Oh, what a beautiful weeeeek.... *tralalalalaaa*

Vilken underbar vecka detta har varit! So far so good! ;D

Vi har intensivvecka i skolan och har nyss haft uppspel för varandra. Nyttigt och nervöst. Men också riktigt roligt. Spelade Kol Nidrei, och ska göra det även imorgon (då är hela klassen samlad - inte bara den klassiska grenen...).
Igår hade vi en dramapedagog på besök hela förmiddagen och under måndagen och tisdagen arbetade vi med scenvana/musikalisk kommunikation med Zara Tellander. Kul kul. ;)

Dessutom har Calle varit här på långbesök... Över två dygn blev det - mmm... massa mys! :P Alla Hjärtans Dag och allt... ;) Fick tio superfina röda rosor... åhh... I lööv that guy!!! :D

Ikväll vankas det tvättning och städning och lite mer övning. Imorgon är det uppspel hela dagen, och så fyller Åsa år, så det blir nog lite kalas också... Men det blir nog ganska lugnt, iaf för min del, för det är lektion med Lars Olsson på lördag, följt av dansklass för Malin Zaki och Per-Henriks 30-års-fest!!! ;)))
Och så är det ju sportlov... mmm... Ska bli trevligt, även om det känns som det nyss var lov! Tillbringar nog första halvan av lovet i Göteborg och andra halvan i Karlshamn...

Nej, nu ska jag slappa lite och leta upp nånting att äta...
Ha det fint!

Puss och kram - extra många till min stora lilla kusin (grattis!!!)!
Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback