Roger Waters made my day.

Det har varit en riktigt långhelg, och den har varit helt kalas. :) Åkte i fredags till Stockholm för att träffa mamma och pappa och gå på konsert: Roger Waters (från Pink Floyd) spelade med sitt band på Globen! :) Och det var så himla bra! Som att lyssna på skivan, fast live, och nästan ännu bättre pga allt som hörde showen till. Tack! :)
  Sen blev det ju lite shopping också. Kinaskor är ju alltid ett måste, denna gången blev de vinröda. Samt ett par bruna till Josefin. ;) Utöver det en skrivbok från Indiska, strumpor, lite smått och gott och så ett linne som Calle ska få betala. Hade nämligen ett nästan likadant innan. Innan Calle tvättade och tumlade det. Nu ser det mer ut som en bh..!!

Imorgon börjar skolan igen, men lugnare än på mycket länge. Väldans skönt det. Haft riktigt ont i magen sista tiden... bläh. Men nu är det liksom "bara" betinget kvar, uppsatsen är klar och ska lämnas in imorgon!
Sen är det ju Valborg också. Det betyder fest. Imorgon hos Jossan med hur många som helst, av allt att döma. Blir nog väldans trevligt, tror jag. Calle och jag ska äta thaimat också... mys! :) Mellan min cellolektion och vår gemensamma cellolektion. Bach, Bach, Bach... ahhh. Håll tummar och tår. ;)

Hej hopp!
:) 

Torsdag 26 april 2007

Jag börjar bli dålig på att uppdatera min blogg. Skyller på sjukt mycket att göra. Blir nog bättre efter måndag...

Sitter och äter gröt med världens nacksmärtor. Måste ha legat helt vansinnigt konstigt i natt! Samtidigt som jag hade helt sjuka drömmar, utspelade i ett Monaco mer likt Elmo eller nån annan liten by... jaja.

Massor att göra klart idag - för imorgon bär det av mot Estocolmo! Whiii! Ska dit med mor och far och gå på konsert med Rodger Waters (från Pink Floyd)! Wuhuu! :D Ska även träffa Eric, vilket ska bli väldans trevligt. :)
Snaart bud på att åka upp till götet och hänga lite med diverse godingar där. OCH återvända till Sthlm och umgås med alla där! Det börjar bli en del nu, hihi... Och idag kommer sökningsresultatentill dem som sökt musikhögskolan - ahh, nervös jag med juh, hihi! Håller tummar och tår för mina nära och kära. *very excited* ;)

Stackars mamma som skulle till Haag råkade ut för strejken och fastnade i Stockholm istället... utan väskor. :(

Nej, nu måste jag sätta fart. Satslära klockan 09.00! Fy fasen för Jossan och mig... haha! :P

PUSS HEJ!

Skratt & tårar

Äntligen har jag börjat med min uppsats! Känns skönt. Bit by bit... Tills måndag ska den va klar.

Nu sitter jag och dricker te och kollar på Desperate Housewifes.

Har precis insett att jag är en av Borats toppvänner, haha. Jag och Miss April... :S Haha.
(
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=71088399) *fniss*

Helgen var bra, men väldigt annorlunda. Wieneraftonskonserter. Man har gjort dem många gånger, men aldrig någonsin utan Lasse. Och han fattades. Även om Ulf skötte sig bra så... Lördagens konsert blev den svåraste jag någonsin varit med om. Tårfyllda ögon och ofokuserad var nog ett faktum hos många... På söndagen spelade vi dock riktigt bra. :) Då tror jag Lasse satt nöjd på sitt moln och log och nickade när vi spelade Kaizer-Waltz...... :)

Har pratat med både Eric och Erika idag. Helt klart på tiden! Eric ska jag träffa på fredag :) och snart är det dags för en date med min pingla! Aj löv you gajs! :)))

*puss  på alla*

Tillbaka till vanliga livet igen.

Back in business. Känns riktigt bra efter många veckor med alla möjliga sorters projekt. Nu är det mer eller mindre som vanligt igen. Färre lektioner, vilket är väldigt skönt. Får man en chans att återhämta sig och öva desto mer. :)

Ikväll var det orkester och jag är sjukt pepp på att åka till Portugal nu alltså! Whiii. :) Kommer bli kalas, tror jag.
Inte så tokigt att börja sommaren med en fin "portugisbränna" heller, hade ju suttit fint, hehe. :P

Nån som är i Karlshamn i helgen och vill gå på Wienerkonsert? (Jag har en fribiljett).

Idag somnade jag i övningsrummet. Över pianot. Då är man trött. Hehe. Men det var riktigt gött faktiskt, bortsett från de röda märkerna jag fick på armar och ansikte, hehe. En liten powernap borde man unna sig då och då, hihi! ;)

Imorgon fyller en massa människor år. En massa som jag känner. GRATTIS TILL ER!!! :D


Naj, nu är det dags för mig att borsta mina bissingar... Sen ska jag nog sova lite i soffan, hehe. Feeeeeling! ;)

Ciaociao!


Nostalgi.

Nostalgi. Från folkislivet. Från musik annan än vad som kan kallas "klassisk". SÅÅÅ HIIIMLA SKÖÖÖNT!!!

Jag är nyss hemkommen från spelningen på Fridhems folkhögskola. Det var Alex Darland, tillsammans med sina musiker (Jens och Magnus - trevligt att träffas! och Sandra och Staffan och så jag). Så himla kul att det var så många andra kända ansikten där! Allt från karlshamnsfolk till spelman på taket-medspelare och jobbarkompisar från Götlaborg! Roligt! :)) Fasen vad gött att se alla igen! Och fyy fasen vad gött att spela nåt "annat". Det blir så jäkla massa klassisk musik på musikhögskolan. Visserligen älskar jag det också, men jag märkte verkligen idag hur mycket jag saknar allt annat! Åhh... Allt! (Utom dansband, hehe). Gav allt en framtidspepp också, fler dörrar att öppna... Åhhh, Alex tack för en kalaaaskväll! Det var PRECIS vad jag behövde! Hade det hur gött som helst. ;)

Anar att jag skriver hur klöddrigt som helst (är klöddrigt ens ett ord??), så... så god natt, helt enkelt, hihi.

Pussis!

Vad gör man inte för musiken?

Sjukt intensiv vecka det här. Men vad gör man inte för konsten och musiken? ;)
Smasket håller en på skolan till 22 varje kväll, men i eftermiddag ska jag inte dit, utan till Fridhems folkhögskola och spela med alltid lika braiga Alex Darland med vänner! :) Ska bli jätteroligt! :) Whiiii.

Smask är för övrigt också riktigt roligt. Helt otroligt vad folk är seriösa i det oseriösa! *applåd till dem* Nu är Slagthuset utsålt så det lär bli världens röj på lördag, med glitter och glam, tonartshöjningar, gästartist, dans, musik och sedan fest hela natten. Ser jag också fram emot, hihi. ;)

Puss och hej.
Över och ut.

Annandag påsk.

Det blev en glad påsk. :)
Fylld av nära och kära, mat, godis, mys och chill... Niiice. Dock har jag varit, och är än, förkyld... suck. :S *hosthost*

Massa roligt, mys med våra familjer, fest med tusen kändisar hos Krille, goda viner, garderobstömning och nu idag shopping till balkongen... mumma! :) Nu får gärna solen komma tillbaka bara, så blommorna håller sig fina och jag blir av med min sjuka.

Men först är det Prison Break. Hoppas de klarar ut sina problem snart!

puss hej*

Glad påsk!

I natt när vi kom hem från Kuskowskys spelning (bra ni var!!) i Lund, bestämde jag och Calle oss för att det var dags att ge varandra våra påskägg. Hihi. Calle som alltid tjatat om att han aldrig fått nåt stort ägg, blev tyst och tacksam för all framtid, haha. Han fick med andra ord det vänstra ägget här nedan, fyllt med uppåt en 3 kg godis, hihi! ;) Det var han värd. :) Jag å andra sidan fick nog mitt livs sötaste påskägg, med Nalle Puh och hans vänner, fyllt med choklad, skum och fugde... mumma! :) Undrar dock varför han la ner geléhallon och annat rött godis... hehe. Jaja. ;) Hjärtanen var gulliga iaf. ;)

image68 

Idag har jag en lista på femtusen saker jag måste hinna göra. Som att måla ägg, öva, dammsuga och lämna katten till grannen... Tur att jag har hela dagen på mig. :) Men jag måste börja nu. Så hej då och GLAD PÅSK!!!


Vårbal!

I lördags hade vi konsert med Malmö Akademiska Orkester, följt av bal inkl. kören och våra respektive.
Det var väldans nice. Konserten gick bra och bal borde man helt klart gå på oftare! :))
Här kommer lite bilder från kvällen:

V?rbal1
Så här såg jag vi ut, jag och min karl.

   
Champagne på Rådhustrappan & Johannes och Jannike

   
Jag och Calle & Jannike i sin festblåsa


Puss