Så var nästan 2009 slut..!

Året 2009 börjar lida mot sitt slut och som alltid vid årssluten så infinner sig viss ångest och ett stygn av ledsamhet i mig. Jag vet inte varför det alltid är så, allt som oftast är det ju bra år. Kanske just därför det är tråkigt att de tar slut?
Men man kan ju inte göra någonting som helst åt detta fenomen så det är ju bara att gilla läget och se framåt. Kan dock inte låta bli att förundras över att det är tio (!!!) år sedan vi firade Milleniumskiftet! Helt galet, haha.
Livet rullar med andra ord på och 2009 har varit ett bra år. Fullt av underbara människor och roliga händelser. <3
Än är det dock inte slut och sista tiden ska spenderas tillsammans med min prins och två av våra favoriter. :)
-
Ikväll var jag på Johans 30årsöverraskningsfest. Alltid lika roligt med surprisepartyn! ;) Mysig tillställning och kul att få träffa gamla och nya vänner. Tror Johan var nöjd han också - inte minst med den Romresa han kan se fram emot i vår. ;) Bra jobbat, Mägs!
-
Jag är tillbaka i Malmö och det är väldigt skönt. Var hemma ovanligt länge för att vara mig, hehe, vilket också var skönt. Men nu är det gött att vara tillbaka. Även om jag snart ska iväg igen..! :P Både hit och dit faktiskt, hihi. Mer om detta längre fram. ;)
Nu ska jag styra upp saker här och försöka strukturera upp morgondagen lite.
Har jag inte vägarna förbi denna sida då så önskar jag er alla ett GOTT NYTT ÅR!!!
Kramar
***
Johanna

GOD JUL!



God Jul
önskar
JOHANNA


***

Idag är det julafton. Jag hänger inte riktigt med i svängarna känner jag, men den är uppenbarligen här! Tomten var snäll och hade lämnat en bok i julstrumpan. :) Till mamma och pappa hade han lämnat saffransskorpor och Schweizernötschoklad, hihi. Tack tomten! ;)

Nu finns ingenting planerat förrän klockan 15.15. Då ska jag och mamma vara i kyrkan för att sjunga och spela där på julbönen klockan 16.00. Det är tradition och väldigt mysigt. Och nej, det är ju inte riktigt jul utan det. Sen hör det till att stanna till och lyssna lite på Scoutkåren när de spelar på torget, för att sedan gå hem och fira med nära och kära. (Då någongång kommer även Calle att dyka upp, tjoho!)

Så då finns det väl bara en sak till att skriva här denna dag:
Ha en riktigt god och mysig jul!!!
<3


Himhimma!

Hej!
Skriver från mammas och pappas datorn (eller ska jag skriva burk?). Den börjar efter mångt och mycket få upp värmen och farten någorlunda, men hej och hå vilken tid den tar på sig. Hehe. :P Men vad gör man inte för att reka lite skidåkning och slippa ta tag i den där maaassiva högen av papper, filmer, skräp och teckningar från mina 23 år som ligger därinne i mitt fina flickrum som en jobbig påminnelse om att jag måste dra mitt strå till stacken här i röjandet... Det har f.ö. blivit väldans fint här! Gästrummet och mitt rum har fått sig rejäla ansiktslyft och mysfaktorn är på topp. Endast en pojke fattas mig. Det är december och det känns. Som alltid går vi omvarandra till förbannelse då... Han jobbar från morgon till kväll och jag fyller ut det som inte varit skola med spelningar hit och dit - allt som oftast självklart på de få tider som han råkar vara ledig... Men sånt är livet i handels- och musikvärlden. Det är bara att gilla läget. Går ganska bra, men nu när jag väl är ledig hade jag ju gärna haft honom här också... Men men, man kan ju inte både ha kakan och äta av den, som det så käckt heter.
-
Nåt som däremot känns fint är att det är så snöigt och vackert där ute! <3 Mmm! Hade nog min vackraste tågresa hit idag faktiskt. Både Skåne och Blekinge glänste i sina vinterskrudar... Hoppashoppas att det får vara så länge! :)
-
Idag har jag spelat på begravning och hängt lite med far min. Snart borde nog även mamma komma hem och jag hoppashoppas hon lagar nåt gott till middag! :) (Nej, man visste inte hur bra man hade det när man bodde hemma).
Sen ska jag prata med Erika! Whii! Vi är i samma landskap och framför allt samma land, hurra. Vilket innebär att vi ringer gratis... hehehe... Ännu en bra sak med att vara hemma. ;) Får se om det kanske kan bli nån mer klarhet över nyår? Hoppashoppas det också. :)
-
Nej, men om jag skulle börja sortera lite nu ändå. Som med allt annat jobbigt är det ju lika bra att ta tag i det så snart man kan och få det gjort. Så kan jag mysa i soffan och lägga julklapparna under granen sen... :) Tihi!
***
JULKRAMAR // JOHANNA

Snön ligger vit på taken...

Jag ÄLSKAR snö. Hade mer än gärna haft den under hela vinterhalvåret! <3 Så mysigt att den är här. Jag blir så lyckling, lugn, glad och pigg. Mmm! Viva la schee! ;)
För övrigt så rullar julkonsertsprojektveckan på. (Långt ord, hehe, puh). Konsert på söndag. Sen är det lov..!
Lov och lov... spelar både på måndag och julafton och så gäller det ju att råöva julläxan om man nu ska ta sig ledigt några dagar sen med någorlunda gott samvete... :P Gött ska det bli i alla fall. Och soligt, I hope. Tänkte på det under repet idag, att min hud liksom skiftar i rosa och ljusblått... en härlig kombo, oh yeah! :P
Men förutom den bleka vinterpälsen så är det ganska så bra med Hyddan. :) Julen är ju här, whiihi. Och vi myser på bäst vi kan här i stugan. Har bakat en massor, pyntat och lackat och lyssnat på julskiva efter julskiva... tihi! Jag ÄLSKAR julen också. ;)
"Du kommer att bli en så bra mamma", sa Calle till mig när jag som bäst höll på att klä vår gran. Det värmde gott i vår då ganska svala lägenhet (men nu är den varm, hurra! hihi). En pysselmamma lär jag ju bli i alla fall... hehe! :P
Imorgon väntas mastodontrep med skolan, så jag ska strax gå och lägga mig.
Så god natt och god jul, gott folk.
Sov sött!
<3
// Johanna

Julmys

Efter ännu en helg totalfylld av spelningar tog jag mig ledigt idag och har spenderat större delen av dagen med Hannapanna. Vi har haft det så mysigt så - myst i våra lägenheter med kaffe och te, besökt IKEA, gjort nejkliksapelsiner och så avslutade jag dagen med att köpa en gran! :) Så ikväll ska det pyntas! Mmmm.
Mysdag. :)
-
Helgen var väldigt trevligt - lördag med Banankvartetten och söndag med Vindla. Massor av jul- och luciamusik, massor med bil/buss/tåg/taxiturer, intressanta musikupplevelser (kan man kalla det så kanske..? hehe) och en hel drös med trevliga människor. :) Och som pricken över i fick jag åka hem till mamma och pappa där inte bara de väntade, utan även kusin, morbror och efterlängtade morfar! :) Whiii! Mammas mat, lussekatter och nyrenoverade rum gjorde ju inte saken sämre... ;)
Myshelg. :)
-
Imorgon drar skolans julkonsertprojekt igång. Det ska bli mys. Verkar vara ett aningens lökigt program, men det ska nog gå bra, hihi. Konsert på söndag kl 16 om ni har lust att lyssna! :)
-
Nu ska jag fixa i vår lya och göra plats för herr Gran. Han väntar på värmen där ute på balkongen...
Kram hej!
// JOHANNA

HEJ!

Kanske att den extremt välfyllda veckan har förlängts och varar denna vecka ut, men nu är i alla fall orkesterkonserterna och framför allt betinget avklarat, vilket känns s.k.ö.n.t.!! :)
Jag är nöjd och glad, vilket känns extremt gött.
Fyra spelningar i helgen, men tar mig spelledigt idag (och igår) eftersom jag tycks ha överanstängt min vänsterhand en aning... :S Detta ger å andra sidan mig tid att göra sånt som jag verkligen inte hunnit ta tag i tidigare - boka klipptid, hänga med kompisar, handla julklappar...
Ida sov hos mig natten till igår (efter mycket trevlig kvartettfest) och kom att stanna till kvällen - en supergo dag fylld av mys på stan och pyssel i lägenheten - I like! :)
Så nu när jag andas igen kanske jag kan bli både flitigare på att höra av mig till nära och kära och skriva lite här... ;)
Tills vi hörs igen får ni ha det BRA!
Kramar // Johanna <3
-
Här följer en fantastiskt go bild från Bad Gastein (gissa om jag/vi längtar dit!):


Sinnessjukt välfyllda veckan pågår*

Så var den här, årets mest välfyllda vecka! Det är cellolektioner och gemensamma lektioner, det är instudering och andra lektioner. Det är fyra julkonserter med akademiska, en högmässa, ett brunchgig á 3 timmar och sist min inte minst: beting.
PUH!
Kör på och fokuserar och försöker att inte känna efter för mycket eller klaga för mycket.. Lättare sagt än gjort, hehe!
På onsdag är det dock "över" och ojoj så gött det ska bli med julkonsertsprojektvecka efter det! =) Mmm!
-
Har ni inget att göra kan ni gärna dyka in på några av helgens alla konserter, vetja!
www.mah.se/musik innehåller nog det mesta gällande julkonserterna
Brunchgiget är på Rica Hotel mellan 12-15 på lördag.
Högmässan i St. Johannes.
-
Nu somnar jag snart här i soffan... :P
Ha en skön kväll och en trevlig helg!
Kram Johanna***

Fem år av kärlek <3

Den 26/11 hade jag och Calle varit tillsammans i fem år. <3
Värt att fira, tyckte vi och åkte till Köpenhamn och spenderade ett mysigt dygn med stadsmys, hotellmys, shopping, museum, god mat och god dryck och finfint sällskap i form av Erika och Lars.
Här står vi på centralen i Köpenhamn, på väg tillbaka efter vårt mysdyg. :)
*****
Den 26:e föddes också lilla Felicia! Mitt första kusinbarn. :)