Robbie Williams, lägenhet och kärlek på distans

Tillbaka i Karlshamn. Lite blandade känslor... Kommer vara ifrån Calle rekordlänge nu, över två veckor... usch!! Känns allt bra jobbigt faktiskt... :( Men å andra sidan så flyttar vi ihop när vi väl träffas igen - sånär som på en Östersjöfestival emellan, hihi. Först ska vi till Göteborg och jobba i 3 veckor. Sen åker vi till rivieran och myser i 6 dagar, sedan en vecka till på västkusten och sen går de slutgiltliga flyttklassen mot Malmö! Wohoo! ;D

I helgen har vi varit i både Göteborg och Malmö.
I fredags blev det mest mys men i lördags var vi på en hejdundrandes konsert: Robbie Williams på Ullevi!!! :))) Gav bilijett till Calle i julklapp - hehe, kan bli lite svårt att överträffa, hrm, hehe... ;) Heeelt sjukt bra konsert - fasen vilken entertainer och sångare han är! Weeeiiiii. Och att stå bara några meter bort... Och när Johnny W kom dit och sjönt "Me and my shadow".... uuuuu.... det var allt bra fint det. Och vad gott man mår när man ser ens käraste njuta gärnet, tihi! :)) Då blir man extra glad.

I söndags morse satte vi oss på bussen till Malmö... Somnade och vaknade i lite lätt förvirrad panik och hoppade av i Lund - så vi fick åka tåg också, haha. Nåja, vi kom fram till slut i alla fall. ;P
Lägenheten var skabbig och mögig, men nu när vi börjat saneringen, hehe, valt färger och tapeter och snackat med diverse renoveringsmän... då känns det verkligen bra. Vill flytta nu! ;)))
Vi (Calle mest... hehe) fixade badrummet så det såg riiiktigt gött ut. Och bara det blir renoverat som vi önskar nu, så kommer det bli gräjjjjt! Weeeiiii, hihi!

Sen har den ju värsta läget också - nära till precis allt man behöver. Sjuukt bra. Mår man lite dåligt har man H&M, Wedins, DUKA m.m. rakt över gatan... i like!! ;))


Nej, nu är det dags att ta en dusch och krypa i säng...

Imorgon ska det slappas! Och så konsert med Karin... :)) Och body jam kanske! ;))


Pussen, kramen från johannadamen!


Kommentarer
Postat av: Lisa

nu SKA pengarna ha gått in på ditt konto. :) Sådeså.
Förresten tror jag att jag och Lars ska ta oss till Göteborg den 5-6 augusti (första helgen vi inte har spelningar inplanerade). Är du där då? jag håller knappt reda på mitt eget liv så jag kommer inte ihåg när du är var även om du säger det TUSEN gånger :P Förlåt!
Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback