Vilken möbel är du?

Testa på:

http://www.ikea.family.ikea.se/ikeaf...p?d=226&a=1455


Själv är jag golvlampan SKYAR (som f.ö. står ca 1,5 m ifrån mig här... hehe).

SKYAR
Golvlampan SKYAR är glad, ambitiös, varm, verbal och social, men också rastlös och melankolisk. Golvlampan besitter ofta en speciell utstrålning och de egenskaper som gör att man inom den här möbelgruppen ofta finner pop- och filmstjärnor och toppolitiker. Tyvärr inser många golvlampor inte sin potential på grund av blyghet och stark självkritik. Ett tips till SKYAR är därför att varva ner och lyssna mer på sig själv, inte bara hasta runt. Utan riktning blir golvlampan SKYAR snabbt vilsen och olycklig (lyssna och lär av tv-stället OBSERVATÖR).

Golvlampor gillar partyn och andra tillställningar där de får utlopp för sina sociala talanger. För golvlampan själv kanske det inte står helt klart men alla runt omkring vet att dessa typer är en centralpunkt. Det ska inte heller stickas under stol med att SKYAR blir smickrade av den uppmärksamhet som de tilldelas.

Kända golvlampor är filmstjärnor som Marilyn Monroe och Will Smith.
img
img
img
Karriär
Golvlampan SKYAR når alltså ofta just till skyarna. Även inte alla SKYAR kan bli Marilyn Monroe har de ett exhibitionistiskt drag och en artistisk ådra, vilket gör att de ofta återfinns i lokalrevyer, dansensembler eller coverband.
img
Relationer
En SKYAR är svårimponerad och varken hallspegeln RISKA eller matbordet NORDEN göre sig besvär. Dessa framstår som tillgjorda, på gränsen till löjliga i en golvlampans ögon. Däremot faller ofta SKYAR för någon med motsatt personlighet, som diskstället GRUNDTAL, bokhyllan BILLY och fåtöljen BARKARBY. Dessa relationer erbjuder den kortvariga spänning och passion som SKYAR ständigt söker. Men på längre sikt leder dessa förhållanden till rastlöshet och dramatiska uppbrott. En varaktig spänning och passion finner däremot SKYAR hos sittkudden PÖSIG. Deras möten leder ofta till kärlek och ibland ända fram till altaret.

Se bild på: http://www.ikea.com/PIAimages/52237_PE152833_S4.jpg

;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag är TV-stället Observatör - det är det jag alltid sagt, du ska lyssna på mamma.

kram på dig Mamma

2006-05-30 @ 15:56:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback