Bland mos och råttor

Har precis dammsugit bort så mycket katthår och dammråttor jag kunde. Mamma är på ingång. ;) Hade visserligen gjort det ändå, haha. :P Calle ska få diska när han kommer hem efter träningen och sen är det fint här igen. Skönt. :)

Måste fortsätta läsa i min norska musikhistoriebok snart. Helt hopplöst. Tar huuur lång tid som helst. Försökte få vår norska utbytesstudent att skriva min uppsats men hon nappade inte riktigt, haha. :P

Annars rullar det på. Har varit en "normal" vecka nu, massor att göra som alltid. Men nästa vecka då har vi "resursvecka" och i princip ingenting att göra (mer än praktik och barockrep). Ska bli såå skönt! Så himla gött att ha tid att öva och sen... göra vad man vill! Hallelujah. :)) Ska bli nice. Sen en projektvecka och sen lov!!! :D *längtar*
  Men först längtar jag till lördag. Då ska jag först sitta i antagningsjuryn för stråket, följt av gympa med Frida, fördrink med Hanna och sen trerätters-middagen som Calle och Johannes ska göra till mig och Hanna för att vi utklassade dem i bowling, haha! Ska bli så himla mysigt och extremt gött! :) Sen verkar jag få faderligt besök på söndag. :) Och han nämnde nåt om att fylla på kyl och frys....! :)))

Nu ringde morfar. Mamma ska flyga ner till honom imorgon bitti (därav övernattningen här). Inte utan att man gärna hade åkt med... MEN han kommer hit över påsk, vilket ska bli jätteroligt! Så det blir påsk i Karlshamn, med morfar, påskgodis, vila och mammas mat... mmm! Men först några veckor till här. Och allra först: MoS-boken...!! :S :P Hej!

Hyddan säger hej.

Jag skjuter upp referatet i MoS (Musik och samhälle - rock as we speak) som ska vara inne denna veckan... Sjukt omotiverande att läsa tragglig text på norska! Jag förstår ingenting och blir bara irriterad. Gahh. Så istället sitter jag lite vid msn och pratar turné med Frida.

Måndag och tisdag avklarat. Då brukar det kännas lättare. Färre lektioner och närmare helg. Hehe. Imorgon vankas ens.ledn., sång och ett möte om lördag. Då ska jag sitta i stråkjuryn - dags för årets sökningar. Ska bli spännande. Och så öva så klart, det ska också göras. Och det här nedrans referatet behöver väl jobbas på lite till... Och så ska jag och Frida på bosu! Ett pass som är riktigt skoj! Bra för magen och balansen, helt klart. Skojskoj. Man står där och guppar och vinglar på nåt som liknar en halv pilatesboll... lär se sjukt skoj ut, faktiskt. ;)

Längtar för övrigt väldigt till påsk och LOV! :) Ska bli så himla skönt att komma hem till mamma och pappa - med morfar! :) Mmm...

Men först längtar jag till lördag. Då ska jag och Hanna bli bjudna på hemlagad trerätters middag av Calle och Johannes! Vi vann det när vi var och bowlade, haha. ;)) Sjukt nice. Höga förväntningar här, hihi. :) Jag återkommer!

Nu måste jag dock hoppa i säng... med den där förbannade MoS-boken.... åhhhhhhh!
Hej så länge, ta hand om er govänner!!

Och tack, söta Soten för finfina bilder, hihi. Brabra! ;))

Pussohej!!
Johanna

Lever om. Sort of. :P

Sitter och plöjer några avsnitt i Fameboxen jag fick i julklapp. De är så bra! :) Minns hur jag och Angelica satt bänkade klockan 16.05 varje dag, haha. Och lyssnade på LP-skivorna, sjöng och dansade... Får fortfarande världens rysningar och blir helt varm i kroppen bara för allt är så jäkla gött! Dock får det mig att sakna dansen och musikalandet nåt fruktansvärt... Annars har jag det ju faktiskt som de har det just nu, och det är ju något av en dröm. ;)
Mmmm......... :))) ............ *fortsätter att mysa i min lilla Famebubbla*

Ettkling, tvåkling, trekling...

...sjukling!
Det är jag det.

Usch, fick världens magont i måndags kväll och sen höll det i sig. Det, feber och illamående.
Sov mer eller mindre hela dagen igår.
Idag är det mycket bättre, so far so good, bara lite förhöjd temperatur.

Undrar vad det kan vara. Allt okej enligt läkaren i alla fall, så det känns skönt.
Kartarr, matförgiftning, influensa... inget stämmer liksom till 100 %... jaja.

Hemma idag med, men imorgon blir det nog skola, om jag bara känner mig såhär.
Har dock varit skönt med vila, det har det. Även om jag var lite lätt uttråkad igår kväll, hehe. :P

Bye for now.
Hej hopp.


Stadsmys.

Mmm... vilken skön dag... mmm. :) Frallfrukost följt av cykeltur i sköööna soliga vädret! Vi tog oss till Möllevångstorget och handlade en hel ryggsäck full med frukt och grönt. Så mysigt. :) Lätt nåt vi ska fortsätta med! Mysigt och betydligt billigare. Oh yeah, oh yeah. Sen tog vi oss också till den nyöppnade djuraffären som dessutom är Sveriges största. Och stor var den! Myspys att gå och kolla på alla djuren... saknar Peanut!! :( Åkte dock hem tomhänta därifrån. Bra ändå. Hehe. Sen lunch, en chokladpralin från Kahls och nu är vi tillbaka hemma. :) Åh, vad skönt att vara lediga och vad skönt att vädret faktiskt låter en hitta på nåt! Välbehövligt och mycket mysigt. :) Hihi!

Ska snart fortsätta mitt mys hemma hos Jossan. Tjejkväll! :) Efterlängtat. Massa mat och Melodifestival... ;)
Lite segt att man ska upp och jobba imorgon bitti. Men gött på sitt sätt. Kan sova imorgon eftermiddag ju, hehe. :P

Hej så länge!
:)

Varvar ner och bloggar lite granna

NU har Friskis & Svettis gjort skäl för även sista delen av sitt namn, haha! Precis hemkommen från vad som måste vara deras tuffaste pass: Intensiv stationsjympa. Hej och hå! Nu klagar jag inte längre. ;) Sjukt gött och jobbigt, ja.
Varvar ner med en apelsin och ska sedan ta en lååång härlig dusch. Mmm! Sen laga mat och finalen: bowling! :) Med Johannes från TM och hans flickvän Hanna. Ska bli skoj! Gött med lite game och öl. :))
(Det är f.ö. förmodligen världens största apelsin jag försöker trycka i mig, haha).

Dagen har varit skön. Övning, metodik, cellolektion och sen fika och lite stadsmys med Fridalainen! :)
Och så blev finalen på eftermiddagen en power nap i soffan. Fasen, vad jag måste återinföra det, hehe!
En annan come back var att jag idag - för första gången på väääldigt länge - köpte mig en t-shirt med tryck idag! Jag vet, jag försöker ju konsumera mindre (pga av samhällets sjuka hysteri och inte minst mina fulla garderober, som nu ska rensas och delvis skänkas istället för att bara konstant fyllas på!), men den här känns som en bra uppdatering om jag gör mig av med några gamla, inte lika moderna och med betydligt kortare modell. :S Haha.

Nej, duscha nu, jag dööör snart. :P
Ta hand om er där ute i vida världen.
Och håll tummen att vi girls spöar våra pöjkar, hehe! ;)

Kramkram,
Johanna

Torsdag kväll

Det är torsdag kväll och faktiskt veckans första kväll som jag är ledig. Eller ja, bortsett från att jag om en stund ska ta mig bort till F&S för att gymma med Calle och Jonas. :P Haha, Calle har sån träningsvärk att han knappt får av sig sin jacka utan assistans! Jonas hade visst träningsvärk han med, men som han sa, vissa tiger om det, hehe... ;oP Så vi får väl se om jag pallar med deras träning eller ej, hihi. Men jag är ju envis och ganska stark, så det ska nog gå, hehe. ;) Hoppas jag.

Det är mycket nu. Man förstår plötsligt varför folk säger att just våren i tvåan är värst... puh! Resten av veckan känns dock bra. Cello och metodik och övning, bowling, tjejkväll hos Jossan och så jobb på söndag. Yep.

Såg läskigaste filmen på länge igår: 1408. Se den! Jag brukar inte bli rädd, men oj vad nära jag satt Calleballe, hihi! :P Helt klart sevärd! ;)

Ha det bra, govänner! Nu ska jag spela igenom några saker och sen får det vara nog.
Hej hopp!


Hyddan uppdaterar ;)

Oj, tittar ut och upptäcker att bensinmacken är riven! Jaja. Har ju ändå ingen bil. Hmm. Nåväl.

En annan sak som är aktuell är att jag måstemåste lära mig gå och lägga mig tidigare! Jag är duktig på att stiga upp på morgonen, men fasen vad trött man blir till slut! :S Så jag måste. Hjälp mig. Hehe. Advice, någon? :))

Snart dags för ferre här. Min och Calles gemensamma födelsedagsbaluns. Ska bli skoj! MEN det kan bli rekordmycket folk - något som ger både mig och Calleballe lite "tomtemage". Åhh! Hoppas och ber att allt går väl. Vi ska ju iofs gå ut sen så det borde inte hinna bli nåt kaos. Dock trångt. Hehe. Men som vi alla vet: Finns det hjärterum, så finns det... plats. (För att citera prästen, hehe).

Fick ett ryck och ringde och bokade en halvtimmes ryggmassage klockan 15 idag. In need! Ska bli såå gött. Blev det istället för gym, och det kan nog vara klokt. Stel som en pinne är jag mellan skulderbladen. Skönt. Neeeee. :P
Även om lite träning iofs inte heller hade suttit fel! Men det var enbart gym som passade i tid och då får det va idag...

Imorgon kommer våra familjer för att fira Calle. Ska bli mysigt. Lite jobbigt bara att jag ska ha cellolektion på eftermiddagen :S OCH jobba söndag. Som sagt: gotta sleeeep! Men först: kalaaas! :D

Kram, kram!!!