Joey Jojo uppdaterar läget ;)

Igår var det SOL! Tyvärr var jag i full gång från det att jag steg upp tills jag gick och la mig (6.30-1.00), men jag hann ändå få några desperata minuter av denna underbara lysande, stora, gula sak! :))) Mmm... Idag är det dock lika grått och mulet som alltid, suck. Men men.

Japp, det är med andra ord fullt upp och kanske är det tur, så att man inte hinner tänka efter hur höstvädret egentligen påverkar en... Jättemysigt med kyla och mörker, men jag måste ha sol också!! Tänk om det dessutom kunde ta och komma lite snö... mmm! :)

Skola, beting, kammarkonsert, fyra julkonserter med akademiska, projektvecka och julkonsert med skolan och inte minst hela veckans lundaspex håller mig väl sysselsatt. Hehe. Måste ju dock säga att det mesta är riktigt roligt, så än så länge går det ingen nöd på mig. Mer än att man är liite trött då, hehe. :P Men det är synd att klaga! ;)

I måndags hade ju vi förresten 3årsdag, jag och Calle. Och så tog han körkort!! :D Underbar dag... mmm... :))
(Har dock fortfarande ont i tummen efter att ha utklassat Calle med 4-0 i bowling - vilket kanske är lite sådär med tanke på allt ovanstående, hehe - men det var det värt, hehe!).

Nu ska jag tillbaka till cellon och sen försöka ta det lite lugnt innan det åter bär av till "lunn". ;)
Har ni inget för er fre-sön så gå på spexet "Lincoln" på AF-borgen. Om inte annat så för att se orkestern sitta ihopklämda som sardiner i orkesterdiket. :P

Tjohej!!

2007-11-22

Jag somnade som en stock igår klockan halv tio (vilket händer mer än sällan!) och vaknade klockan åtta idag. Och jag hade kunnat sova än, tror jag. Men jag gick till jazz-mosen och var där en timme. Sen var jag extremt glad att jag lämnat cellon hemma för oj vad kö det var till övningsrummen! Helt galet. Inte som i början av terminen, men galet. Det märks att betingen närmar sig... Usch, varför denna hysteri?! Blir ju inte bättre! Suck. Så nu är jag alltså hemma och tänker öva här idag. Varvat med att diska och städa så att här blir fint och fräscht igen. ;) Sen bär det av till Lund för spexrep ikväll. Blir mitt första och ända, men jag hoppas det går bra ändå. Sen ska jag alltså hänga varje kväll i Lund nästa vecka, bortsett från måndagen då jag och Calle har 3-årsdag och ska bowla och äta julbord, hihi! ;) Sen beting veckan efter och sen julkonsertsprojekt veckan efter den. Och fyra julkonserter med Akademiska där emellan! Puh... Min hjärna känns... full. Absolut hjärnmos. Som om den matats full med saker i över 21 år och nu börjar den säga ifrån! All information fastnar som deg i örsnibbarna... åhh! Och solen finns bara i mina drömmar! Har letat upp alla rör med c-vitaminer som farmor har skickat till oss i ett desperat försök att piggna till och locka fram solen. :P
Imorgon bär det av till Karlshamn och det ska bli riktigt skönt. Skönt med lite omväxling och ompyssling... :) Plus att Caroline fyller år och att jag ska spela konsert med sällskapet och marinen på lördag. Kulkul.
Nä, det är bara att keep going i några veckor till. Sen är det lov och faktiskt en veckas helt musikfri semester! Ojoj. Kan nog faktiskt bli ganska så behagligt. ;) Massor skidåkning istället! Whiiii. :) Även om musik är underbart det med. ;)

Nej, diska och övaövaöva nu då. Tjo hej!!!

Kvartett... ehhh... brunett, pincett, korsett, lavett, closett...?! *hihi*

Sitter hemma med Calle och Nika och kollar på "pirates 3". Bra filmer det där, klart underhållande. Men den är låång. Så jag passar på att fixa ett och annat här på nätet.

Har färgat om håret idag. Blev en nyans mörkare än planerat, då det var väldans utplockat på hyllorna... Men det blir nog bra. Det känns lite ovant bara. Ännu mer ovant, borde jag kanske säga, hehe? En tvätt eller två så blir det nog dock som det var sist. Fast det är ganska gött detta med. Och Nika tycker äntligen att jag har stake, haha. :P

Imorgon blir det fest och sen är helgen full med diverse aktiviteter.
Och snart är det jul. Fy tusan. Men mysigt är det! :)

Kram och tjo!

Onsdagsnytt från Hyddan

Sitter i soffan efter vad som känns som en mycket lång dag. Ändå finns det mer jag skulle ha velat hinna göra... åhh! Morgondagen lär bli minst lika lång! Det är väldigt mycket skola nu! Är där hela tiden, känns det som. På gott och ont. Yep. Idag mest gott, dock. ;) Nice.

Bokade en klipptid idag, men bokade sedan av den. Har allt lite beslutsångest! Men efter överläggning med Jannike kom jag nog på att jag i alla fall väntar lite till... Det är ju inte direkt fult eller ovårdat som det är nu, bara att jag inte blir klok på om jag vill ha kort krull eller långa vågor. :P Hmm... Vad tycker ni? :) Lite påbättring av brunt ska det dock bli. Tror Nika hjälper mig med det imorgon. Mmm... hihi! ;)

Igår fick jag en ny mobiltelefon! :)) Av min prins som visar sig vara en megaturgubbe när det gäller att kamma hem gratismobiler på Sony Ericsson-kvällar! ;)) Sällan fel, asså... hihi. Tusen tack, prinsen min! Whii. Piffpiff!

Borde nog gå och lägga mig nu. Planerar en tidig morgon på skolan imorgon. Är mest effektiv då, helt klart.
Ska dock bli skönt med helg och sovmorgon, hehe. Senaste veckans hotellverksamhet börjar faktiskt ta ut sin rätt... även om det har varit trevligt att ha alla här!! :))) Mycket trevligt, faktiskt. Puss på er, godingar! :)

Over and out!

Hallelujah moment!

När jag kom hem hade jag äntligen fått post. Noter som jag velat ha sedan... tja, sedan jag gick i sexan kanske. Men först kunde jag inte hitta några och sedan har det bara inte blivit av att beställa. Men nu finns de alltså i min ägo: Victor/Victoria! Fy fasen va gött. :) Har myst vid pianot en stund nu, hihi. Fin musik. Bra mycket känslor och minnen i låtarna också... gee... Så det var ett litet hallelujah moment här i min ensamhet och hade det inte varit för att jag måste öva mer och göra läxor i satslära och gehör innan det är dags att gå på MSO så hade jag suttit än... ;)

Ser fram emot morgondagens kväll. :)))

Pusspuss!

tick tack tick tack

Hade kunnat somna. Men nej, jag är faktiskt sugen på att träna. Så det får det bli. Följt av kvällsmat och chill här hemma. Eller inte, gehör och satslära hänger över mig... Jag vill inte!! :S

Åh, vad jag önskar att jag hade klarat mig på fem timmars sömn var natt! Hade varit så himla gött! Att kunna va uppe i ottan och få massa gjort, och dessutom njuta av underbara och lugna kvällar... åh, ljuva tanke! :)

Calle klarade körkortsteorin igår. Skönt! Snart har han också det rosa kortet. ;)

Massage.
Klippning.
Såå sugen på båda ovanstående! Åhh.

Nä, får börja med att ta mig till gymmet så blir jag nog både lite piggare och så småningom dessutom fräschare. ;)

...................