioteket efter min sista frukost här i skolans matsal. Som elev åtminstonde. Det är sjukt soft att bara dra på sig en tjocktröja och gå ner i pyjamasbyxorna till en färdiglagad frukost och nybryggt kaffe. Nya tag nu, egen lägenhet snart ju. Ojoj, alla dessa olika känslor och tankar man har... Ska snart ge upp datorn och sätta mig i Västkustsalen och läsa GP. Kulturdelen i alla fall, hehe. ;) Bläddra igen resten.
Klockan 10 är det kaffe i matsalen och klockan 11 vårat sista "gemsam". Ska sjunga med kören men ojoj vad jag inte har någon röst. Fööör lite sömn! Festade dock inte igår. Efter att cellisterna kollat på film åt jag kvällsmat och gick och övade i Sommargården. Det var underbart. Nästan tomt där och jag bara spelade och sjöng för att det var kul, det jag kände för. Lekte med Dvorak och Elgar, men inte minst med den trumpet jag fick låna av Olof! Haha. Det var sjukt länge sedan, märkte jag. När jag väl listat ut alla greppen var jag så trött att det bara blev en skala eller två, haha. Gräjt. No ambis, nej nej. :) Hihi!
Sedan tog jag en lång, varm dusch och gick ner för att kolla läget i Skar. Verkar som om de flesta hade mått som jag... och ganska snart gick jag, Stina och Daniel upp till Sandra och Hanna och mös. Niiice och alldeles lagom ansträngande. :)

Sista dagen.

ps. Ja, Camila, jag kommer sakna dig. :) ds.

Öhh...

Hade det inte varit för att jag måste städa klart mitt rum idag hade jag aldrig gått upp... öhh. Gårdagen var sjukt rolig, men den satte ju helt klart lite spår efter sig... hrm. Jaja, inte så farligt. Men i kombination med sjukt lite sömn sedan en vecka tillbaka... not very gött mos. Bläh. Äsch, vila kan man göra i graven! ;)

Idag vankas sista lektionen. Körövning inför morgondagens avslutning. Känns konstigt. Blandade känslor. Mest konstigt, tror jag. Hmm.
Sen i eftermiddag verkar det som om cellisterna äntligen ska samlas och kolla på film. :P Gött.

Men först ska jag alltså städa... suck! De ska seriöst inspektera mitt rum halv tre idag. Och det är ju inte direkt läge att goofa... (haha) så det är väl bara att sätta igång då ja. Bläh. Och boka sista tvättiden...

Jag kommer sakna en och annan goding här.

Pragbilder

Nedan följer lite foton från resan. Dock är de inte så "bra". Tagna med mobilen min. Men fler bilder kommer. Tagna med kameran, hehe. Enjoy! ;) Puss!

Avenyn i Prag

Avenyn i Prag

Vackert... :) Dock är det ju helt klart kontrasternas land. Ena gatan underbart vacker, nästa fallfärdig... :/

Den astronomiska klockan

Den astronomiska klockan

Den astronomiska klockan. Mannen som gjorde den lär ha fått ögonen utstuckna, så att han inte skulle kunna göra något liknande. So they say... Vacker är den i alla fall. Och skojig när den ringer... hehe. ;)

Sandra, Marlene, Christina, Anna och Sanna

Sandra, Marlene, Christina, Anna och Sanna

En regnig eftermiddag roade vi oss med att gå på tortyrmuseum och dricka en och annan öl. Här är det dock uppehåll och vi väntar på att den astronomiska klockan ska slå sex. :)

Jag och Sandra - the room mates

Jag och Sandra - the room mates

Jag och Sandra som roade oss kungligt och till och med hade likadana pyjamasar, haha! I bakgrunden ses Christina leka med sin ellepelletelefon... ;)

Tillbaka i Sverige :)

Hallå, gott folk!

Hemma igen efter en vecka i Prag. Det har varit helt underbart! Men ojoj så skönt att komma hem... Nu ska bara Calle komma hem (från jobbet) också, så är lyckan total, tihi! ;)

Klassresor är världs.

Vi kom hem vid halv elva i förmiddags och sen dess har jag duschat varmt och länge, fikat med Nicole på Vallgatan och varit på Chilli och köpt ett rött paraply. Spelade en liten stund också nu när jag kom hem, men jag har inga noter här... och ögonen är så trötta att de knappt orkar titta! Ska nog sova lite nu...

Härliga klasskompisar
Kultur

Vackra byggnader
God och billig öl
God och billig mat
Shopping

Musik
Konserter

Jazzklubbar
Mys

Promenader

Listan över veckans underbara saker kan göras lååång. ;)
Kommer med all säkerhet att skriva mer.
Tänkte lägga upp liten foton här också...

Nu tror jag dock att jag ska sova en liten stund.
I väntan på min prins...

;)


Nästa: Prag!

Weeiii, imorgon bär det av till Prag med mina kära klasskamerader! ;D

Ska bli superskoj, även om det känns lite lustigt att vara så långt från Calle... Har jag ju inte varit sedan jag och Hannapanna var i Österriket, hehe! Men det går säkert bra. Massa skoj ska vi ha, hihi! ;)

Sitter och kollar på Wallander nu... myser massor, hihi, tänk att min prins är hos mig såhär en lördagskväll! :) God, I löööv him!!! :D

Nu ska vi forsätta kolla. Calle har fått sin cola. Hehehe.

Imorgon mot Praget alltså. Jag hör av mig. Ha det så bra!
PUSS o KRAM!

Johanna

Hyddans helg :P

God morgon! Sitter här i Calles säng och funderar starkt på att anstränga mig till att sova lite till. Bara en liten stund. Fingrarna fungerar, men jag orkar knappt se vad jag skriver, hehe. Lite trött kanske.:P

Konserten med Den Gamle Blau gick bra igår. Kommer sakna att spela med dem... Det är annorlunda och roligt. Hoppas vi får nån spelning i sommar, var ju tal om Varberg och lite så..! :))

Idag har jag en del att göra... men egentligen inte. Jag ska varken jobba eller dansa denna helg. Tokigt. Jag är med andra ord helt ledig. Hehe, dock har jag ju redan bokat in ett och annat... ;)

Ska till SATS, lämna cellon till Pohl, träffa Sophia och gå på genrepet till Aurora... mmm! Och så lite annat grejs som ska göras. Inget jobbigt, blir nog bara skoj. Skönt, helt klart. Mmm... :)

Finfin känsla att komma till lägenheten och ha Calle där igår kväll - och tanken på att det faktiskt kommer fortsätta vara så nu är ju helt oslagbar. Världs, to quote good old Linus, hehe! ;)

Snart sommar, tjoho! Och student i Karlshamn, då en och annan goding går ut, kul kul! Ojoj, vad jag längtar. Sen hänga här och jobba... mmm... Pepp på att, weeiii! Hihi! PUSS!

Livet blir så mycket bättre bara solen skiner... mmm...

m.i.x.e.d.

Har packat ner en massa i mitt rum nu... Ser ganska så tomt och tråkigt ut. Konstig känsla, faktiskt. Blev lite sentimental en stund igår när jag satt och skrev vid mitt skrivbord med fönstret öppet och in strömmade varma vindar och balkanmusik... mmm... :) Sånt kommer jag missa. Fett. Och alla godingar... fasen vad tomt det kommer blir, insåg jag ändå. Undrar hur det kommer bli... Även om jag just nu längtar massamassa efter att bo ihop med Calle, så har jag haft det bra här och det kommer ju aldrig bli detsamma igen... Aldrig samma människor... hmm... Lite sentimental som sagt ja, hehe.

Ikväll är det konsert, som sagt, och sen åker jag in till Göteborg. Hihi, tänk att Calle numera kommer vara hemma på kvällarna! I liiike, tjoho! ;)))

Prag på söndag - längtar, weeiii! Känns som en schyst klass att åka iväg med... massa timmar i buss... hehe... hrm. :P

Väntar på post. Kom, kom! :D
Hyreskontrakt, IKEA-katalog och post från morfar borde komma snart...
Nu vill jag inte vänta mer, nu vill jag ha min post! Tihi! ;)

Very well... Borde fixa klart allt nu: Duscha, packa, öva...
Yep.

pussen, kramen
hej!

Sista SKOL-dagen... :/

Idag är jag jättetrött. Dålig sömn och intensiva dagar verkar ta ut sin rätt... Men så är det också sista dagen med lektioner här, så jag står ut. Helt galet vad fort tiden har gått... Känns ju som om jag nyss började här!

Imorgon har Den Gamle Blau spelning på muséet i Uddevalla och på fredag åker jag till Göteborg. På söndag går bussen till Prag och sen blir vi borta till nästa lördag... och sen slutar vi på onsdagen! Sjuuukt. Men ändå ganska gött, måste jag säga. Det underbara vädret har gjort mig sjukt pepp på sommar! ;)

Så ä di. Köss!

Dansshow, konserter och soooool! :D

Det är sommarvärme och jag njuter gärnet i min prickiga klänning. :)))

Mamma och pappa är här i Göteborg på besök. Dansshow nu i eftermiddag, på Möllan, klockan 15.00 och 16.30.

Har varit på promenad och hälsat på Jens. Hihihi! ;)

Calle jobbar på Teknikmagasinet... Första riktiga dagen, eeey. ;)

Äta ute på Avenyn innan det är dags att åka till skolan, planeras att göras nu ikväll. Sen skola alltså. Konsert med Vinocello (vår cellokvartett) imorgon och på tisdag (i Uddevalla) och så den beryktade Mozartkonserten på tisdag kväll... hehe. Ska nog bli bra. Kul att få stå på scen och ge konsert igen! Too long ago... Så ja, besök till tisdag med andra ord. He. :P

Sjukt glad jag blir av solen. Sjukt glad jag blir av tanken på musikhögskolan och min alldeles egna (och Calles då ja, såklart, hehe) lägenhet! Weeiii! :D

Haha, jag har egen dammsugare! Asgött. Värsta Ferarrin! Hehehe. :P Röööd och fiiin. I like. :)))

Ja då var det väl dags att ta mitt pick och pack och dra mig några kilometer söderut. Hehe. Johanna dansa street. Premiär jue! Haha. Ja vi får väl se hur det går... Skönt att man inte känner så många - och att man har sommarlov sen, haha! :P Gräjt.

Galet. Bara två veckor kvar av skolan. Sjuuukt. Prag om en vecka. ;)) Lär ju bli hyvens. Tihi!

Nej, iväg nu då. Alldeles strax. Puh. Ahh.
OVER AND OUT!

2006-05-05

Sitter ensam i lägenheten. Hade kunnat åka in till Haga och bätza lite med Erika och hennes klasskompisar, men tröttheten är övervägande... puh! Har sovit jättedåligt den senaste veckan - men nu borde jag väl ändå sova gott, när allt verkligen har löst sig? :) Jag hoppas. Vi ska käka frukost tillsammans imorgon istället, myspys!

Calle jobbar och Simon vet jag inte riktigt var han gör. Är hos en broder kanske? Hmm. Very well. Lite skönt att vara själv en stund också. Jag och min popcornskål, hehe... :P

Dansen gick sådär idag. Var trött och okoncentrerad. Repet inför söndagens show gick dock helt okej, så det ska nog lösa sig. Ska bli kul att stå på scen igen. :) Var alldeles för länge sedan sist...
Sen är det fyra konserter i veckan som kommer, så det känns skoj. Mamma och pappa kommer upp imorgon och stannar till tisdag. Kul kul. Sen bär det av till Prag nästa söndag! ;D

Har redan börjat drömma mig bort... Inredning... Möbler... IKEA... åhh! Fatta gött det ska bli, tjohooo! :P

F.ö. vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Äta lite till på mina popcorn och kolla lite mer på tv kanske. Sen hoppas på en riktigt god natts sömn... mmm...

So lucky... hihihi! :D

FLAX!!!

Jag fick lägenheten!!! Detta är helt sjukt underbart! Och de kommer renovera upp allt, och vi bestämmer hur! Weeeiii! Tänk skillnaden från förra veckans depp, till de här två senaste dagarna! Weeii! :D

Idag har Malmberg varit här hos oss. Gött som fasen, haha. Fatta man saknat honom och hans oslagbara kommentarer och... ljud, hehe! Grillning imorgon, med föräldrarna mina. :))) Myyys. Så underbara väder, keep going! ;) Har spelat frisbee och ätit glass i solen idag. Mmm! :))

Terminens sista dansklass ikväll och så blir det till att träffa Erika. Sjuuukt gött det med, hihi! (sistnämnda, hehe) ;)
Men what to do nu när dansen är över? Hehe, jo jag ska ju gymma nästa vecka. Var med i en tävling om ett årskort på SATS. Vann inget, men de ringde mig och nu ska jag komma dit nästa vecka och gratisträna iaf. Göööött. Hihi! ;)

Med en liten gnutta flax... whit a little bit of luck! (Eller en maxat skulle jag säga, haha, wiiii!) * TACK!!! *

g.l.a.d.a.s.t! ;D


Höjdardag igår! :D

Igår kan mycket väl ha varit mitt livs bästa dag. Hehe. Helt klart en av de bästa, i alla fall! :)))

Kom in på rätt program (igen..!! hehe), fick i princip klart att jag får lägenheten (wii!) *ta i trä*, solen var så varm att man gick ute i t-shirt, träffade Erika, Niklas och Sandra, åt och drack gott på avenyn, såg steppshowen Jeerk på Trädgårn, fyndade ett sött linne, kollade på en snygg soffa, Calle var ledig... åhhh!!!

En helt underbar dag. :D

Nu är jag dock lite seg... Hade gärna sovit mer, men jag kan bara inte! Det är så ljust! Ahh! Visserligen bra när man ska upp - mindre roligt när man vill sova ut...

Får se vad det blir av denna dagen. Umgås med Erika på något sätt vill jag ju i alla fall, tihi. ;) Kanske följa med till Operan eller Liseberg? Hmm... Dansa ikväll också. Genrep imorgon. Show på söndag. Hrm. :P

Bye for now!

JAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG HAR TAGIT GULD!!! :D (to quote Rebbs, my love, tihi).

Fatta att de ringde från Musikhögskolan - och jag får komma in på MLKk ändå! Jag är såå glad! Fick tillbaka (hehe) min plats tack vare att den som fick den tackade nej... Weeeiiii!!! ÄNTLIGEN kan jag slappna av - och FIIIRA!!! Tjohoo!!!

Pussar och kramar till en sjukt glad Johanna, hihi! ;)))

Don't stop me, 'cause I'm having a good time... tralalalalaa!!!!

Weeiiii - fortsätt hålla tummar och tår, tack! :D

Var i Malmö igår och kollade på lägenhet. Jag blev kär! Snälla, låt mig få den! Åhh... och nyss ringde mamma och sa att jag står först i kö (!) - så håll tummen! :D Den är verkligen perfekt på alla sätt och vis. :) Visst, nedgången, men tydligen renoverar de upp den till mig/oss - och det verkar till och med som vi får bestämma hur vi vill ha det, med färger och allt!

Läget är helt perfekt, precis vid Mobilia köpcenter, bank och post och bara en pyttebit från skolan! :D
Den är på 55 kvm men kändes väldigt stor - ljus och luftig, med stort kök och kaklat badrum... åhh, jag vill! ;)))

Så nu hoppas jag stenhårt på det här - och lika stenhårt på att skolan löser sig på det sätt jag vill och önskar... åhh, fatta livet hade varit perfekt då!!

Mår iaf mycket bättre nu än för en vecka sedan. Solen lyser och hoppet håller glädjen på topp! :))
Dessutom förgyller fina personer min vardag - med närvaro, mail och samtal... love ya!! Erika är i Göteborg nu och idag kommer även Sandra och Niklas upp. I helgen kommer mamma och pappa och Malmberg. Hehe, värsta ketchupeffekten på besök jue, haha! Asgött! ;)

Så nu ska jag gå och öva och packa det jag behöver, så får vi se när jag dra mig in åt stan igen... hihi!

Fasen va gött! Hoppashoppas! :DDD

Solen lyser, himlen är blå, vad det är skönt att leva då... tralalalalaaa! ;D

Solen lyser, himlen är blå... :)

Weiii, Johanna är glad idag. Cellolektion och kvartettspel med Larsa, hopp om lösning med skolan och hopp om en tvåa får mig att le. :))
  Har ju haft lite ups and downs den senaste veckan... men idag känns det bra. *TA I TRÄ!!!* Huu, vågar knappt säga mer, för rädslan över ett nytt bakslag. Eller två!! Suck... Snälla, snälla, kan dessa två önskningar inte slå in? Allt hade blivit så hiiimla mycket lättare, bättre och roligare då! :) Snälla?? *ler sött* Hihi.

Ska åka till Malmö en snabbvisit imorgon och kolla på lägenhet. Kuuul. Vi har 33,33% chans att få den - så håll tummar och tår, allt vad det går! Hihi! Den verkar ju så perfekt det bara kan vara, nära skolan och allt... åhh...

Sen har jag mailat med hon som har hand om skolan också... Jag ska höra av mig i slutet av veckan. Håll allt vad ni kan hålla gällande detta också, är ni söta! Hihi! ;)

Jag hoppas vid min skapare att drömmar inte går i kras bara för att man skriver eller säger dem högt!?

Allt händer av en anledning sa du, celloguden, tihi. Jag håller med. Tack. :)

Nu ska jag tillbaka till tvättstugan och sedan vidare till rep med cellokvartetten. Kul kul. (Sistnämnda!) Hihi.

Åhh, det är så mycket roligare att vara glad och positiv! :D
Keep your fingers crossed, som sagt...

- lever på lyckan -

pussen

Bäckebol

Nu har jag och Calle varit i Bäckebol, på IKEA och Elgiganten. Alltid lika kul med förstnämnda! :D
Blev ännu mer röda saker, hihi! En spargris, ett durkslag, spagetti/sallads-bestick, ett litermått och en såndär spatel. Och så lite sommarservetter. ;)
Måste helt enkelt få en egen lägenhet - med riktigt kök, hehe. NU! :P

Åhh... Hannapanna är tillbaka i Sverige! :D Saknar mina tjejjor en massa - hoppas de kan ta sig hit allihopa i sommar... Så invaderar vi Avenyn, dricker cosmos och shoppar loss, hihi! ;) Vem vågar banga? :P

Fick mail från hon som försöka hjälpa mig få rätsida på skolmecket i Malmö. Fan, jag blir så jädrans lack på mig själv bara jag tänker på det! Gahh! Snälla, kan det inte bara lösa sig? Kan inte alla reserver tacka nej till exempel? SNÄLLA?! Åhh... bajs. (För att använda ett moget men å så passande ord).

Nu ska jag beundra dagens fynd och leta efter lite mer lyor. Kanske. Hihi. Och myyysa. :)))

puss haj

Får jag ta med vad jag vill i doggy bag kanske? *ler sött*

Sitter här i mysbyxor och slasklinne och äter müsli, chattar med roliga människor och undrar vad jag ska göra av min dag...

Gårdagen blev mycket lyckad. Tyvärr missade vi Chalmerseleverna, men vi mötte i alla fall alla som varit och kollat på dem, hehe, när vi var på väg till Farellis. Mmm. Hade en supermysig kväll. Åt gott och drack gott. Sen är det ju alltid kul att se folk man känner som jobbar... haha. :P Åhh... fatta jag kommer sakna Avenyn, och allt vad det innebär, i Malmö! Ahh! Får man ta med i doggy bag? Tihi. ;)

Hmm... vad man ska göra idag då ja... Vi pratade lite om IKEA... och om att träna... Blir väl iaf att jag åker tillbaka till skolan ikväll. Rep med tangogänget och så är det tidiga repetitioner imorgon, inför nästa veckas Mozartkonserter. Och så på onsdag kommer Larsa till oss, wii! Lektioner både individuellt och med kvartetten - skojskoj! :)) He's the man, som sagt. Får man ta med honom också tro? :P

----------


Näe... det kändes inte alls som att fira igår. Bara mysa. :) Är fortfarande ledsen på mig själv, och det lär jag nog vara tills den dag jag verkligen får gå det jag vill... och egentligen kom in på!! Gahh! Så kom det där bakslaget i den enorma lyckan ändå... gräjt... suck.


----------


Auf Wiedersehen, my darlings! :)