2006-08-31

Sitter med en kaffe och tallrik med jordgubbsyoghurt och crunchy och väntar på de nedrans lådorna och luckorna! Halv åtta skulle de komma... Jag hade gärna sovit lite till... hmm. Jaja, får intensivvila i helgen, hehe.

Jag börjar klockan 9 idag (också). Gospel i tre timmar. Vi körde med komp igår och det kan nog bli riktigt bra!! :D Måste bara kolla upp om ickeelever får komma... och kolla hur jag ska göra med mitt dubbelbokade schma! Varför ska alltid jag råka ut för sånt, hehe? Jaja, det löser sig. Och förhoppningsvis löser sig resten av schemat också idag. Cello, sång, piano och satslära ska läggas. Hehe, och alla skolans elever schemalägger samtidigt... ehhh.... jag anar kaos..! Hehe. Very well.
Utöver det var det biblioteksgenomgång och så vankas det te hemma hos Jannike.

Calle och jag klarar sambolivet fint, tycker jag. Lite tjafs ibland men det behövs lite sånt också. Liiite. Igår gav vi varandra presenter. Båda hade handlat men ovetandes om varandra. Hihi. Så sött så, hehe. Jag hade hittat snapsglas till Calle, med Gamle Dansk-text. ;) Och av Calle fick jag Backpacker 3!!! Jag har letat jättelänge och så hittade han den, 3-pack och weiiii vad jag blev glad! Mer presenter åt folket. Då blir man glad. Haha. ;) Jaja.

Nu kommer luckorna snart! Jippie!! De ringde att de var på väg... hade inte hittat oss pga att namnet nere i den där glasbehållaren på väggen inte är bytt. Men nu vet de. Hoppas de är fiiina! :D

Nu ska jag fixa matlåda. Skyndaskynda. ;))

pusspusspuss

Rrroligt, men trött är jag!

Det är inte nån direkt mjukstart här inte... Vi går mellan ca 9-17 varje dag, med scheman fullspäckade av information, föreläsningar och repetitioner inför fredagens konsert.
Till sistnämnda är jag med i gospelgruppen. VI SJUNGER AFRIKANSK GOSPEL PÅ FRANSKA!!! Och passen är ca 4 timmar långa... Öhh... Och allt lärs in på gehör/bara med text... Jobbigt! Men skoj, ja. :) Fast i skrivande stund är jag allt bra trött. Alla nya intryck tröttar, helt klart. Minns bara hur det var på Ljungskile förra året, hur trött man var då... och då var det ändå världens chill jämfört med detta, haha!
Men det är kanske bra att vi redan nu får se att det kommer krävas en del av oss? Hmm...
I skrivande stund längtar jag till helgen. Även om den ser ganska fullspäckad ut... :/ Åhh! Jag vill va pigg!!!

Det var roligt igår också i alla fall. Långlunchen spenderade jag och Jannike här hemma hos Calle, trevligt trevligt. Johanna var också här en sväng igår och lånade borren... Sen grejade vi lite här på kvällen, men som sagt blir man ganska så trött... Vill bli klar här nu! Helgen? Sure hope so... Imorgon kommer iaf våra luckor och efterlängtade lådor till köket! :D

Nu måste jag borsta tänderna och gå till skolan.

[Musikerergonomi, studiehjälp, studentkårsinfo och gospelrep).]

pussen hejje!

Nu vankas andra skoldagen... :))

Sitter vid vårt barbord och tittar ut på vår lönn. På nåt sätt har det alltid varit så: köksbord och utsikt över en stör lönn. Det känns fint. Som förr fast ändå inte.
Nu har mitt kaffe runnit ner och det är dags för frukost. Hittade dock inte kaffemåttet så vi får väl se hur det blev..! Snälla ring och säg att ni kommer med våra köksluckor och - framför allt - kökslådor idag!!!

*testar kaffet*

Ja det var kanske lite starkt... men å andra sidan är det bättre än för svagt och tänk vad lite mjölk kan göra! ;)
F.ö. kostar kaffet på skolan 8 kr. Lagom pris, tycker jag, hehe. :) Dyrare, men ojoj så gott, kaffe hittar man på Espresso House här mitt över gatan. I lööööv it! Calle och jag har börjat med en "tradition" och jag hoppas hoppas att den ska hålla i sig. På helgen köper vi nämligen frukost - nybakade frallor och så kaffe från Espresso House. Sjuuukt gott! :D Jaa, till och med Calle dricker kaffe! Jag fick honom att testa mocha latte och visst gick den ner... Ja, två gånger nu. :)) Det är den vägen vi alla går, haha... ;))


Idag är gårdagens sköna sommarväder borta. Åter är himlen grå och jag måste komma ihåg att ta med mig mitt paraply när jag går. Det tog förresten 15 minuter för mig att gå till skolan igår - i lugn takt och med en cello på ryggen. (Så det tar nog 10 min eg... hihi).
Idag vankas det brandinformation hela förmiddagen och sen har vi två timmars lunch. Då tänkte jag gå hem. Spara lite pengar och hinna greja lite här. ;) Sedan på eftermiddagen börjar vår musikundervisning! Vi kommer jobba i tre grupper och det hela avslutas med konsert på fredag kväll, följt av fest. Vår grupp ska sjunga gopsel, wuhu! Hoppas hoppas att det blir gräjt (för vi har ganksa många timmars rep, haha)! :)

Nu är frukosten snart uppäten så jag får väl diska, göra mig i ordning och "packa skolväskan" näst. ;)

Ha en übergöttig dag, gott folk! I'll try... ;))
pussen hej!

Musikhögskolestudent.

Så var man då musikhögskolestudnet. Orden känns riktigt bra. Och om jag inte misstar mig och gissar helt galet, så ska detta nog bli riktigt bra också. :)

Idag hade vi samling klockan 10.00. Vi fick information om lite olika saker och efter det var sjukhälsan där och föreläste. Det var intressant men lokalen var uppenbart inte gjord för tal (utan för musik kanske? hehe)... Lite svårt att höra, så jag erkänner att min koncentration var sådär. Föreläsningen följdes av musikerergonomi. Det var väldigt basics, men man behöver ständig påminnelse, så det var bra. Ser fram emot fler lektioner i det! Ser fram emot att försöka fixa min rygg och mina axlar!! Sen var det fotografering till dörrkorten och matrikeln (David hade rätt. Ingen blir någonsin snygg där. Haha.).
Sen var det lunch och jag åt kycklingbaguette och drack kaffe. Mums! :P
Efter lunch fick vi information om datorerna och lite så... och biblioteket... och sedan var det avslutande information klassvis. Vi fick alltså info om IE. ;)

I min klass är vi 16 eller 17... varav 7 (tror jag) har klassisk inriktning. Mig själv inkluderad. Klassen verkar go', liksom alla andra jag träffat idag! Framför allt har jag hängt med tre tjejer. Jannike, Johanna och Karin. De verkar hur göttiga som helst! Wuhu! Precis en sån start jag önskade... ;) Jannike går i min klass och Johanna och Karin läser till klasslärare. Så vi kommer väl iaf läsa pedagogiken ihop, kul kul! Dessutom bor vi alla inom en radie av typ 200 meter, haha! Niiice.

Det kommer nog inte direkt bli en dans på rosor, insåg jag idag. Men jag insåg också att jag är på rätt väg. Det är musik jag vill - och ska - ägna mitt liv åt. Det känns väldigt snajsigt, vill jag lova. ;) Hihi!

Här hemma börjar det bli mer och mer färdigt. Några smålådor med meck kvar, fortfarande en köksstol kvar att montera upp haha, och en väska kvar med kläder... Det behövs uppenbarligen mer förvaringsställen! Men vi tänkte sticka till IKEA nästa gång mina föräldrar kommer hit, så ska nog det mesta lösa sig i alla fall. :)

Nu borde jag nog satsa på att gå och lägga mig. Det är alltid sjukt påfrestande att börja nya skolor etc... Går åt så mycket energi på dagarna att man blir helt död juh! Och så ska man orka greja här också... Bäst att försöka sova lite i alla fall. För det är aske baske mig en intensiv introvecka de har fixat åt oss: går 9-17 varje dag!! Kommer nog aldrig ha mer schemalagt, haha! Men men... det blir nog bra. ;)

pussar och kramar och varma hälsningar till er alla // johanna - musikhögskolestudent :PPP haha!! ;)))

:spännande:

Jag går och tror att jag bara är här tillfälligt och snart ska åka hem till Smörslottsgatan igen... men så är det ju inte. Och det är faktiskt riiiktigt skönt att numera bo på ett ställe. (Det var la ett tag sen sist, haha).

Idag har vi kommit lite mer i ordning och stället börjar likna ett rikigt hem. Det kommer nog bli fett nice här, faktiskt. ;) LCD-tv, surroundljudsmeck och diskställ inhandlades idag, så nu är här riktigt hemtrevligt, hihi.

Det är helt vansinnigt att jag börjar på musikhögskolan imorgon. Det var bra länge sedan min mage var såhär fylld av fjärilar. Jag har knappt ens någon aning om vad som väntar mig... och det är en hyfsat läskig känsla! Men jag hoppas och tror att det blir något jag verkligen kommer trivas med. Det är ju lite av min grej, tihi, och något jag alltid varit lite sugen på... One way or another. ;) Spännande, är nog ordet. :)

Sen är jag helt sjukt laddad på att träffa Lisa och Rebecka! Fatta mysiga höstkvällar jag vill spendera med dem! :)) Dricka te och njuta... vara nära varandra igen... mmm... I like! ;) Längtar tills vi ses.

Bara några lådor kvar nu. Någon kanske. En. Dock är det fylld med småpryttlar, så det blir till att mecka en stund med den. Men det får nog vänta tills imorgon. En köksstol kvar också, och hyllan i köket, liksom två lampor. Sen är det visserligen några saker till som måste köpas, men det kommer, det kommer. Vi är på god väg och det känns fint som snus. Nu är det dock dags att greja lite till här, innan det är dags för nattens skönhetssömn... :P

ciao!

Flytt, kapitel 2

Nu är vi i Malmö. Nu bor vi i Malmö. Tokigt, tihi. Men det ska nog bli bra. ;) Njuter av att pyssla i lägenheten... :)

Har dock varit helt vansinnigt seg idag. Sov ca 2 timmar efter en relativt berusad natt, haha. Fan Nicole och Malmberg - ni äääger! Wuhu! ;))
Började vi tretiden hos Nicole. Hon fyllde år och bjöd på kafferep. Fett nice, hehe. Kaffe, äppelkaka, likör och vin... Mumma! :P Sen drog vi in till stan och Malmbergs lägenhet. Åt värsta goda baguetterna, ostar, druvor, och mer vin, hihi.
Efter det tog vi en sväng till Tobias och Hans och sen åkte vi till nåt ställe i Gamlestaden, där Stefan nollades tillsammans med de andra på Balettakademien... Sen drog vi in till stan igen och träffade Calle och hans TM-kompisar på Bryggeriet. Fatta goda killar!! ;)) Pasta på 7eleven och en annorlunda färd hem... ;)
Med andra ord: en underbar avslutande kväll på ett underbart år som göteborgare! :)))

Kommer sakna allt och alla i Göteborg, det vet jag, men är nu sjukt laddad inför kommande år! Helt vansinnigt att lilla jag börjar musikhögskolan dagen efter imorgon! Ahh! Förväntansfull, glad och nöjd med lägenhet, sambo, vänner... :))
Med andra ord: sugen på att se vad det här leder till! Weeeiiiiii.

Nej nu är det dags att kolla om vi kan få igång telefonen, hihi.

Pussar och kramar, över och ut!

ps. Annelie, du är så göttig. Tack för visiten. Längtar redan till januari, hihi! ;)) puss igen! ds.

Auf Wiedersehen, Göteborg! (Du stadt meine traüme... hihi).

Jag är helt vansinnigt trött idag. Har packat, städat, grejat och tvättat ganska sent och ganska många dagar i rad nu..! Nu är det dock bara lite kvar att göra här - tack och lov, hehe. När det är klart ska jag posta paket till min farbror, träna och fixa en grej och sedan ska jag på kafferep till Nicole, som fyller 20 idag! GRATTIS, sweetie! ;) Sen blir det nog kalas hela natten lång... Dra hem till Malmberg & co och laga mat, festa och helt enkelt njuta av sista natten som göteborgare. ;)

Sätta igång nu då ja, så jag hinner. Puh!!

* pussar och kramar - hörs när vi kommit ner till malmö! *



ps. Jädras Teresia... men det är inte sista gången jag är här. ;) Och du är välkommen till Malmö! ;) En revival på operahelgen kanske, hihi? Har tänkt på dig en massa gånger i sommar... kram!!! ds.

2006-08-24

För andra dagen i rad väcks jag av Calles alarm. Det kanske inte låter som världens jobbigaste grej, och klockan är ju faktiskt nio, men det äär sjuukt jobbigt! Grrr. För Calle har en sjukt irriterande alarmsignal och så ställer han den typ en timme innan han ska upp och ligger sedan och snoozar - vilket betyder att man väcks av denna signal huur många gånger som helst! Ahh! Grrr. Very well, could be worse... eller?!

;)

Passar på att välkomna min sötenos ERIKA (
http://erikalowerot.blogg.se) till denna värld av bloggar, hehe. Ska bli gött att bli lite updated, hihi. ;) Sautan, jag sauknar dig, hjärtat!! Men nu i höst ska vi nog kunna träffas lite oftare, don't you think? :))

(Oj, nu började det ösregna!)

hej så länge!

Weeiii! Insikt! Eureka! Wuhu! :D (Livet är fullt av möjligheter).

Men åhh... :)) "Även" om jag går IE kan jag ju fortsätta plugga musik även efter det, slog det mig för cirka en minut sedan. Det känns helt fantastiskt! Jag har inte funderat så mycket på högskolan, men jag måste säga att denna insikt känns hiimla bra. Visst kan jag vara "färdig" om 4,5 år om jag så vill. Men det behöver jag å andra sidan inte om jag inte vill. Wuhu! Livet är fullt av möjligheter. Kanske hela livet. I sure hope so.... weeiiii. Åh, vilken bra start på dagen det blev. Hihi! :P

Så glad att så många av mina vänner är laddade och trvis och mår bra! ;)

Idag ska jag till Frist Hotel G och säga hejdå. Känns allt bra lustigt.
Träna på SATS och öva cello ska jag också. Kanske tvätta. Kanske köpa arkivbox och/eller gästbok och/eller göra extranycklar... mmm. Dags att börja storstädningen här också. Calle börajar bli lite nervös över att vi inte ska hinna. Klart vi gör. ;))

Kan knappt fatta att jag är korthårig. Haha. Jag är ju verkligen det också, och lockig som bara den! Hihi! Men det är rikgit roligt och jag är pepp på mina nya diadem och spännen och tofsar som inhandlades igår, hehe! ;) (Varje gång man klipper sig mååste man ju handla hårgrejs, hehehe!)

Nu vill jag ha mer yoghurt.
PUSS HEJ!

Tvättäkta krulltott - igen, hihi!



Hej gott folk! Nu har jag klippt mig - igen, hihi! Har inte varit så här korthårig sedan jag var fyra! Haha! ;)
Hihi, är nöjd och glad i alla fall. Lite kul att testa nåt nytt... och ja, lite läskigt kanske, tihi! :P
Så nu är man en tvättäkta krulltott - igen! Tihi!

pussen hej!

Jag och Calle i Monaco

Hej hej!
Här följer lite bilder från min och Calles semester:

Jag och Calle i Monaco
Jag och Calle med Monte-Carlo bakom oss.


Monaco
Monte-Carlos hamn. Bilden är tagen uppifrån Monaco Ville (gamla stan), strax efter vi varit på "fiskmuseet".

Calle framför Casinot
Calle framför det välkända casinot. (Nej, vi var inte där, hehe. Man måste vara 21).

Beachen
Här skymtas stranden... mmm... Tyvärr var det stundtals mycket maneter, men utöver det var där helt underbart! En och annan timme tillbringades där, hihi... ;)



Några av alla fiskarna vi såg på museet som grundats av Jaque Cousteau.

Hemresan
Nöjda och glada efter en härlig semester! ;D

pusspusspuss


Tillbaka i Göteborg. Sista veckan nu.

Calle och jag är tillbaka i Göteborg efter fem dygns semester i Monaco. Det har varit heeelt underbart! Ska skriva mer och lägga upp bilder, lovar. ;)) Underbart att få komma tillbaka, njuta, träffa morfar och Renate, gamla och nya ansikten, sola och bada och ha det gött som bara den, wuhu hihi! :D

Nu har vi delat en pizza och toblerone. TV-kvällen fortsätter. Jag återkommer. ;)

pusspuss // Johanna :)

2006-08-13

Erika ringde mig och vi pratade hela vägen från Sats till Apoteket, och sedan från Apoteket till Östra Sjukhusets hållplats. Det är ändå ett tag. Hela Calles lunch i alla fall, hehe. ;)
Snäckan, vad jag älskar och saknar dig! Soulmate... På ett sätt ganska så skönt att vi aldrig bott i samma stad. På så sätt har man inte behövt "vänja sig" vid att vara ifrån varandra. Det har liksom alltid varit så. Och vi har ta mig tusan alltid varit bra på att hålla kontakten. Båda två. (Och det är jag väldans glad över)!
*pussar och kramar*

Idag kommer Calles pappa och syster upp. Per-Olof ska få köra släp imorgon. ;) Så idag ska det sista tvättas och det sista packas. Puh!! Vill packa UPP nu jue! Jaja, får ju börja med det imorgon iaf. Hihi!
*längtar*

Okej. Ingen ro i kroppen just nu. Hörrrrs, bubbye!

Ännu ett kapitel av mitt liv ner i kartonger

Nu regnar det här. Igen. Det har varit världens mest omväxlande väder här den senaste veckan, känns det som. Men å andra sidan är det faktiskt ganska så skönt att kunna vara inne utan något som helst dåligt samvete. Och inne behöver jag vara denna helg. Jobbar förmiddagarna och utöver det måste allt packas - både till Malmö och Monaco. Och tvättas. Och städas. Och lite till... =) Men jag njuter när jag går omkring här och pillar och lyssnar på musik. Har alltid uppskattat att vara ensam hemma, så länge jag kan minnas. Så skönt att bara få vara, allt på sina egna krav. Och så skönt när någon man tycker väldigt mycket om sedan kommer hem till en. Hem till sig. Hem till oss... =)

Jag har skjutit upp flytten från Göteborg mentalt ganska ordentligt. Tänkt att det är länge kvar. Men nu inser jag att det sammanlagt rör sig om 5 dagar! Fem ynka dygn! Det är inte utan att det knyter sig lite i magen... Jag har ändå fått ett liv här. Jag har ett liv här. Lägenheten, staden, vännerna, jobbet... Allt det kommer ändras och det är klart som fasen att det känns. Blandade känslor, visserligen, både positiva och negativa. Men med tanke på att jag har fällt tårar när jag tvingats lämna mitt älskade Österrike... hur ska jag då inte känns nu?  Nu när jag helt klart lämnar en bit, ett år, av mitt liv bakom mig. Bygger inte vidare på det, utan lämnar det. Lämnar det fast med möjligheten att en dag kunna återuppta det. Mer eller mindre. Men aldrig samma...
Aldrig mera studerande på Ljungskile folkhögskola. Aldrig mer bosatt på Västkustgården. Aldrig mera som inneboende hos Calles och Simons syrie...

Suck.

Men så är det ju en himla massa saker som är bra också, så klart. Förmodligen till och med fler än de jobbiga. Men just nu, då fylls jag av separationsångest och tusen frågor. (Allt det roliga kommer jag ju skriva om här sen...).

Nu ska jag tvätta och städa och packa ner resten av år 05/06 i våra lådor...


Torsdag 10 augusti 2006

Just nu saknar jag en morgontidning och en kopp riktigt gott kaffe.
Bådadera är ganska så lätt fixade, men så är det det där med att "palla"...
Ska nog istället satsa på att sova liiite till och sedan ta tag i min dag. =)

Ögonen är inte vakna än... och inte resten av mig heller, när jag tänker efter. Är dock ledig idag så jag skaaa unna mig en sjukt slapp förmiddag, hihi. Men här finns ett och annat att göra... som borde göras. Ska bara ligga ner en liten stund till. ;)

Var på Sticky Fingers igår kväll och jädras vad bra Helsinki var! Synd att programmet var så kort bara... Gillade det verkligen. Och sjukt kul att träffa Nicole, Johan och en massa mer eller mindre okända godingar. =)

Var även på GöteborgsOperans (utomhus-)föreställning av Mozarts "Trollflöjten". Ojoj, vad bra det var! Stod och njöt och rös i välbehag... Insåg att jag borde komma igång med mitt övande ordentligt nu om jag ska nå mina drömmar, hehe... Underbara scenkläder också, förresten. Se "hela" i höst på Operan, gott folk!! ;)

Idag ska vi vara lite mer kulturella och lyssna på mer Mozart och kolla på utställningen med Picazzo. Sen ska vi handla lite saker till vår lägenhet. Har hittat sjukt mycket coolt på Designtorget, så dit ska vi gå en sväng. Och Lagerhaus. Och så vidare, hehe... En sväng till gymmet sen också, kanske? =)

Nej. nu ska jag sluta ögonen lite till och hoppas att det går att titta ordentligt med dem när jag sedan öppnar dem igen... Efter det är det nog dags att ta tag i kaffet, men tidningen får jag nog klara mig utan... Sen får vi helt enkelt se vad som händer och sker. Vill njuta maximalt av denna dag. LEDIG. ;)


Loaded local star, haha (njaaaeeee...) men ändå!! ;D

Fasen, vilken härlig känsla när man ser lönen nyinkommen på kontot! Wuhu! ;D I like!! Och två löner till ska det bli, och lite skattepengar tillbaks, innan sommaren är slut. Vilket är helt sjukt gött! Back on track efter hyror och inredningsköp, med andra ord. ;))

Superkul på jobbet idag igen. Tänk vad trevlig personal kan göra... Tänk vad en mindre trevlig/ödmjuk personal kan göra... Karin var tillbaka idag och det var gött. Cheeefen. Söta hon ska hjälpa mig få jobb i Malmö. Weiiii. Så söt så. Hade varit superskönt att få nåt extrajobb att ta till ibland. :)

Fått mail från en BTH-student som hört mig spela och sjunga på stan förresten. Hihi. Och han vill spela in mig. Kul kul! Så jag ska höra av mig nästa gång jag ska till Karlshamn. Åh, sjukt gött med en deeemo, wuhu! :P Och så ska jag höra av mig till BLT också, hehe. När mamma var där och hämtade sina vinstbiljetter (värsta grymma på östersjöfestivalens tipspromenad jue, haha) hade de frågat om hon var mamma till mig. Haha! ;D Så hade de frågat vad jag gjorde nu och när mamma då sa att jag skulle till Musikhögskolan i Malmö till hösten så bad han om mitt telefonnummer. För han menade att "ja, henne har vi ju följt genom åren och det hade varit jättekul att skriva om hur det går för henne". Haha, sjukt kul, sjukt sött! :)) Så artikel och demo nästa gång man ska till mor och far då kanske? Tihi! :P *fniss*

Ikväll ska jag kolla/lyssna på när Operan framör (delar av) Trollflöjten här på Götaplatsen. Undrar om Larsa ska spela... Hade varit lite kul. Saknar honom och våra lektioner!! :( Och Operan...
Sen ska jag och Calle till Sticky och lyssna på Malmberg mfl som ska spela, ta en öl och lite så. Niiice. ;)

Men först är det bud på att röja lite här och sova en stund. Har trots allt varit vaken sen 04.30 i morse.... huuu...

Fick nyss ett sött sms av Eric. Fasen att han ska vara så jävla långt bort. Fasen också att han varit så seg att höra av sig i år! Bättring på väg, I hope. *sakna*


puss på er alla godingar där ute i världen // johanna


ps. Kul att du hittat hit, P-H! ;) Och åter tack för hjälpen med stolarna. Säg bara till så får du provsitta. :P

Flytt, kapitel 1

Tillbaka i Göteborg efter ett minst sagt intensivt dygn i Malmö.
Mamma, pappa, Per-Olof och Caroline kom med alla mina och Calles saker från Karlshamn. Vi kom från Göteborg. Sen var det en massa bärandes av kartonger och lådor hit och dit, och så en heldag på IKEA igår. Weeiii. Sjukt gött att shoppa (investera, hehehe) så mycket och dessutom vara helt fri från dåligt samvete! ;)) Inte för att det kanske brukar vara något problem då... tihi. :P Kul var det iaf. Och mersmak inför flytten gav det, att grejja och mecka. ;)) Men att lämna Göteborg känns fortfarande allt bra segt... och tiden bara flyger iväg!!
Förra veckan var dock världs. Hade sjukt roliga dagar här med Annelie. Shopping, skratt, massage och en massa tjejsnack... you name it. :P
Sen till helgen kom Lisa och Lars och det bar av till Liseberg -weiii. (Vännerna väger helt klart upp det där med att behöva lämna denna stad..!)
EM och en massa festligheter har dragit igång och det är massor av folk och aktiviteter. Dock har jag inte tagit så mycket del av det än. Mer än att det är sjukt mycket skräp folk på centralen, när man kommer till jobbet på morgnarna... :/ Men lite musik och konst hade jag tänkt njuta av i veckan, iaf. :)
Nu ska jag grejja lite till här hemma och sedan ska jag till stan. Leta soffbord och balkongmöbler, träna och invänta P-H, som ska skjutsa mig och hämta våra barstolar... :D Sen blir det allt till att lägga sig tidigt: börjar jobba 05.30 imorgon, wuhu, hrm.
Mmm... flytt och resa till Monaco - fatta det är mycket kul som händer nu!!! :DDD

PUSSPUSSPUSS

ps. Lägenheten var helt nymålad nu och så hiiiimla fin!!! Wiiii! I veckan ska alla golv göras vid. Niice!! ds.


Intesiv helg väntar. Puh. ;)

Sitter i sängen och känner mig helt slut. Somnade på bussen på väg hem. Vaknade och tryckte på stoppknappen. Insåg att jag stannat bussen en hållplats för tidigt och kände mig tvingad att gå av. Lagom kul eftersom mina fötter värkte av skoskav från mina nya skor... suck. Så jag ska nog vila en stund nu. Snart. Sen kommer Lisa och Lars hit en sväng ikväll, tror jag. :))
Annelie har träffat Henke nu och Calle jobbar, så jag är helt ensam i hela vida världen nu. Hehe. Nåja, tyyp. ;)
Har varit sjukt gött att ha henne här iaf. Har shoppat i tre dagar i princip, haha. ;)) Idag med ja, haha.
Imorgon ska jag dock inte shoppa, men gå på Liseberg. Verkar bli ett gäng, weeiii, kul kul! :D Synd bara att man måste lägga sig någorlunda i tid. Jobbar 6-13.30 hela helgen... Men på söndag åker vi till Malmö och på måndag ska vi shoppa loss på Ikea, så det peppar mig, hehe! ;))

Höganäs (tallrikar, assietter, småskålar)
Filippa K-muggar
Träningsskor
Träningsbag
Fred Perry-linne
Två presenter till Calle
En väska (jag vet, jag veeet, men det var ett fynd, jag looovar!!!)
Ett träningslinne
Örngott med tryck

Ja. Det är nog på det stora hela vad som inhandlats de senaste dygnen. Nöjd och glad.
Dags att kolla saldot nu... hehe. ;)))

*PUSS*