Lampkärlek & glittrig patriotism

Häromhelgen sprang vi på en butik som verkade väldans passande min inredningssmak och i fönstret såg vi några lampor så både jag och Calle genast fattade tycke för - och gällande lampor så får detta ses som något av ett hallelujah-moment! Haha. ;) Hursomhelst lyckades jag idag - efter viss förvirring och med skor blöta av regnet - hitta tillbaka till affären och den visade sig vara ett riktigt guldkorn! Lamporna visade sig vara en nyproduktion av gamla klassiker. Såklaaart. För inte kunde vi komma billigt undan i en affär annars så fylld av second hand?! Icke. Men smakar det så kostar det, säger de ju... Såhär ser de i alla fall ut (affärens hemsida): http://www.precisensan.com/html/gullberg.htm
Så det kanske blir att spara ihop till en (eller hemskt gärna flera!) sådan! :) I skrivande stund funderar vi mest på att investera i den stora lampan "Klocka 57-37" att ha över vårt blivande matsalsbord. Sen vore "Åre 33-25" ju väldigt fin i hallen... Och de små bordslamporna är så söta så! :)
Tre inköp blev det i alla fall: en kakelplatta som jag satt möbeltassar på och förvandlat till ett underlägg, och två "Sally"-burkar av Nilsjohan. Me like! :)

Nu är det dags att laga mat här. Hans och Erika kommer på middag om en stund. :)
Sen fylls vardagsrummet på lite till av schlagersugna kompisar... nice! ;)

Pussar och retrokramar***
Hydonken


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback