IQ

Haha, har du också en halvtimme över? Går in på www.illvet.se och gör det IQ-test som Illustrerad Vetenskap har där! Kul, kul.
Jag blev "övernormal" med 115 poäng... Så nåt finns det ju bakom de (egentligen) blonda hårstråna! :D Nåja, iblaaand finns nåt där, i alla fall, haha. :P

Börjar nog snart bli dags att försöka återfå min blonda hjässa igen, känner jag. Efter kommentarerna i fredags, haha. Jag försöker och försöker, men inte blir mina kommentarer smartare för det... haha! ;))

Gör det nu, det var skoj! :)
(Har inte tänkt så mycket sen studenten, hehe).

Pusspuss!! // JOHANNA

Tankeverksamhet i Hyddans hjärnbalk

Vilken idiot kom på "Singing Bee"? Ett tv-program där den som kan sjunga rätt sångtexter kan vinna 50.000 kr! Femtiotusen kronor!!! Och så finns det hemlösa och svältande, brist på sjukvård och tusen saker till som de där pengarna hade kunnat göra mer nytta hos! Jag blir så trött. Fy fan. Gahh!!
Och så byter man till Kanal 5 och då heter ett kommande program något i stil med "I huvudet på Gynning". Men va faaaaaaaaaaaan.......!!!! Vad är det för fel på världen vi lever i? Vad är det för fel på oss människor?!?! Tragiskt.

En sak gör mig i alla fall glad idag och det är att jag och Frida ska åka till Köpenhamn och gå på konsert med en stråktrio innehållande cellisten Mischa Maisky! Whiiii! :) Ser jag VERKLIGEN fram emot.

En annan sak som väckt tankar hos mig de senaste dagarna är en artikel jag läste i ELLE. Där var det en tjej som haft ett helt konsumentfritt år. (Bortsett från mat och andra nööödvändigheter). Tanken är lockande. Är ju inte precis där jag är idag... hehe. Men jag ska bättra mig, det bestämde jag redan då jag var ute och mös på stan innan jul. Alla dessa extrema konsumtioner..! Det är inte utan att man blir lite mörkrädd.

Så att se över mina inköp, lära mig äta banan och senap och bannlysa idiotprogram på TV, det blir väl vad man kan kalla mina nyårslöften 2008.
Wish me luck. ;)

habits

Det snöar! :)))
*myser*
OCH det lägger sig. Liiite i taget. Små små flingor som dalar ner och lägger sig.
Det slår banne mig aldrig fel: när vi åker på skidsemester, dåå blir det snö i Sverige!
Haha.
Nåja, hoppas bara vi får njuta av en massa snö i Österrike också. ;) Då är det lugnt, hihi.

Idag har jag köpt en födelsedagspresent till mig från mamma och pappa, hehe. :P En skidjacka! Whii! Hejdå, till min blåa gamla fat suit och välkommen säger jag till en grå cooling! ;) Och nya svarta bralls till, min födelsedagspresent till mig själv, hihi. :) (Som jag har längtat!!)
Calle hittade också en. En grön och fin. Alltså inte lika ORANGE!!! som den han har haft, haha. :P
Ojoj, vad jag längtar nu!
Men nu är det inte långt kvar, hihi! ;)


När lovet började kunde jag knappt komma ner i varv. Gick på högvarv i ett par dagar och blev uttråkad efter tjugo minuter. Nu är jag precis tvärt om. Bara jag tänker gehörslektion så får jag ont i magen. :S Och så är det några till kurser som drar igång nu efter jul... som om vi inte redan har tillräckligt att göra! Åhh, giv mig styrka, snälla!!
Hoppas och ber att jag lyckas komma in i några bra rutiner när det drar igång igen..!
Men först alltså en vecka i Alperna! :D

Och så hoppas jag att Ebba kommer imorgon. P-H ringde för ett tag sen och de ska söderut. Pick us, pick us!! :P HIhi. Håller tummen och hoppas på lite babygos. ;)
Nu ska jag äta lunch.
Tjingeling!!

Så var då 2008 här.

Så har det nya året alltså börjat på riktigt. Nyårsdagen är ändå något som hör till både året som gått och det som kommit. Tycker jag. Men idag är det alltså tillbaka till verkligheten och jag har en del jag borde göra. Spela cello, framför allt. Attans att det ska vara så mycket svårare att öva när man har "lov"! Det är kanske drömmarna om ett helt "vanligt" liv som väcks till liv lite då, hehe... eller? Nja. Något svårt att disciplinera sig är det dock!! Puh. Men nu ska ju fröken Hydén rymma iväg lite i veckan som kommer, så då är det ju bäst att utnyttja tiden man har nu. ;)
Måste dessutom packa. Hihi. Oj, vad skoj det ska bli att få återse sitt älskade Österrike och åka skidor!!! :)))

Nyårsfesten blev en succé! Hur trevligt som helst med goda vänner, god mat och fest till klockan var fem... Känns bra med ett sådant avslut/sådan start. :) Tack till alla som var inblandade!
Gårdagen gick åt till att sova, slappa, städa, diska och tvätta. Så nu är här finfint igen, hihi. ;) Hann dessutom prata lite med min älsklingserika och lägga upp lite bilder på Facebook. Såklart, hehe.

Nej, men om man skulle ta sig an det nya året nu då.
2008.
-08
Ja, det funkar, känns bra. ;)

Ha det så bra!
Kramar Johanna