Jet lag

Calle sitter bredvid mig i soffan och mumlar igenom funkbandets låttexter. De har spelning i Karlshamn i helgen.

Idag har varit en lustig dag. JETLAG inte minst! Inte nog med att jag började cykla till orkestern utan cello igår - idag stack jag till skolan utan den! Väl hemma igen höll jag på att avlida av trötthet (kunde verkligen inte somna i natt) och somnade som en stock då jag kramade om Calle, där han låg och sussade. Sen vaknade jag vid halv ett! Lunchdags då, så jag stannade hemma och eftersom cellon var här stannade jag här lite till och övade.
Sen var det dags att tenta av "Musik och Samhälle"-kursen. Den gick bra och vi blev godkända hela bunten. Så himla tråkigt att lektionerna med Sixten är över bara..! Han är kung, helt klart. :)
Övning på skolan efter det och sedan cykel och core på SATS. Rrroligt! Sen fiskpinnar med Callemannen min, men han gjorde för lite mos, så vi åt glass efteråt, hehe. Nåja, mätt nu i alla fall, hehe.

Okej nu flippar min pojkvän ut här... Off and awayyy!

Ps. Fått en spelning som "förband" på ALLSÅNG I HOGLANDS PARK 17/7 klockan 18.30. Välkomna! Sen står Måns Zelmerlöf och Sonja Aldén på scen... Dags att börja sjunga och spela piano igen med andra ord, hehe! ;) Ds.

Back in Europe!

Tillbaka i Sverige efter en helt underbar vecka! Det har varit så himla härligt, och det har hänt så mycket roligt! :) Och det var så skönt att komma bort en stund... Och nu är det härligt att vara tillbaka, hihi. ;) Dock har jag redan lust att åka dit igen... Skulle lätt kunna tänka mig att bo i New York! :D Klänning och pumps till vardags borde passa in i alla städer, haha..! :P

Det var som jag tänkt mig. Men större. Allt var större. Husen, portionerna, människorna...
Broadway var precis lika absobloominlutely loverly som jag trott. Whiiiii. :)) Hade ju ett jäkla flyt som var i stan när "Inherit the wind" gick/går! Fick jag se Christopher Plummer... vilket var WOW! :D Hihi! ;)

Nu tillbaka till verkligheten. Räkningarna ska betalas.
Bläh!

Just a spoonful of suger...

Back in Europe!

Tillbaka i Sverige efter en helt underbar vecka! Det har varit så himla härligt, och det har hänt så mycket roligt! :) Och det var så skönt att komma bort en stund... Och nu är det härligt att vara tillbaka, hihi. ;) Dock har jag redan lust att åka dit igen... Skulle lätt kunna tänka mig att bo i New York! :D Klänning och pumps till vardags borde passa in i alla städer, haha..! :P

Det var som jag tänkt mig. Men större. Allt var större. Husen, portionerna, människorna...
Broadway var precis lika absobloominlutely loverly som jag trott. Whiiiii. :)) Hade ju ett jäkla flyt som var i stan när 2Inherit the wind" gick! Fick jag se Christopher Plummer... vilket var WOW! :D Hihi! ;)

Nu tillbaka till verkligheten. Räkningarna ska betalas.
Bläh!

Just a spoonful of suger...

b.r.b.

Hej då! Nu bär det snart av... whiii! Here I come! Väskan fullpackad av söta klänningar och snygga skor! ;))

puss på er alla

Bullar i ugnen

Sitter här med en massa bullar i och utanför ugnen och undrar om jag kanske (faktiskt för ovanlighetens skull när det gäller bakning) har misslyckats. De jäser dåligt. Skit också. Nåja, jag ger det några minuter till så får vi se hur det blir... Luktar gott gör det i alla fall. Det är bra.

Det har varit en fin dag. Regnig men fin. Fått ett och annat fixat och njöt av att vara nästan ensam på skolan i morse... :)
Mös dock ännu mer när Rebecka anlände. :) Vad jag och Malmö saknar henne! Och nu ska hon till Tyskland i nästan ett år! Men ett år går fort. Det kommer bli bra. Det kommer bli jättebra, snäckan. ;)

Imorgon blir det tvätt och skola för hela slanten. Cellolektion. Sista innan betinget?!
Sen får jag se till att packa klart... och fixa några saker som ännu inte är färdiga att kryssas av. Ja, jag har en lista, haha.

Nu är det dags att ta itu med de vesna bullarna... :S

PUSS!!!

Kristi himmelfärds dag

Det är lustigt. Man har nästan inga lektioner och ändå en massa att göra. Nåja, man slipper ju i alla fall att stressa ihjäl sig, det är skönt.

Sitter och äter frukost nu och den borsprungna morgontidningen lyser med sin frånvaro. Röd lampa. Just det, röd dag idag. Det är sådana här dagar man önskar att man har ett helt vanligt jobb, så man får njuta av ledigheten...

Å andra sidan var jag ganska så ledig igår, tog det sjukt lugnt och mös i lägenheten, började packa och var och tränade. Och övade lite. Lite för lite... Så nej, ingen röd dag för mig idag.

Fast det verkar som om Rebecka kommer till stan en sväng, så då får jag en paus att mysa lite på i alla fall. ;)

Längtar sjukt mycket till resan nu! Det känns så stort, helt annorlunda från vad det brukar kännas. Kan ju bero på att jag aldrig tidigare varit utanför Europas gränser, på att jag äntligen ska få njuta av Broadway, Manhattan, träffa en massa "Stylianoudisar" och mycket, mycket mer. Whiiii! Very excited yes! :P

So long, pals! ;)

Home sweet home.

Jag tog sovmorgon idag och bestämde mig dessutom för att vara hemma och öva. Grannarna får stå ut idag... ;)
Ska dessutom se till att börja packa inför resan och fixa ett och annat här.
Och så är det ju onsdag och dags för Body Pump. :)

Hmm... man skulle allt ha ett ljudisolerat rum och/eller en nattsordin. Hehe. Hitta sistnämnda nästa vecka kanske?

Hej så länge! Litta nytta nu då ja. Ciao ciao!

What a day this has been...

Utflykt till Ystad, promenad med glass vid havet, besök hos farmor i sommarstugan, samt sol.
Final: sushi på Dalaplan.
Tack bäsis Lisa för en fantastisk härlig dag!!! :))) Let's do it again - soon! *myser*


Eurovision Song Contest

Hur kan nästan hela Europa rösta på Ukraina, undrar jag?! Jag tyckte nästan Lordi var på gränsen i fjol - men då hade de åtminstonde en riktigt bra låt! Vart är denna tävling på väg? Trodde faktiskt Finland skulle ha en riktigt bra placering i år, med ett sånt bra framträdande och kvällens enligt mig bästa låt. Men icke. Folk vill tydligen köra vidare på mest flippad klädsel, än på rock... suck!! Nåja, det var en trevlig kväll i alla fall. Synd att det inte gick så bra för The Ark dock. Men de har fasen gjort bättre framträdande än det igår... fanns liksom ingen riktig glöd... Men de var bra ändå, en klass för sig, äkta artister till skillnad från många där... :S Jaja, svårt att tävla i saker som musik.

Jag är uppe med tuppen, men helst hade jag nog velat sova liiite till.... Men vi var tvugna att bära upp den sista tvätten och nu tänkte jag att det var lika bra att ta vara på dagen.

Ska träffa Lisa idag. Var alldeles för länge sen sist. Och en evighet sen vi var själva och bara va... Idag blir det utflykt och grejjor - så snälla, lite sol tack! :)

Och: GRATTIS ANNIKA!!! Ha den bästa utav dagar! :D

*puss puss*

A little update

Gårdagen blev minst lika bra som väntat, kanske till och med lite bättre. ;) Det var en riktigt skön dag! (Tack mamma). Ansiktsbehandling, gym, grekisk mat och lite shopping följt av en trevlig förfest hos Linda och en lyckad smask-fest med massa fuldans, haha! ;) Me like... hihi!

I väntan på att dagens massagetid närmar sig ska jag fixa lite här i lägenheten och handla till ikväll. Då vankas det melodifestivaltittande här. ;) Och imorgon ska jag och Lisa ha en heldag! :)))

Weiii, fick precis en sommarkonsert i Blekinge. Göttans det. Den 18 juli. Välkomna då! ;)
Puss så länge!

I väntan på mys...

...fixar jag det sista för att lägenheten ska se någorlunda fräsch ut. ;) Mor min kommer ikväll. Imorgon ska vi nämligen har hälsodag, hehe. Vi ska gå på ansiktsbehandling, träna, shoppa litta, äta gott och mysa allmänt... Längtar! :)

Men först vankas dirigeringstenta och körkonsert!
Välkomna till Caroli kyrka klockan 19.30 ikväll... puss!

Wheyyy!

Ikväll har jag hittat tre saker: mina okesternoter, en silversko och - hör och häpna - fyra rutor på min mage! Haha. Tokigt! Och väldans trevligt, hehe. Hoppas inte något av det försvinner...! ;)

Motivation

Kommit in i en period där jag verkligen är sugen på att träna, och framför allt gå på pass. Är oftast på Body Pump och Core, men nu jäklar ska här avanceras, hihi! :) Imorgon tror jag att jag ska försöka mig på cykling för första gången i världshistorien. Hittade ett pass som bara var 30 minuter, hehe. Räcker nog gott och väl! Puh, blir matt bara jag tänker på det. Men det är nog bra för både kondis och rumpa så... ;)
  Har periodvis varit lite dålig på att ta mig till gymmet, men nu när kurser börjar ta slut, så ser det lite lättare ut. Tre gånger i veckan borde man väl hinna nu ändå? Jo. Det får bli min nya deal inför Beach 2007, haha. Denna veckan får bli vårens hälsovecka: inte nog med träningslusten; jag och mamma ska på ansiktsbehandling på fredag och på lördag ska Calle bjuda mig på massage! :))) *njuter av bara tanken*
  Synd bara att vädret ska bli sämre... fast då kan man kanske å andra sidan vara lite mer effektiv och inte bara sitta och hungra efter allt solsken man saknat det senaste halvåret..!
  Nu är det dags att hoppa in i lägenheten igen. Solen har försvunnit ner bakom grannhuset och det börjar bli lite kyligt. Det är dock härligt ändå. Ljusa kvällar om våren...

Jävla skitdagar!

Det slår fan aldrig fel. Så fort man säger hur förbaskad lycklig och glad man är - då vänder det! Och den här gången rejält. Precis ALLT som kan tänkas gå fel, har också gått fel de senaste två dagarna. Åtminstonde känns det så. Det är iaf en hel del... tillräckligt för att jag håller på att få krupp här!! GAHH!!! Allt jag rör vid går sönder. Gör det mot förmodan inte det, så tappar jag det i alla fall - gärna många gånger. Jag kladdar ner allt som kan kladdas ner, jag glömmer saker, hittar inte saker... paniiik! Suck. Varför?!?! Man får tydligen aldrig njuta för länge, utan måste ständigt påminnas av motsatsen. Kan inte allt bara vara... lagom? Min kropp och själ har ingen harmoni och det enda jag kan tänka på är att jag måste ut i solen! Det har jag visserligen lyckats ganska bra med, men i gengäld blir ju en massa andra saker lidande... Jävla skitdagar det här. Nu får det vara nog! Hmpf!!

Solen lyser, himlen är blå... *tralalalalaaa*

Köksfönstret står på glänt och in kommer en känsla av sommar. Trafiken, solen, den ljumna vinden... jag får semesterfeeling och inser att jag borde skriva till morfar idag, och fråga om det passar att vi kan komma. Jag hoppas att de kan samtidigt som vi. Var så himla härligt förra året. Jag och Calle i megachill på franska rivieran... sällan fel, faktiskt, hihi. ;)

Jag vet inte om det är det fina vädret, men de senaste dagarna hittar jag bara fler och fler anledningar att le. :)
Igår, till exempel, då gick lunchkonserten bra, jag bättrade på min solbränna aningen, solen var allmänt underbar, pappa skickade mig en dvd han tyckte jag skulle ha (han kan va så himla söt, hihi), hela klassen var på ett till synes strålande humör, kvällen blev finfin med Annika, Josefin och Calle...
Det finns så många anledningar att le!

Officiell vår.

Sitter på balkongen och njuter av årets första majdag. Solen håller sig framme för det mesta, och då är det riktigt skönt. Annars är det lite svalt här... men det får gå. ;)

Hade en riktigt trevlig valborg igår. Fest hos Josefin med många goda vänner. :) Vitt vin och mashmallows visade sig vara en riktig hit, hihi.

Idag har jag och Calle varit på Mobilia och hängt, hehe. Alltid trevligt. ;) Fikade på Espresso House, snackade med Johan, drev runt i affärerna och handlade en massa frukt och juice och fruktjuice... hehe. :P Fick dessutom ett par sådana där "ögonskydd" man sätter på huvudet så att det blir mörkt, haha. Calle tyckte jag behövde dem, eftersom jag vaknade klarvaken idag klockan 09.00 och klagade på att vi inte har nån rullgardin... Men nu tycks alltså problemet vara löst - betydligt billigare och utan en ful rulle i sovrummet, hehe. ;)

Hade ganska höga ambitioner om denna dag, men nu känner jag mest för att utnyttja ordet "ledig" maximalt. En sväng till skolan kommer det dock bli, triorep behövs inför torsdagens lunchkonsert. Annars får vi se. Pilla lite med lägenheten och fortsätta njuta på balkongen låter fint och lagom ansträngade, tycker jag, hihi. :)

Puss och kram!