Höstmys

Idag cyklade jag och Josefin. Massor. Det var underbart höstväder, även om solen avvek och det allt blev lite kyligt. Mös och pratade, hade med oss kaffe och frukt som vi njöt av på en bänk nere vid havet. Mmm! HÄRLIGT, stavas det. :) Sen en liten sväng in i värmen på Mobilia, lite koll här och där och så scones på Espresso House. Mmm, igen! Eftermiddagen har jag tillbringat stundom med cellon, stundom med katten och med datorn. Högst avslappnande.
  Längtar inte desto mindre till morgondagen! :) Då ska jag, Jossan och Nika över till Köpenhamn och leva loppan. ;) Eller åtminstonde, njuta maximalt och ha det allmänt gött. Längtar! :))
  Sen på fredag kommer mor och far och stannar i helgen. Ska bli mys det med.
Konsert på lördag - hjärtligt välkomna!! Malmö Akademiska Kör och Orkester, med solister och Björn Ranelid, ger "Adagio" klockan 19.30 i St. Pauli. Blir nog smörigt och gött, tror jag. ;) Kom, kom, kom! Ynka 50 riksdaler för studenter och pensionärer, och så en hundring för de vanliga vuxna...

Ta hand om er, fina vänner.
Saknar och älskar er. :)

/ Johannanas

---

Förkyld. Sörvel. Snörvel. Bläh.
Tur att jag lyckades byta bort dagens jobbpass! Inte så käckt med snoriga frukostvärdinnor, va? :S Hehe. Usch.
Istället ska jag ta det lugnt och försöka kurera mig, pyssla och musicera. :))

heeeej
host

*reklampaus*

Kollar på "Prison Break" med samma hatkärlek som alltid. Så bra, men så långt! Alla serier borde sluta på topp och inte tjata ut till förbannelse...

Idag drog vår turné igång. So far so good. Även om sjätteklassarna var lite svårflörtade.. Nåja, de lär sig förhoppningsvis. Roligt i varje fall. Och ena läraren tyckte ju vi skulle bli musikalartister och inte vad vi utbildar oss till... hehe. Jaja, blir nog bra, vad framtiden än har att erbjuda. ;)

Helgen var UNDERBAR! Massa god mat, extremt chill, shopping, massa mys, massa snickesnack och så lite mys med lilla fina Ebba... Tack Adam för en välbehövlig go helg. :)

Turné i ytterligare tre dagar nu, sen självstudievecka. Konserter med Akademiska nästa helg - välkomna!! :) I Malmö på lördag och i Köpenhamn på söndag. Blir nog smörigt och fint, hehe.

Nu är pausen slut. Åter till fängelset.
Tjohej!


Brunett!

Ja, så är det! Efter 21 år som blondin vågade jag mig på annat och såhär blev resultatet:

              

              

Hey, Mr. Producer!

Sorterat smycken och skooor och diggat musikaler hela kvällen. Fy fasen va gött! :D

Åhh... jag vill sjunga, dansa och stå på scen!
Sovrummet får duga så länge... tihi. ;)

Fikade med Stina idag, förresten. Väldans trevligt det med! :)

Men nu: SOVA!


do I hear the people sing? jodå! multum. mmmmm! :))

*Blondy says goodnight*

Det har varit en lång dag idag. Kom till skolan strax efter klockan 07 och lämnade den strax innan klockan 22... I eftermiddags hann jag dock med en härlig fika med Annelie. :) Tack, darling. Övat, planerat projekt och stått i baren med festkommitén är annars vad som hänt.

Imorgon och på fredag är så gott som oplanerade och ojoj, så gött det ska bli! :)) Öva och sen bara vara. NICE! :)
Fika med Stina imorgon och lyssna på lite polers på fredag kväll, annars inget, nej. Wuhuu! :P

Godast för tillfället:
nybakat bröd (vi klämmer en limpa om dan, haha)

En sak till jag skulle vilja ha:
högtalare (till när man gigar...)


Kan inte riktigt släppa tanken på hur många fantastiskt fina och roliga människor som hela tiden finns i min omgivning (nära och långt bort!). Tusen kramar till er! Love ya tons. Pusselipuss! Nu ska jag snart sova...

Tisdag

Öhh... skulle lätt somna här i soffan, om jag tillät mig själv. Men nej, tio minuter till sen måste jag cykla till orkestern. Det är alltid roligt, men oj vad jag längtar efter en kväll här i soffan utan några som helst saker att göra! Högst sällsynta nuförtiden, hehe... Imorgon ska jag "jobba" i baren på en konsert på skolan men SEN är det torsdag och kalendern är TOM, sånär som på en fika med Stina - men det är ju enbart trevligt! :) Det och öva, annars ska jag höstmysa så det står härliga till, hihi! ;)

Tillbaka i verkligheten igen efter en skön helg i Karlshamn. Tog det visserligen lugnt där, men en hemmakväll här i min egna lilla lya, det var allt ett tag sen. Men men, den som väntar på nåt gott... ;)

Usch, känns bara som om jag "klagar" här på bloggen nuförtiden. När jag väl skriver. Sorry. Livet leker ju f.ö.! :))

Nu är det dags att dra på sig ytterkläderna.
Mys. ;)

Pussen hej!

:)

Helgen var underbar. Spelningen gick bra, sånär som på ett mystiskt borttappat reverb... ;) För övrigt bara mys. :)
  Stannar i Karlshamn tills imorgon bitti, så idag övar jag och njuter av ledighet och miljöombyte. :)
Funderar på att klura ut hur jag ska lyckas få ner äpplena som sitter ungefär hur högt som helst i vårt vackra Gravensteinträd. De är ju så goda! :) Ska öva lite till nu, sen gå en promenad. Underbart höstvädret och jag har saknat min plats nere vid havet! Min. Mmm. Nåja, men nästan. ;) Fotografera lite med kanske. Åh, vad jag skulle vilja ha en digital systemkamera! Mycket man vill... hehe. På önskelistan för tillfället står bland annat:

* digital systemkamera
* skrivare
* symaskin

Plus att min lilla cello har ett och annat som måste fixas... Nya strängar och stall, till exempel. Åh!

Nu är bussbiljetter och teaterbiljetter fixade till nästa helg. Helhelg med Adam i Göteborg! :)
Var såå länge sen det var bara vi som hittade på nåt. Så länge sen vi hittade på nåt över huvud taget... Längtar! :)
Ska se "Romeo och Julia" på lördagen. Molle är ju med! ;)

Ja, det var nog det.
Yep.
Allt och ingenting.
Så känns mitt liv.
Eller?

Solen lyser och jag är glad.
Det finns så många fina människor i mitt liv att jag bara måste vara glad.
That's it.
Nu tillbaks till cellon. Max. ;)

Kramen hej!
Johanna

Bland kanelbullar och rosettkvartett

Jag och Calle sitter vid varsin dator (han med körkortsteori och jag med... inget fullt så meningsfullt, nä) och mumsar i oss kanelbullar. Det är ju Kanelbullens Dag idag - så man måste ju faktiskt! ;) Finns det inga fler gottedagar? Typ Kladdkakans Dag? Eller Alla Småkakors Afton? :))

Livet här fortsätter och behöver jag säga att det ska bli SKÖNT att åka hemhem till mor och far imorgon? För det ska det. Spelning på lördag, som sagt här förut, men också chill och miljöombyte - efterlängtat! Inte för att jag ogillar det här, men det ska bara bli skönt, helt klart. Mmm.

Ska snart iväg och repa med kvartetten, men innan dess borde jag kanske packa, så att jag slipper det sen ikväll. Kan ju hända att vi får hålla på ett tag... hrm... hehe. ;)

Hörs och ses.
Över och ut.

Flytta hit och flytta dit!

Kom hem från skolan för en stund sen och har sedan dess hunnit krama lite på min karl och äta en kanelbulle. :)) Dubbel lycka, hehe. ;)

Orkester ikväll. Roligt, men jag känner mig trött och skulle gärna dega i soffan... meeen, inte nu. Inte denna veckan, men nästa! :) Inga lektioner så då ska det övas och slappas multum! :P

Jannike och Johannes ska flytta in i samma hus som oss! Fast längan som går mot den andra vägen, liksom. Whii!
  Och Staffan ska nog flytta in i Jannikes gamla lägenhet, kuuul! OCH det faktum att han är här för att plugga, skulle ju kunna bidra till att Erika så småningom också dyker upp här i söder... åhh! Trippellycka, hehe! ;)
  *keep my fingers crossed* tihi

Ska greja lite inför lördagens spelning på KULTURNATTEN I KARLSHAMN (18.00 på Smedjan, Lokstallarna) nu.
Men jag återkommer.
Sooner or later.

tjaaa :)