Lycka.

Fönsterna är stängda och lamporna släckta, så när som på den som finns ovanför vår säng. Calles sida är fortfarande bäddad. För första gången kommer bara en person sova i denna lägenhet. (Sedan jag och Calle flyttade hit, vill säga).
Calle åkte med sin far till Karlshamn för att hjälpa till med huset där, så jag är ensam hemma här ett tag. Uppskattar alltid lite tid för mig själv, men måste erkänna att det känns lite tomt nu när man ska sova... Hehe, nu är man iaf van vid dubbelsäng och inte 90-säng (!!) så det borde ju funka helt ok i alla fall. ;)
Hade tio kompisar från musikhögskolan här ikväll. Vi drack te och åt en massa kakor. Det var jättemysigt. Weiiiii. Fatta många godingar här finns! :))) Blir så glad när jag tänker på det. Wuhu! :P

En annan sak som gjorde mig glad var dagens föreläsning i Musik och samhälle. Jag har alltid älskat alla sorters historier. "Vanlig" historia, musikhistoria, konsthistoria... you name it. Men på nån vänster har dessa lektioner aldrig levt upp till mina förväntningar. Tills idag! För att citera David: Sixten Nordström är kung!!!
Heeelt underbar föreläsning! Såå kul och inspirerande att lyssna på folk som vet vad det pratar om - och som dessutom vet hur de ska prata om det! Weiiiiiiii. I had a time of my life... mmm... ;) Tacktack! Ser fram emot ytterligare nio lektioner... Niiice. :))

Nu ÄR här nästan klart hemma. Och det verkade som om mina friends diggade stället! :D Det gör jag med! Det kommer bli gräjtans detta!
Och imorgon ska jag träffa Rebecka och det ska bli ännu mer gräjtans! :D
Ska till Sats också och komma igång med träningen igen... och sen kanske ut och ta en öl. Hehe. :P

Jaa, och så har Calle fått jobb!!! Fatta glad, fatta stolt! Min lilla teknikprins... mmm... hihi! Supernice! Inte jättemycket, men dock en början. Blir kanon det här, tror jag. PEPP. :D

Nej, nu ska jag ta igen svunnen sömn... ;)
pussar till alla vänner - gamla och nya
kärlek // johanna


Kommentarer
Postat av: Camila

Du får ta kort på stället och lägga upp här!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback