Roger Waters made my day.

Det har varit en riktigt långhelg, och den har varit helt kalas. :) Åkte i fredags till Stockholm för att träffa mamma och pappa och gå på konsert: Roger Waters (från Pink Floyd) spelade med sitt band på Globen! :) Och det var så himla bra! Som att lyssna på skivan, fast live, och nästan ännu bättre pga allt som hörde showen till. Tack! :)
  Sen blev det ju lite shopping också. Kinaskor är ju alltid ett måste, denna gången blev de vinröda. Samt ett par bruna till Josefin. ;) Utöver det en skrivbok från Indiska, strumpor, lite smått och gott och så ett linne som Calle ska få betala. Hade nämligen ett nästan likadant innan. Innan Calle tvättade och tumlade det. Nu ser det mer ut som en bh..!!

Imorgon börjar skolan igen, men lugnare än på mycket länge. Väldans skönt det. Haft riktigt ont i magen sista tiden... bläh. Men nu är det liksom "bara" betinget kvar, uppsatsen är klar och ska lämnas in imorgon!
Sen är det ju Valborg också. Det betyder fest. Imorgon hos Jossan med hur många som helst, av allt att döma. Blir nog väldans trevligt, tror jag. Calle och jag ska äta thaimat också... mys! :) Mellan min cellolektion och vår gemensamma cellolektion. Bach, Bach, Bach... ahhh. Håll tummar och tår. ;)

Hej hopp!
:) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback