to do

Veckan som kommer ska bli veckan då lägenheten blir helt klar, bestämde vi oss för igår. Det känns bra.
Men var tusan ska jag börja?!
Är hemma själv idag (Calle jobbar) och vet inte riktigt vad jag ska pilla med, var jag ska börja... Småsaker överallt som behövs tas i tu med.
Målade en stund efter frukosten, men maskeringstejpen är givetvis spårlöst försvunnen, så klart blev det inte. En bit på vägen dock. ;)
Det jag vill göra idag är få ordning på sovrummet. Vi måste komplettera med ytterligare en byrå och trådbackar, men det går ju att organisera röran där nu ändå. Och så vill jag städa badrummet. Där är också förvaringsbrist, men lösning kommer även där så småningom. Men städa kan man som sagt göra. Bära ner ytterligare några tomma kartonger till soporna (hoppas ingen ser att det är vi som fyller upp där, haha) vore också lite gött. Samt ta tag i de där sista sakerna man aldrig orkar packa upp. Här är det mest skrivgrejs som är kvar. Och tavlar. Men de har inga ramar än så där står det än så länge ganska så still...
Ja, så det finns ju helt klart en del att göra. Men, som sagt, where to start?? Suck...
I.n.s.p.i.r.a.t.i.o.n., tack! :)

Förkylningen håller i sig. Segt så klart, men då kan jag åtminstone skjuta upp träningen lite. Inte för att jag vill (tvärt om - det kryper i kroppen på mig!!), men det är som sagt en hel del att göra både i skolan och hemma...
Mmm... längtar tills man dels fått lite rutin på livet här. Och tills man på fritiden kan göra mer än en sak (packa upp/städa), hehe. Dricka te och kolla på film, baka bröd, klistra in mina foton i fotoalbum etc...

Vädert idag är molnigt och blåsigt, men det verkar vara ganska så varmt och skönt. Friskt. Mellan sommar och höst med andra ord. Älskar sommarens värme, men oj vad mysigt sen att krypa in i sina tjocktröjor, få på handledsvärmarna och halsduken och ge sig ut i hösten... :)

- Sjukt pepp på livet -

lots and lots of lööööv // johanna


----------------

Lisa bor jättejättefint! Verkligen LISA som bor där, märker man, hihi. ;) Superkul att få hänga med lite gamla godingar - och nya också för den delen. Dock tog förkylningen ut sin rätt och vi stannade inte jättelänge... men det kommer, det kommer. ;) Ser fram emot att komma dit igen. Ser fram emot vår inflyttningsfest... Den blir nog runt "höstlovet". Vecka 43 eller 44 med andra ord. Då är alla vänner välkomna. Men mer om det när det närmar sig... Nu ska jag ta tag i... *trumvirvel* sovrummet!

----------------





Senare samma dag...

Nu har jag sorterat alla mina kläder, och lagt dem i lådor så gott det går. Resten får vi ta till helgen. Ska köpa en likadan byrå som vi har och ha den i hallen. Det blir nog bra. Och så ska vi köpa en trådback att ha i ena hallgarderoben. Det blir nog bra. Fyra lådor var till sammanlagt juh! :))
Dags att mecka med smycken och andra accesoarer... puh!! Känns som ett evighetsgöra... hmm. :/
Hittade maskeringstejpen iaf, så nu har jag målat lite till. Ett lager till så är det klart! :) Har dessutom satt upp våra picturediscs på väggen och letat fram en klocka och en termometer, som jag tänkte Calle kan få sätta upp när han kommer hem... Har också organiserat lakan och handdukar. Måste gå bort till Silvan sen och försöka hitta något vi kan ha som hyllplan. Det borde de väl kunna såga till? Hade ju varit väldans nice att slippa ha allt i påsar... (Vår garderob som vi ska ha till såna saker har bara två trasiga hyllplan..).

Idag får det nog bli tacos. Har ganska många sådana ingredienser hemma faktiskt. :) Mumsmums. Måste dock köpa sallad... och yoghurt, för den är slut (igen, hehe).
Det är underbart att handla precis det man vill och känner för. Det är inte alls lika underbart att man måste betala själv. Hrm! :P
Vi har varit superduktiga och lagat middag varje dag - med variation dessutom, och nästan inget halvfabrikat! ;) Men snart får vi ta en storhandlarrunda och fylla på sånt där man alltid glömmer när man går ner ill ICA, sånt som man skulle vilja ha hemma fast inte använder så ofta... Typ vissa kryddor, ägg, mjöl, gryn... japp.

Vår nedersta låda i frysen innehåller Limoncello och en massa glass. Vi tänkte försöka ha det så. :PP ;))

Har pratat med större delen av släkten de närmaste dagarna. Riktigt nice. :)
Mamma och pappa kommer ner till helgen och då ska vi utnyttja deras bil bla, hehe. Måste till IKEA tex. Kanske skulle man passa på att storhandla på nåt billigt place och köpa en massa växter då också kanske? Kanske. Vi har ju trots allt ett köpcenter med så gott som allt man behöver 50 m bort, hehe... :)

Nya tag nu då ja. More things to do... Ciao!!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback