Bebisen!

Här är hon, den söta lilla flickan! Vi var på BB i Varberg igår och hälsade på henne, Mona och P-H. :)

image77

image78

image79

         
                     

image84

Faster Johanna!!!

Per-Henrik och Mona har fått en liten dotter!!!
Så himla roligt!!!
Whiii! :D
Så imorgon åker vi och hälsar på dem. ;)) Nordiska får klara sig utan mig efter lunch, hihi.
Fasen, va glad man kan va, hehe!!!

Hej hoppla! :)))

Midsommarafton 2007

Igår vaknade jag av regnet som smattrade mot fönsterrutan. Sådär lagom kul när det är midsommarafton och man ser fram emot picnic och grillning i det gröna! Men det slutade faktiskt regna, och bara sillunchen blev lidande och inomhus. Dock blev även denna väldigt trevlig. ;)

Erika och Staffan kom till oss vid tolvtiden och sen åt vi och drack mer eller mindre i kommande tretton timmar. ;)
Först lunch i köket. Efter det tog vi en promenad till Pildammsparken och avnjöt en flaska Moët och jordgubbar, innan vi traskade hemåt igen. Vin och martini. Sedan grillning av kyckling med en helt fantastisk glaaaze, hehe. :P Till förrätt blev det skagentårta och till efterrätt midsommartårta med jordgubbar, Väldigt mycket jordgubbar blev det, haha! ;)
Middagen åt vi på balkongen, i sooolen! :) Väldans härligt, var det. Sedan blev det kaffe med Baileys och sång och musik och nyinköpta Buzz music quiz, hihi. ;) Rrroligt! (Fasen vad jag saknar min finaste Ikafika!!!).

Här kommer lite bilder från kvällen:
(Fler bilder finns på
http://www.facebook.com/ - om du inte är medlem så bli det nu!)



image69

 image71

              

image76

----------

För fler ord och foton: http://erikalowerot.blogg.se/

It's mulet.

Mulet men behagligt ändå. Hoppashoppas det blir fint väder imorgon - att det i alla fall inte regnar! Snälla? :)

Väntar på att min nybakade Foccacia ska bli klart. Premiärbak för den sorten. Fasen vad skoj det är att baka och laga mat - om tid och ingredienser finnes. Och idag gör det bådadera. Så jag njuter, hihi. ;) Dock måste här städas ordentligt innan Erika och Staffan kommer! Puh. Calle jobbar nu men vi får ta ett race när han kommer hem. Jag börjar, men det är tveksamt att jag hinner allt själv. Everybody ought to have a made...

Handlat midsommarmat och dryck idag. Verkar som det blir dubbeldejt imorgon, men fasen det ska bli gött! Med jordgubbar, Moët och goda vänner kan man väl inte annat än att lyckas? ;) Det gick ju i fjol, med goda vänner, mashmallows och digitalkameror... haha! :P

Igår var vi på konsert med Elton John och det var såå bra! Han var lite segstartad och det var mycket nyare material i början, så då var det lite sådär. Men sen jäklar kom både han och vi igång! Hur bra som helst och finalen med "Your Song" var ju helt klart häftig att få uppleva live! Att han dessutom signerade mitt program satte ju lite extra glans på kvällen... hihi! :)) Men så är han ju ändå granne med min morfar... haha, så vi är ju såå tighta! :D *fniss!!!*
Ja, tack snälla pappa och mamma för (ännu) en oförglömlig kväll! Mmm... *njuter* Det är allt nåt visst med sådana konserter. ;) Me like a looot.

Och brödet doftar fantastiskt!

:)

Uppdatering

Dagarna går lite upp och lite ner. Men mest upp, och det känns bra.

Om en timme ska jag åka till Lund och spela in med Lost Summer Kitten. Ska bli roligt.

Sen ska jag njuta av dagen och klockan 20.00 är det dags för Sir Elton John och hans band, som spelar här på Stadion i Malmö. Ska också bli roligt. (Tack snälla, pappa).

Snart är det midsommarafton och den ska firas här, tillsammans med Erika och hennes Staffan. Det ska bli så skoj! Var evigheter sen vi träffades och det ska bli så härligt med en traditionell midsommar - var allt ett tag sen... Klänning, blommor, sill och potäter... you name it. ;)

Dags att läsa Sydsvenskan och sedan gå ner till bussen.
Ser ut att kunna bli en fin dag. :)

Hej för nu.

Borta bra men hemma bäst

Hemma igen. Känns skönt att äntligen ha tid att landa. Har längtat efter detta, efter två intensiva resor på väldigt kort tid... Borta bra, men hemma bäst. :)

Portugal var roligt! Landet luktade suspekt och männen verkade aldrig ha sett en tjej med blondt hår. Maten smakade inte så mycket och överallt gick det lösa hundar. Men bortsett från det, var det ett vackert land och en resa med många fina upplevelser. Framför allt var det roligt att lära känna mer folk från orkestern/kören! Very nice. :)
  Dock har känslorna svallat denna vecka..! Fy fasen. Men sedan jag kom hem har det bara blivit bättre. Helgen var den bästa på länge, faktiskt. Och pappa var här och vi hade det så himla mysigt ihop! Han måste vara en av de bästa papporna på denna jord, faktiskt. ;))
  Nu är turnén över och det känns skönt med några dagar ledigt. Jobbschemat denna sommaren flyter omkring lika löst som Jannikes äggula, men det ska nog bli bra.
Det ska nog bli bra...

Gladare än igår. Idag åker vi till Portugal! :)

Igår fick jag reda på när jag ska jobba i sommar. De har hela våren sagt att det inte är några problem med att få mycket jobb. Men tydligen. För nu ska halva hotellet renoveras, etc... kul! Så jag får fyra veckor i slutet av sommaren! Gahh. Så jäkla tråkigt. Så himla inte vad jag planerat... Så har ni nåt jobb till mig innan vecka 29 så hör av er, för tusan! Il desperato. Nåja, idag känns det bättre och solen lyser och allt. Kommer va rysligt fattig, men det löser väl sig annars, skulle jag tro. Har ju sparade pengar... Inte så kul att behöva ta av dem, men det känns onekligen som ett sådant tillfälle. Bajs. Grr. Jaja, hoppashoppas att det löser sig! På nåt sätt... gärna ett där jag tjänar pengar, hehe. ;)
Men först är det ut och resa som gäller! Ska alldeles strax ta mitt pick och pack och åka till Portugal i drygt en vecka, med Malmö Akademiska Kör och Orkester! Whiii. Ska bli så sköj! Hoppas på fin grundbränna, hehe. ;))

Dags att dubbelkolla resväskan nu. Och byta till flightcase. :P
Ska förresten hälsa alla som känner Max från honom! ;) Träffade honom, med hans sambo och deras kalassöta Esther häromdagen. Alltid roligt. :)

Oj, tiden rusar! Ska skynda mig, hade velat spela igenom några ställen...
Hade konsert i Svedala igår och den gick bra. Inte jättebra, men bra. Bra start. Varm buss dit! Puh. Hehe.

Pussar och kramar till famlijen och vännerna.
Älskar er.
Seeees! ;))

ciao ciao!
Johanna

Beting

Nu är det över. Äntligen! Dock är jag inte så nöjd som jag hade velat vara. Känns lite tråkigt. Men å andra sidan så är det ju där om nånstans det är bra att spela dåligt. Får man ju verkligen veta vad man ska jobba med. Konstruktiv kritik av fyra proffisionella cellister. Det är bra. Hade ju däremot varit roligare om jag presterat lite bättre! Men jag blev så himla nervös när jag satte mig där. Började tänka på de som satt där, akustiken, och vips fladdrade tankarna iväg. Inte bra. Speciellt inte när man spelar Bach, vilket till största delen handlar just om tolkning. Bläh.
Jaja... Det är över nu. Och jag har gjort en liten lista med vad de sa. Varför måste utveckling ta sån tiiid?! Suck.

Nu ska jag strax kolla in ett rum som Carl-Erik kanske ska flytta in i. Ska bli så kul att få hit honom! :)
Efter det en snabbis inom gymmet och sedan repetition med orkestern. Kören ska också vara där. Imorgon börjar vår turné, som går vidare till Portugal på fredag. Så det kan nog bli några timmar på Orkanen... puh.
Men SEN ska jag mysa med min karl. Äta gott, ta en öl, kolla på matchen och inviga årets SOMMARLOV! För nu kan man faktiskt säga att det har börjat. ;) Vad det nu innebär...

Johan hjälpte mig att laga mitt cellofodral idag. Det tog sin tid och sina knep, men nu verkar det fasen vara klart! Sköönt. Roligt var det också. Hehe. Hrm. ;)

Trött som ett as och helst hade jag velat kura ner mig i soffan och sova en stund till Pink Floyd eller nåt annat gött. Men icke. Livet rullar på. Dock ett nytt kapitel nu. Det känns skönt. Ska bara orka vända sida först... ;)
Heeeej.

Omvänd.

Det är såå svårt att gå upp på morgnarna och jag är såå pigg på kvällarna och vill bara inte gå och lägga mig!
MÅSTE vända tillbaka mitt dygn snart!!

Igår kväll var fint. Var hemma hos Annika och åt kvällsmat och joinades sedan av Jossan och Jannike. Prataprata och kollade på film gjorde vi sen... lääänge. Tur att alla lektioner är slut nu, så att man "bara" behöver öva. Beting imorgon och jag vill bara få det gjort! (Och vara nöjd, tack!!) Hade gemensam cellolektion igår och den gick över förväntan. Går det minst så så är det väl okej... Men jag måste städa upp lite till. Idag. Sen gäller det. :S

Grillfest ikväll.

Snart: PORTUGAL!!! :D *längtar*
Sen: Sommar! ;))

Bye for now!
Pussis!

Edward. Som i Elgar.

Idag ska en kille provspela min Edward. Blandade känslor... men jag hoppas att han tycker om honom. Det är dumt att bara ha honom stående, han förtjänar bättre.

Hmm.

Hej så länge!


Helg

Jag gruvar mig över beting och sommarjobb, men antar att det löser sig på nåt sätt...
Vill till Portugal NU! :)

Ensam hemma i helgen. Skönt, faktiskt. Även om jag inte träffat Calle så mycket den sista tiden, så har det varit fullt med folk i min närhet väldigt mycket. Så lite egen tid sitter fint nu. Ska ta hand om mig själv och mitt hem, är tanken... Och öva. Till betinget och till sommarens spelningar. Dags nu. Tiden går så fort!!

Gårdagens kväll var underbar. :) Först middag med Calle, Jannike och Maria och sedan tårtkalas hos Jannike, som fyllde år. Sedan vidare till Magdalenas/Stinas/Stinas utflyttningsfest. Den var lugn med trevlig. Mycket folk, men lägenheten var stor (och allmänt fantastiskt fin) så det kändes inte ett dugg trångt eller jobbigt. Hittade en bleking till, som tydligen kände både Erika och en dagiskompis till mig. Kul! ;)
Hade på mig farmors gamla klänning och den gjorde succé! Så himla roligt! Så himla fin... :) Väldans skoj att precis alla tjejer på första festen hade antingen klänning eller kjol! Så fina så, hihi. :))
Synd bara att det är tråkigt väder idag, var ju tal om stranden. Nåja. Kanske imorgon?

Öva nu då ja. Tror jag ska sjunga lite först. Till sommarspelningarna. Är nog bäst. Var en evighet sen sist... :S
Hrm.

Hej så länge! :)

Förvirrad. Tänker. Önskar. Tänker lite till. Undrar. Hoppas. Drömmer. Tänker för mycket.

Finner inga ord.
Vill skriva av mig, men alla ord tycks ha krypit undan och gömt sig...

Det är så många känslor inom mig, så mycket som händer nu.
Hela skalan från "underbart roligt" till "frukstansvärt hemskt" är täckt...
Ena sekunden lycka, nästa sorg.
Och så lite nervositet och ångest på det. Suck.

Jag vill att tiden ska skynda fram till roliga saker.
Jag vill att den ska stå still så vi kan njuta av det vi har. Hindra allt tråkigt.

Det finns för många ord.