Saturday in the park!!!

Hej pa er!

Jag  och Frida ar kvar pa Manhattan och lever livet i storslagen Sex and the cityanda! :)

Har precis varit pa picnic i Central Park och stannade till i varldens storsta Appleaffar, som for ovrigt har oppet HELA tiden, haha. Tokigt men sant, som sa mycket annat i denna stad.

Igar var vi pa Liberty Island och Ellis Island och det var val vart sina 12 dollar, hihi.
Kvallen spenderade vi tillsammans med Nicholas och Shaun: vi hangde i deras fiiina lagenhet (en gata fran Wall Street och med bade pool, gym och allt man kan onska sig), blev bjudna pa middag i SoHo, at glass och kollade in vart Carrie Bradshaws lagenhet ligger.

Shoppingen gar finfint, Erika, hihi. Har fyndat bade det ena och det andra. CKnattlinne, Lacostetroja, markesunderklader och mycket mer... hihi! inte minst till dig, min prins, hihi. ;)

Imorgon tror jag det blir bio och pool och kanske en promenad over Brooklyn Bridge.
Eller kan vi ju bara ligga pa var takterass och solo och titta pa grannhuset, som rakar vara Empire State Building... Ga bort ett kvarter till Times Square, shoppa pa 5th eller dricka drinkar pa nan mysig bar... LIVET AR UNDERBART!
*ta i tra* ;)

Nu ska vi dricka iskaffe och strosa nedfor just 5th ave. Mmmm..!!
Never wanna leave, hihi. ;) (Flyger hellre hit er, mina fina, hihi).

Bubbye for now!
Pussar och kramar**** Johanna

Hello from Toronto!

Hej darlings!

Nu ar jag pa turne och for tillfallet pa ett internetcafe i Toronto tillsammans med Frida o Lisa. Vi unnar oss lite shopping idag o det har for min del blivit ett skarp och en kabinvaska. =)

Vi har det hur bra som helst och har hunnit med 2 konserter och ett dygn i Gravenhurst (annars Toronto).
Imorgon aker vi vidare via Niagarafallen och in i USA, slutligen mot New York.

Ha det sa himla bra, saknar er alla massor.
Extra pussar pa Calle, mamma, pappa o Baci!

Skriver sa snart jag kan igen.
Love Johanna =)

Turné på g!

Hej gott folk!

Nu är det inte många timmar kvar, innan det är dags att ta cello och väska och bege mig iväg på turné med Malmö Akademiska Kör och - i mitt fall - Orkester! Vi flyger tidigt som attan imorgon bitti, först till Island och sedan till Kanada och Toronto. Sen blir det resandes hit och dit, konserter och semester. :) Slutdestination blir New York! Där stannar för övrigt jag och min goda vän och valthornisten Frida kvar några dagar extra. Ska få bo i Nicholas och Shauns gamla lägenhet (de flyttar precis innan - bra timing! ;) ) inte många meter från Empire State Building! ;D Ska verkligen bli kuuul!

Men ja, jag kommer verkligen sakna er godingar; familj och vänner!! <3 Ni kommer dock finnas i mitt hjärta heeela tiden, det är ett som är säkert. :) Så ta hand om er, så ses vi sen! Sooner or later.

Broadway, I'm coming back! :P
Kärlek // Johannan er. :)


Nu: sista packningen och fotbolls-EM! :)

Torsdagididoo

Jag har precis kommit hem från jobbet på hotellet. Jobbat 7-12 idag. Lite lagom lång dag, hihi. Dock tillräckligt länge för att bli knäpp i huvudet av receptionens val av skivor! Ahh! Idag var det en tjej som sjöng sjukt "dåliga" tolkningar av de jazzlåtar som redan finns som nyinspelade och välkända (whyy?), typ Stacey Kent och Diana Krall. Åhh... de var såå tråååkiga att jag nästan fick kramp i öronen, haha. Nästan. ;oP Men jag överlevde och nu står jag här vid mitt köksbord och funderar över vad jag ska göra näst. Har några saker på min lista. Problemet är väl som så ofta annars att veta vart man ska börja...

Har för övrigt börjat ladda inför turnén nu. Det kändes bra sista repet igår - eller första, beror ju på hur man ser det... hrm! Långsamt men trevligare och gladare än på ett bra tag. Hurra. :) Så det blir nog bra det här. Och varmt, verkar det som, hihi..!

Så ha en trevlig torsdag, gott folk. Själv ska jag göra massa meckiga saker nu (men inte så farligt tråkiga) och avsluta kvällen med att laga lasagne med Calle och titta på veckans avsnitt av "Morden i Midsomer".... mmmm! :D

Hej hopp, från moi!


Kort uppdatering

Nu när jag skriver är jag aningen ljusare i håret, än sist jag skrev... Getting back to blonde here! ;)
Det är vad jag roade mig med i förmiddags och nu på eftermiddagen har jag myst med Sara och Annika, som är i Malmö över dagen. (Tack för idag, söta ni!)
Hemma en snabbis för att äta lite och hämta mr. cello. Vi ska på orkesterrep ikväll. Igen. Gahh. Men snaart bär det av!! :))

Har varit en sväng i Karlshamn och firat Carro på hennes student. Blev även läge att fira Calle, då han äntligen fått heltidstjänst! :)))

En kort uppdatering, men tiden är lite knapp här och nu.
Men jag återkommer... auf Wiedersehen!

Konsten att tacka nej

... är inte direkt en konst jag besitter. Med lite eftertanke inser jag att jag helt enkelt är sjukt dålig på att tacka nej. Det är ju så roligt att vara positiv och hitta på saker... etcetera... Har alltid varit så. Att välja något över huvud taget (ska det särskrivas??) är faktiskt oftast vansinnigt svårt.
Men nu har jag tackat ett stort NEJ. Och det var SVÅRT. Men nu är det gjort - och jag stannar i Sverige till hösten.
Jag tror det blir bäst så, efter många tankar, många pratstunder och frågor...
Tänker nog satsa på att åka sista terminen istället. Jag vill ju plugga utomlands, det är inte det, men timingen är inte den bästa här och nu. Men det var ju extremt kul att jag kom in, och det var ju ändå ett delmål då jag sökte. ;)

Igår var det fest. Idag är det gemensam. Imorgon beting.
Och så en massa konserter och inspelningar med Akademiska där emellan!

Hej och hå.
Puss från Hydéééén