Ändrade planer :(

Bytte till mig ledighet idag så att jag och Calle för en gångs skull kunde vara lediga tillsammans...
Har varit typ femtusen grader här i Göteborg så vi tänkte satsa på att åka till havet, kanske hans Hönö, och upptäcka mer av denna underbara stad...
Så tror ni inte att det fullkomligt öööser ner regn idag då? Grr... Lite otur, ja. (Min solbränna försvinner juh, hehe!!)
Nåja, en skön sovmorgon - utan något som helst dåligt samvete, tihi - blev det i alla fall. Gym lär det också bli. Niiice. ;) Annars får vi se.
Suck. Jaja. Äta nu då ja.

puss puss

Fredag 28/7 - 2006

Hur kommer det sig att människor - allt för många människor - glömmer ta hand om den sista centimetern av sin kropp?? Jag spyr nästan dagligen... urk... sommarens plågor... alla dessa oklippta naglar och torra, spruckna hälar! Någonsin hört talas om saker som sax, fil eller kräm?? En tanke bara... bläh!! :/

Annars är det bra, tackar som frågar. Livet som sambo fungerar alldeles utmärkt och idag mår kroppen bättre än någonsin - sjukt gött med gymkort, weiii! ;)) Känslan efter ett träningspass är alltid lika underbar... mmm! :)

Jobbet flyter på som vanligt. Söta barn med kaninöron och åkband runt sina handleder är alltid gött. Väcker ett och annat minne... Man har tid att tänka en hel del när man jobbar, faktiskt. Åtminstone om hotellgästerna inte kommer exakt på samma gång. Det är skönt att tänka. Och skönt att få vara igång på jobbet..!!

Klockan 17.25 går mitt tåg mot Karlshamn. Kommer tillbaka redan imorgon, men ska hinna med både en spelning på stan och en bröllopsspelning.

Fick lite separationsångest igår... Jag vill verkligen inte lämna staden Göteborg! Skola, kompisar, lägenhet, allt annat känns bra inför hösten men jag vill inte lämna denna stad!!! Som tur väl var fanns Calle där och lugnade mig med att övertygande förklara att vi kommer komma tillbaka. Och det tror jag med... och jag längtar. Sautan, detta är lätta Sveriges bästa stad! :D

Jag är verkligen en sådan som förälskar mig i personer, städer och saker (läs: väskor, skor)...

Nej, nu ska jag packa ihop det lilla jag ska ha med mig på min snabbvisit. Inte mycket men det är å andra sidan inte alls läge att glömma något! Wish me luck... ;)

- pusseliepuss -

Soliga onsdag

Tar en paus i städandet. Det är liiite väl varmt för att sådana sysslor ska vara överkomliga... puh!! Nåja, det blir fint efteråt i alla fall, man får se det så. ;) Och å andra sidan har jag inte direkt någonting att göra och Calle kommer in än på några timmar...

Idag har jag varit hemma hos Alex, som inte bor i Örgryte, haha. :P Däremot hade de åtta stora och fina hundar... Så ännu en gång satt jag på Alex sängkant och spelade cello. Pillowcase. Sjukt dukitg denna kille är! Kulkul att få vara med - och kulkul att han gillade resultatet. ;) Weeiii.

Nästa vecka kommer både Annelie och Lisa och Lars upp till Göteborg. Ketchupeffekten igen alltså - alltid lika trevligt. ;))
Ska visserligen jobba en del men jag slutar ju alltid relativt tidigt, så det ska nog gå bra. Dessutom är det ju Göteborgskalaset så här lär nog finnas att göra... hehe.

Har hunnit ligga en stund på stranden idag också. Niiice. Sjö precis bakom huset här, så det är bara att njuta gärnet. Visserligen är jag ju lite bortskämd med Ystas långa, vita, vackra stränder... men men. Could be worse. På måndag är Calle ledig så då ska vi nog satsa på havet i alla fall. :D Hönö kanske?

Har fått lite mer jobb än planerat denna veckan. Tackar och bockar. Så imorgon ska det jobbas, köpas finfin vattenkanna på Lagerhaus (har kollat på den länge nu och nu är den på rea, så nu aske baske mig!!), storhandla med Calle och sedan till gymmet. Blir nog bra det. ;)

Jag har köpt en massa ägg. Vad tusan ska jag göra av dem??!! De går snart ut... :/ Jag vill göra värsta storkoket som man kan frysa in... finns det sådant, med massa ägg? Haha. Omelett ikväll är det dock bud på. Hmm... Sockerkaka också kanske. Ska kolla äggrecept nu, haha. Wish me luck! :))

Ha det fint! Över och ut!

Aj löööv Götebåååj! :D

Sitter här i dubbelsängen (!) och mumsar i mig en sista plätt från gårdagens kvällsmat...
Har precis kommit hem från en liten utflykt till Partille. Jag var sugen på en promenad och hamnade på Allum, där Calle jobbar. Han blev till synes glatt överraskad. ;) Mina fötter värker dock. Blåsor på undersidan av fötterna sedan festivalen - och detta gjorde ju inte precis saken bättre! :/ Ca en timme tog det att gå - applåd för mig som hittade dit utan att ha den blekaste vart det låg! Wuhu, hehe! :P

Ikväll blir det till att städa och kanske tvätta. Puh... Detta nödvändiga onda! Grr... Jaja, har iaf köpt finfina saker till vårt kök idag. ;) Jag bara ääälskar Scen (och framför allt deras medlemserbjudanden!). :D

Har dessutom fixat SATS-årskort idag. Duttig, weiii! Så nu ska det bli fin form, hihi! ;)) Gräjt.


Fasen var gött att det blir Lund, Camila!
(Patrik också??)


Imorgon är jag ledig men ska träffa Alex och spela in en cellostämma på hans skiva, hehehe. Niiice. Ska bli skoj. Sen blir det SATS om tid finnes. Tordsag och fredag verkar det bli lite jobb, och så har jag och Calle bokat in något vi alldeles för sällan gör (ur ekonomisk synvinkel): Storhandling!

Jobbat på First Hotel G idag. Gick bra, tycker jag. Tiden går och man får hotellfrukost, haha. ;)
Dock konstaterade jag och söta Soten något nu när vi pratade på telefon - det finns aske baske mig inget jobb, förutom musiiiiken, som man inte tröttnar på någon gång! Då har man valt rätt, va? ;) Hope so.

Nej, nu var det lite som skulle göras då ja. Ha det gött, govänner!
PUSSPUSS


ps. Kommer hem en snabbis på lördag och spelar på stan och sjunger på ett bröllop. Så om det är nån som vill säga hej eller så, så finns jag någonstans på stan mellan tio och två iaf... Ni hör mig... hehe. :P ds.

SAMBO!

VUXENPOÄNG. Jag och Calle har nu flyttat ihop - på riktigt. Bor här i Göteborg i fem veckor till och sedan tar vi vårt pickåpack till Malmö...
Har på det stora hela varit skönt och roligt i Blekinge, men ojoj vad jag saknar det här, märks nu om inte innan! Känns nästan hemskt att det är så få veckor kvar... men vi kan ju alltid flytta tillbaka i framtiden. ;)

Var hos Petter idag i Ljungskile, och hade det gött. Åt kebab på Bella Mare (hehe) och badade jacuzzi och drack en sommardrink... mmm....
Nu ikväll har jag och Calle mumsat i oss pannkakor. (Ditt fel, Petter, hehe).
Upp och jobba klockan 7 imorgon då ja... back to First. ;) Sedan ska det inhandlas lite grejjor och skrivas kontrakt med SATS.
Nu är här så varmt inne så jag håller på att få paniiiik! Ahhh! Hörs o ses! PÖSS!

Vilken härlig dag!!! :D

Vilken härlig dag!

Mellan 10-14 satt jag återigen på stan och spelade piano och sjöng. Roligt med så mycket lyssnande och betalande människor! Tackar och bugar. ;)) 743,50 kr, 5 norska kronor, en gammal svensk femtioöring och en cigarett som alkisen som gav mig tyckte jag kunde sälja till någon, haha. Gött. ;) Weeiiii, hihi.
Det är allt bra gött att tjäna pengar samtidigt som man gör det man tycker bäst om! :D

Efter det drog jag så fort jag kunde till Äggstock. Tyvärr han jag bara höra en halv låt med funkbandet... men det var gött att träffa lite godingar iaf! ;)) Ska dock digga gärnet när de spelar på Östersjö, hehe. :P
Äggstock imorgon också kanske? Blev ju en snabbvisit idag...

... för Anna Olsson ringde och ville ha konsertsällskap. Hon hade fått gratisbiljetter till Carolas konsert i Karlskrona. Så snabbt for vi dit, åt hamburgare och lakritsklubbor, dreglade lite lätt över BWO's sångare och shakade loss till Carola.
Måste ju erkänna att jag varit ganska anti Carola ett ganska så bra tag nu... men ojoj, vilka vibbar som väcktes till liv med de gamla goda låtarna från "Personligt"-albumet..! (Jag har varit fan, oh yeah, hihi). Och det går inte missa att hon är en artist. Högklassigt, så jag tackar åter och bugar. Show! Blir nästan sugen att digga lite mer, hihi! ;))

En trio spelar Goldbergmusiken på TV nu... Jag vill med! Sjukt sugen på att börja Musikhögskolan nu, öva och bli sjuuukt bra, hihi! ;D Jag vill, jag vill. Och nu har jag alla förutsättningar jag kan drömma om, så aske baske mig! You only live once... ;)

Nu ska jag säga god natt till Calle, så hej! ;)
pussåkram // Johanna

Uppdatering av mitt liv

Sitter med ena ögat på finalen i fotbollen och med andra på datorskärmen. Kan nog bli en spännande match. =)

 

Har jobbat fem dagar i rad nu, igår tio timmar i sträck. Imorgon jobbar jag också, men när jag slutar åker jag och mamma till Ystad. Ska bli skönt med lite miljöombyte och härligt att jag får komma dit, till stugan och farmor, även i år. Såg lite brunt ut där ett tag… Dock ska jag börja jobba på onsdag klockan 15.00, så till dess måste vi i alla fall vara tillbaka.

 

Fy, vad jag längtar efter Calle och saknar honom!

 

Slutar jobba nästa tisdag så det ska bli gött med ett ledigt östersjö. Dock ska jag vara med i lite olika projekt på stora scenen, men sånt är ju bara skoj, hihi! Måste ändå erkänna att jag känner mig lite rostig… Var trots allt ett tag sedan en stor scen. ;) Men det ska bli gött, det ska det.

 

Har en tendens att längta bort dagar… Ska sluta med det snart.

Snart.

 

Pussen, kramen. Över, ut.


------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisa, jaa, då är jag i Göteborg så då måste vi ses! Weeiii! Annelie ska nog också upp då nångång... weeiii. Tackar för pengen! ;) Pusspuss!


Robbie Williams, lägenhet och kärlek på distans

Tillbaka i Karlshamn. Lite blandade känslor... Kommer vara ifrån Calle rekordlänge nu, över två veckor... usch!! Känns allt bra jobbigt faktiskt... :( Men å andra sidan så flyttar vi ihop när vi väl träffas igen - sånär som på en Östersjöfestival emellan, hihi. Först ska vi till Göteborg och jobba i 3 veckor. Sen åker vi till rivieran och myser i 6 dagar, sedan en vecka till på västkusten och sen går de slutgiltliga flyttklassen mot Malmö! Wohoo! ;D

I helgen har vi varit i både Göteborg och Malmö.
I fredags blev det mest mys men i lördags var vi på en hejdundrandes konsert: Robbie Williams på Ullevi!!! :))) Gav bilijett till Calle i julklapp - hehe, kan bli lite svårt att överträffa, hrm, hehe... ;) Heeelt sjukt bra konsert - fasen vilken entertainer och sångare han är! Weeeiiiii. Och att stå bara några meter bort... Och när Johnny W kom dit och sjönt "Me and my shadow".... uuuuu.... det var allt bra fint det. Och vad gott man mår när man ser ens käraste njuta gärnet, tihi! :)) Då blir man extra glad.

I söndags morse satte vi oss på bussen till Malmö... Somnade och vaknade i lite lätt förvirrad panik och hoppade av i Lund - så vi fick åka tåg också, haha. Nåja, vi kom fram till slut i alla fall. ;P
Lägenheten var skabbig och mögig, men nu när vi börjat saneringen, hehe, valt färger och tapeter och snackat med diverse renoveringsmän... då känns det verkligen bra. Vill flytta nu! ;)))
Vi (Calle mest... hehe) fixade badrummet så det såg riiiktigt gött ut. Och bara det blir renoverat som vi önskar nu, så kommer det bli gräjjjjt! Weeeiiii, hihi!

Sen har den ju värsta läget också - nära till precis allt man behöver. Sjuukt bra. Mår man lite dåligt har man H&M, Wedins, DUKA m.m. rakt över gatan... i like!! ;))


Nej, nu är det dags att ta en dusch och krypa i säng...

Imorgon ska det slappas! Och så konsert med Karin... :)) Och body jam kanske! ;))


Pussen, kramen från johannadamen!