1 december 2007

Äntligen december! :) Har längtat sen i fjol, hehe. It's the most wonderful time of the year... Jepp, julmusiken har börjat klinga här hemma och första avsnittet av julkalendern har setts. Tänk bara om det kunde vara lite kallare - då hade ösregnet här ute varit finfin snö! :) *hoppashoppas* :)

I eftermiddag bär det av till Lund igen. Premiären igår gick brra! Gött gött. Ser fram emot kommande fyra föreställningar. Men innan dess ska jag försöka andas lite, öva Beethoven och kolla om jag kan hitta några klappar... :) Sittning ikväl (i natt, snarare) så imorgon blir nog inte mycket gjort, utöver spex. Sen en sista vanlig vecka i skolan. Och beting. Åhh. Håll tummen, snälla. På torsag någon gång... Mer om det sen. Kanske. Hehe.

Tjo hej!! :)

Kommentarer
Postat av: camila

åh johanna! satte på telefonen idag (den svenska) och fick ditt sms om jordbävningarna. vad fint! som tur var hände ju knappt något här där jag bor, antofagasta
där epicentrum var ligger typ 25 timmar bort. men tack för omtanken, den värmde. har också kollat på julkalendern idag, på kazz uppkoppling i och för sig, men det är något särskilt med julen. det är det.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback